reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam o poranku:-)zaraz robię kawkę;-) któraś chętna? Bo coś nam frekwencja ostatnio znacznie spada:confused: jeszcze trochę i Majandra znów będzie grozić zamknieciem;-):-D:szok:Majandra tato ma podwyższone crp co wskazuje na jakiś stan zapalny:eek: a biorąc pod uwagę przebieg jego dolegliwości jest prawdopodobne, ze może mieć przewlekłe zapalenie jelita:dry: ale nie ma co gdybać musi porobić te badania i bedziemy wiedzieć o co kaman:tak: wczoraj z nim dlugo rozmawiałam, bo widziałam, ze boi sie tych wszystkich nieprzyjemnych badań, ale udało mi się go przekonać na szczęscie i obiecał, ze wszystko zrobi. Zresztą już ja go przypilnuje:tak:

reklama
Ja dopijam kawusie, ktora zrobil mi S:-)

Aneta dobrze,ze tata zdecydowal sie na szereg badan,bo bol potrafi promieniowac i w zasadzie nie wiadomo co to moze byc dopoki nie porobi sie niezbednych badan.

Deszcz u nas pada i brzydko jest. Laptop mi zamula strasznie obawiam sie,ze jest na wykonczeniu,a mamy go juz 4 lata.

20.01 Mateusz w przedszkolu ma bal przebierancow, uszy sie szyja wiec ze strojem zdazymy na czas:-)

Na Ciebie tak kawa działa? Na mnie nie, ale ja piję słabą, puszczalską z jednej łyżeczki, do tego mleko lub śmietanka, więc do prawie jak cappuccino :-D:-D;-)

jak piję w domu z ekspresu to spokojnie i 4 mogę wypić, ale w pracy zazwyczaj parzoche mocną sobie robię;-) bo te 14 godzin siedzenia ciurkiem naprawdę działa usypiająco;-):-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry