30Agulka
Wrześniowe mamy'07
Nuśka Maja ma urodziny 14 stycznia, więc w piątek nie miałam jeszcze fotekMonia jestem jestem ale padnięta w pracy wprowadzamy nowym program i wracam wykończona
Aga ja bym jajo zniosła jakbym miała tak malować pazury , ładne ale żeby poświęcać na to tyle czasu i jeszcze oklejać palce taśmą
A gdzie zdjęcia z urodzin Majki???
Anecia szalona kobieto Ty znowu do jakiejś "sekty;-)" dałaś się wciągnąć;-):-):-) jak Ty się w tym wszystkim łapiesz Avon, Tuperware, świeczki teraz to no podziwiam ale jak coś to daj nam znać o jakiś szczegółach chętnie poczytam chociaż ja do takich rzeczy podchodzę jak do jeża
Donkat hop hop co tam???
;-)............ wczoraj impreza udana, Maja z prezentów zadowolona a ja umęczona, ale dałam radę
Monia jak Mati?
Donuska wzywam

Miłego końca weekendu, my czekamy na Mai chrzestną z rodzinką

;-):-):-) jak Ty się w tym wszystkim łapiesz Avon, Tuperware, świeczki teraz to no podziwiam ale jak coś to daj nam znać o jakiś szczegółach chętnie poczytam chociaż ja do takich rzeczy podchodzę jak do jeża
jak ja nie lubię tego
za to sama jak najbardziej lubię sie urlopować i wcale mi nie przeszkadza, że inni za mnie pracują
tupperware to już niestety nałóg nie tylko mój ale i stałych klientek wiec dopóki samo się kręci a ja nie muszę praktycznie nic robić oprócz kilku telefonów to korzystam;-) świeczki zachwyciły mnie i Marka zresztą też;-) nawet mój szwagier wczoraj wybierał sobie zapachy
owszem do klubu weszłam i odwale te trzy soptkania na które mam zaprosić znajome a ktoś mi to poprowadzi ale tylko dlatego, że dzieki temu może będę mogła kupować sobie taniej;-) fakt ze na tym można zarobić pieniądze, ale nie mam czasu ani głowy, a to zajmuje sporo czasu niestety
nie mniej jednak sama zamierzam go jeśc i Tuśka napewno tez będzie jadła