Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Prosze dzwonic, pukanie zepsuteAneta, to zawieś kartkę: Otwieranie ręczne. Nie dzwonić![]()
Prosze dzwonic, pukanie zepsute

Witam i ja. Z bólem gardłaJak ja dziś do dzieci będę mówić? Chyba szeptem
Donkat, pogodziłaś się z P? Na długie trasy P wyjeżdża?

jakoś aostatnio mam wene sprzatającą więc wykorzystuję poki mi nie minie i robię generalne porządkinawet nie wiedziałam że mam tyle śmieci w domu
![]()
A kartki z jednostronnie wydrukowaną pracą (taką co to promotorowi na bieżąco do sprawdzania dawałam) oddałam Maćkowi, ma teraz dużo czystego (z jednej strony ;-)) papieru do rysowania. Ostatnio uczy się serca rysować
![]()
ale stwierdzialam,ze jest na + to umyje okna,bo mam jeszcze siatki w oknach,

idę na dymka i sprzątać po śniadaniach, ale niebawem wrócę;-)

każe sobie naprzykład napisać jak coś się pisze i za chwilę sama próbuje to przepisać. Literki zna praktycznie wszystkie. Myślałam, że z laptopa edukacyjnego się tego nauczyła zresztą sama też tak twierdziła;-) bo ja nigdy parcia na naukę literek z nią nie miałam,bo zwyczajnie wydawało mi się, że ma jeszcze czas
a wczoraj jak weszłam na sale, zeby ją odebrać to wszystkie dzieci siedziały w kółeczku z panią i pani im pokazywała na obrazku literkę po czym to które się zgłosiło mówiło co to za literka i kilkoro kolejnych dzieci które sie zgłaszały mówiły jakiś wyraz na tę literkę
niby taka zabawa, ale już jednak nauka
i sama nie wiem czy się cieszyć czy nie