monia_l
Wrześniowe mamy'07
ale dziś u nas nudyyyy
doszliśmy dziś z D do wnioosku że jesteśmy jak jacys jedynacy mimo że mamy rodzeństwo ale spotykamy się jedynie u rodziców,znajomych też jakoś nie mamy tak żeby się do kogos na kawkę wybrac no i tak siedzimy sami w domku przed TV dziwni jacyś jesteśmy
dzieci dziś prawie cały dzień poza domem tzn sa u koleżanek tylko w domu na obiedzie byli a później znow ich zawiozłam
u was też za oknem tak zimno i wieje???????????
doszliśmy dziś z D do wnioosku że jesteśmy jak jacys jedynacy mimo że mamy rodzeństwo ale spotykamy się jedynie u rodziców,znajomych też jakoś nie mamy tak żeby się do kogos na kawkę wybrac no i tak siedzimy sami w domku przed TV dziwni jacyś jesteśmy
dzieci dziś prawie cały dzień poza domem tzn sa u koleżanek tylko w domu na obiedzie byli a później znow ich zawiozłam
u was też za oknem tak zimno i wieje???????????

ale dobrze, bo czas szybko leci;-) najgorzej, ze jeszcze nie wszystko mam poszykowane na jutro na śniadania a już po 19
także zaraz zmykam szykować dalej
a w sobotę już go tak chwyciło, ze słabo mu się z bólu robiło i nie mógł kroku zrobić:-( zwolniłam się z pracy i wieczorem wylądowaliśmy w szpitalu. Tam go nafaszerowano prochami, kroplówkami i odeslano do domu