reklama

Wrześniówkowe mamy

Na dzien babci i dziadka Mateusz moze zaprosic 2 dzidkow. Pani powiedzial,ze on ma 2 dziadkow i 3 babcie. Pani zapytala jak to mozliwe, na pewno ma 2 babcie. To wytlumaczyl jej,ze ma 2 babcie i 1 prababcie. No i w takim razie on zaprosi 2 dziadkow. Twardo sie tego trzyma i nie moge go przekonac zeby zaprosil babcie Kinge i Garysie:eek: Do tego na bal przebierancow umyslil sobie,ze chce byc kroliczkiem. Ogladalam stroje na allegro i podejzewam,ze w wypozyczalniach sa podobne,czyli jak pajacyk - pizama. Wymyslilam,ze kupie szare getry/leginsy i golfik i naszyje na brzuszku taka latke jak maja kroliczki, zaczelam szukac uszkow i ogonka i co??? Same sexi rozowe, czarne, nic dzieciecego

Mam tez zagwostke,bo podnosza place minimalna. Razem z Goska mamy umowe na minimalna,a ja mam do 1500 dostawac przez okres probny do reki,a jak to bedzie jak dostaniemy aneksy??? Zostane przy swoim,a Goska prawie mi dorowna z wymogow. Jak tak to ja sie tak nie bawie:crazy:

reklama
mi też się zdjęcia nie pokazują:no:ogólnie te Xperia bardzo mi się podobają pamiętam że jak wymieniałam tel to byłam na nie napalona ale drogo wychodziły
ja już odwiozłam Olę do przedszkola,cycki na obiad kupiłam,małe zakupy też zrobiłam więc trza się za jakąs robotę wziąsc;-)najchętniej to zrobiła bym 2 kawke i usiadła jeszcze:cool:

reklama
mi też się zdjęcia nie pokazują:no:ogólnie te Xperia bardzo mi się podobają pamiętam że jak wymieniałam tel to byłam na nie napalona ale drogo wychodziły
ja już odwiozłam Olę do przedszkola,cycki na obiad kupiłam,małe zakupy też zrobiłam więc trza się za jakąs robotę wziąsc;-)najchętniej to zrobiła bym 2 kawke i usiadła jeszcze:cool:
no to siadaj, cycki nie zając nie uciekną:-p
Ja kończe ryz gotować i za 15 ubieramy się, Majuśka lata jeszcze w szlafroku:sorry2:

Młoda nie mogła się zdecydować kogo na urodziny zaprosic, bo chciałby i sąsiadki ale te starsze, to młodsze by sie obraziły ale tez chciałaby z klasy dziewczyny bo sa jeszcze takie niezgrane, więc decydowalismy że tylko z klasy zaprosi i na dodatek chciała wszystkie a jest ich 11 razem z Majuską........... ja na to by wybrała te z którymi ma kontakt, a ona, że tamte inne sie obrażą, jest tez kilka dziewczyn które są " niedobre", więc zrobiłam jej 10 zaproszeń i niech zaprasza kogo chce:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry