justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Na dzien babci i dziadka Mateusz moze zaprosic 2 dzidkow. Pani powiedzial,ze on ma 2 dziadkow i 3 babcie. Pani zapytala jak to mozliwe, na pewno ma 2 babcie. To wytlumaczyl jej,ze ma 2 babcie i 1 prababcie. No i w takim razie on zaprosi 2 dziadkow. Twardo sie tego trzyma i nie moge go przekonac zeby zaprosil babcie Kinge i Garysie
Do tego na bal przebierancow umyslil sobie,ze chce byc kroliczkiem. Ogladalam stroje na allegro i podejzewam,ze w wypozyczalniach sa podobne,czyli jak pajacyk - pizama. Wymyslilam,ze kupie szare getry/leginsy i golfik i naszyje na brzuszku taka latke jak maja kroliczki, zaczelam szukac uszkow i ogonka i co??? Same sexi rozowe, czarne, nic dzieciecego
Mam tez zagwostke,bo podnosza place minimalna. Razem z Goska mamy umowe na minimalna,a ja mam do 1500 dostawac przez okres probny do reki,a jak to bedzie jak dostaniemy aneksy??? Zostane przy swoim,a Goska prawie mi dorowna z wymogow. Jak tak to ja sie tak nie bawie
Do tego na bal przebierancow umyslil sobie,ze chce byc kroliczkiem. Ogladalam stroje na allegro i podejzewam,ze w wypozyczalniach sa podobne,czyli jak pajacyk - pizama. Wymyslilam,ze kupie szare getry/leginsy i golfik i naszyje na brzuszku taka latke jak maja kroliczki, zaczelam szukac uszkow i ogonka i co??? Same sexi rozowe, czarne, nic dzieciecegoMam tez zagwostke,bo podnosza place minimalna. Razem z Goska mamy umowe na minimalna,a ja mam do 1500 dostawac przez okres probny do reki,a jak to bedzie jak dostaniemy aneksy??? Zostane przy swoim,a Goska prawie mi dorowna z wymogow. Jak tak to ja sie tak nie bawie

ogólnie te Xperia bardzo mi się podobają pamiętam że jak wymieniałam tel to byłam na nie napalona ale drogo wychodziły