reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam i ja, zaraz zmykam po dzieciaczki a potem muszę się wziąc za pieczenie, bo biszkopt do tortu musi być wcześniej upieczony a i w piątek w przedszkolu mają dzień Babci i Dziadka a ja zdekalrowałam się że upieke placek:baffled:

u nas dziś kolejny paskudny dzień, zgnilizna, bleeeeeeeeee

Witam o poranku:-) M robi kawkę a jw przyszłam się przywitać:-) i zastanawiam się czy się wziąć za robotę czy zaszyć z kawką w łóżeczku:nerd:
Justyna fajowe torebeczki:tak:
Aga Ty masz takie zdolności, w animowaniu zabaw dla dzieci,że dziewczyny napewno będą miały super zabawe:-)
mam tyle pomysłów , że połowę z nich na pewno nie wykorzystam, bo czasu zabraknie:confused:

reklama
A co tu tak puściutko? Mi dzień minął jak z bicza trzasnął. Mama wyciągnęła mnie na zakupy do galerii, bo chiała sobie kupić kozaki i w efekcie ja też sobie kupiłam:-) dałam 80zł za kozaki ze skóry, które początkową cenę miały 319zł:szok: ależ jestem uchachana:-) młodej kupiłam w takko na wyprzedaży dzinsy za 15,99 i dwie bluzeczki po 9,99 każda:szok::-) a w cerfurze jeste fajowa pościel za 19,99 i młodej kupiłam:-) Popołudniu byłyśmy na klonowej i zgarnęłam moją siostre na wykład o flavonoidach które podajemy dzieciom a tak naprawdę średnie mamy pojęcie o co w nich kaman:baffled: ale, albo to zbieg okoliczności albo naprawdę działają:blink: sama nie wiem ale wykład był super i dowiedziałam się wiele ciekawych rzeczy o odżywianiu no i o flavonie:tak: więc tak na marginesie gdyby któraś kiedyś się z tym zetknęła i chciała być członkiem tego klubu to plis o info, żebym to ja Was mogła wpisać;-)

Melduje się wieczorową porą:-) znów szalony dzień za mną bo rano byłam u koleżanki dopytać szczegółów o flavonie:-) a ze temat wciągający to zeszło nam ponad 2 godziny i w efekcie sama też zdecydowałam się brać i kupiłam młodej kolejny słoiczek bo już nam się kończy:tak: potem pojechałam do drugiej kumpeli i nagadać się nie mogłyśmy;-) ledwo zdążyłam po młodą do przedszkola. Później zakupy i obiadek. Przyjechała jeszcze moja Gocha z teściową i Szymę i nawet nie wiem kiedy dzień zleciał:nerd: a jutro do pracy:dry: najgorzej, ze Mafik nam się rozchorował:-( i już się boję nocy:-(
Majandra te flavonoidy to temat rzeka;-) mog Ci na priva na ten temat coś więcej napisać jeśli będziesz zainteresowana:tak: mnie cena też powaliła ale doszłam do wniosku, ze czasem miesięcznie wychodzi znacznie więcej na leki dla Tuśki + wizyty prywatne lekarza niż ten słoik;-) a poleciła mi je moja szefow która je to z całą rodziną od dwóch lat i faktycznie nie chorują:no: dlatego zaczęłam od Natalki:tak: dla siebie zdecydowałam się bo jak przeliczyłam koszt miesięczny na jeden dzień to ok 4,50:tak: więc postawiłam w kuchni skarbonkę i codziennie chcę tam wrzucać 5zł żeby mieć na flavon dla siebie:-) ponadto dodam tylko, ze wchodząc do kluby można znacznie taniej kupować, albo nawet jeść za darmo i dotego jeszcze nieźle zarobić:tak: ale jeszcze zaraz mnie ktoś o spamowanie oskarży;-) takze jak coś to pisz na priva a wyjaśnie Ci dokładnie:tak:

witam południowo
rano byłam u mamy bo od nowego roku się nie widziałysmy teraz Ola już w przedszkolu a ja w końcu w domku. Zaraz na szybkiego zrobie kawke i wezmę się za jakies sprzątanie:)
Justyna fajne te torebki:tak:
dziewczyny gdzie się podziewacie?Nuśka,Donkat,hop hop gdzie jesteście???

Monia jestem jestem ale padnięta w pracy wprowadzamy nowym program i wracam wykończona

Aga ja bym jajo zniosła jakbym miała tak malować pazury , ładne ale żeby poświęcać na to tyle czasu i jeszcze oklejać palce taśmą :rofl2:
A gdzie zdjęcia z urodzin Majki???

Anecia szalona kobieto Ty znowu do jakiejś "sekty;-)" dałaś się wciągnąć:rofl2::szok:;-):-):-) jak Ty się w tym wszystkim łapiesz Avon, Tuperware, świeczki teraz to no podziwiam ale jak coś to daj nam znać o jakiś szczegółach chętnie poczytam chociaż ja do takich rzeczy podchodzę jak do jeża

Donkat
hop hop co tam???

reklama
Mateusza męczy suchy kaszel i juz nie mam pojęcia co mu podac jak mu pomóc:-(:frown:daje mu syrop supremin i do tego włączyłam wziewy teraz na noc dałam mu jeszcze diphergan którego używam w ostateczności ale słyszę że biedaczek dalej kaszle :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry