reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam sie i ja z dużym kubanem kawki:-) zimno i szaroburo za oknem:wściekła/y: no ale cóż jesień w końcu nadeszła:baffled: muszę przycisnąc M żeby mi opony zmienił na zimówki:baffled: jakoś aostatnio mam wene sprzatającą więc wykorzystuję poki mi nie minie i robię generalne porządki:tak: nawet nie wiedziałam że mam tyle śmieci w domu:szok::crazy: stąd mało czasu na internet, ale że dzisiaj w pracy więc napewno będę na BB;-)
Luandzia ja Zuzia?

u mnie też przydały by się generalne porządki... musiała bym pochowac kurtki i buty jesienne ,jeszcze 2 okna do mycia mam,w szafach porządki zrobic ,u dzieci ahh jest tego ..........

Ja w sobotę w końcu zrobiłam porządek w szufladzie z materiałami do pracy mgr i na początku miałam to wszystko wyrzucić, ale jednak poukładałam i schowałam :-D A kartki z jednostronnie wydrukowaną pracą (taką co to promotorowi na bieżąco do sprawdzania dawałam) oddałam Maćkowi, ma teraz dużo czystego (z jednej strony ;-):-p) papieru do rysowania. Ostatnio uczy się serca rysować :-D:szok:

Kazda ze sniadaniem siada i glodna sie zrobilam...
Mialam jechac do PUP,ale stwierdzialam,ze jest na + to umyje okna,bo mam jeszcze siatki w oknach,no a teraz tak sobie mysle,czy aby napewno mi sie chce je myc:cool:

Majandra bedziemy wyterzac uszy. Kiedys napisalas,ze nie jecie wedliny (i mialam sie pytac juz kiedys i wylecialo mi z glowy) sama robisz miasko na chlebek?

Moja ciocia robila kiedys taka przeeeeeepppyyyyszna kielbase biala w wekach,nigdzie juz takiej nie trafilam. O i rybe w occie mojej sasiadki bym zjadla

Cholerka brama sie zpsuła i co chwile jakiś palant z towarem podjeżdża i muszę wylatywać żeby mu powiedzieć, ze ma se ją ręcznie otworzyć:wściekła/y: jak nie skończy sie przeziębieniem to będzie cud:crazy:

reklama
Do góry