reklama

Wrześniówkowe mamy

Monia jestem jestem ale padnięta w pracy wprowadzamy nowym program i wracam wykończona

Aga ja bym jajo zniosła jakbym miała tak malować pazury , ładne ale żeby poświęcać na to tyle czasu i jeszcze oklejać palce taśmą :rofl2:
A gdzie zdjęcia z urodzin Majki???

Anecia szalona kobieto Ty znowu do jakiejś "sekty;-)" dałaś się wciągnąć:rofl2::szok:;-):-):-) jak Ty się w tym wszystkim łapiesz Avon, Tuperware, świeczki teraz to no podziwiam ale jak coś to daj nam znać o jakiś szczegółach chętnie poczytam chociaż ja do takich rzeczy podchodzę jak do jeża

Donkat
hop hop co tam???
Nuśka Maja ma urodziny 14 stycznia, więc w piątek nie miałam jeszcze fotek:-p;-)............ wczoraj impreza udana, Maja z prezentów zadowolona a ja umęczona, ale dałam radę:tak:

Monia jak Mati?

Donuska wzywam :crazy:

Miłego końca weekendu, my czekamy na Mai chrzestną z rodzinką:happy:

reklama
Wybacz to ze zmęczenia :rofl2: ale rozumiem że zdjęcia juz są idę sprawdzić pozdrawiam;-):-)

edit
nie ma więc ponawiam pytanie ;-):-)

Ostatnia edycja:
Witam o poranku z kawką oczywiście:-) zaczynam intensywny tydzień bo marta na urlopie:baffled: jak ja nie lubię tego:wściekła/y: za to sama jak najbardziej lubię sie urlopować i wcale mi nie przeszkadza, że inni za mnie pracują:szok::-D
Monia jak Mateuszek?
Nuśka avon to zamierzchła przeszłośc:cool2: tupperware to już niestety nałóg nie tylko mój ale i stałych klientek wiec dopóki samo się kręci a ja nie muszę praktycznie nic robić oprócz kilku telefonów to korzystam;-) świeczki zachwyciły mnie i Marka zresztą też;-) nawet mój szwagier wczoraj wybierał sobie zapachy:szok::-D a flavonem nie mam zamiaru sie zajmować:no: owszem do klubu weszłam i odwale te trzy soptkania na które mam zaprosić znajome a ktoś mi to poprowadzi ale tylko dlatego, że dzieki temu może będę mogła kupować sobie taniej;-) fakt ze na tym można zarobić pieniądze, ale nie mam czasu ani głowy, a to zajmuje sporo czasu niestety:sorry2: nie mniej jednak sama zamierzam go jeśc i Tuśka napewno tez będzie jadła:tak:
Aga wszystkiego najlepszego dla Majeczki o czywiście:-) i czekam na fotki;-)

Justa to chyba przegapiłyśmy obie:baffled: nie kojarzę żeby coś meldowała, ze jej nie będzie:sorry2: a tez zaczynam się martwić, że coś jej długo nie ma:tak: a co do piwka to ja chętnie tylko kto mnie do domu odwiezie:-D

witam kobietki!!

jestem, zyje. milo, ze o mnie pamietacie.
mialam straszbny zeszly tydzien. od poniedzialku siedzialam za E, bo ta sie rozchorowala. ja nigdy nie lubilam jej zastepowac, atym bardziej prez caly tydzien , gdy dopiero drugi dzien dzialalm nam nowy program.!!! to byl koszmar!!!!! nie wiedzialam jak sie nazywam po calym dniu!!!

na szczescie dzis juz u siebie i jest fajnie. normalnie.

u nas posypalo sniegiem. dzis sporo spadlo. a wweekend bylismy w Kilecach, tam dopeiro spore zaspy!! nawet wpiatek tam juz byla zima a u nas jeszcze czarno, a niby tylko 70km roznicy.

bardzo mily weekend mieslimy. ale zaczynam sie przerazac, boJulitka w gosciach u osob, ktoee malo zna zachowuje sie bardzo niekulturalnie. niby jest zawstydzona i niezbyt aktywna w rozmiwie, ale wlasnie nadrabia niewlasciwym zachowani,ktore dla nas jest zasoczeniem, bo na codzien tak nie postepuje. nie chce sie wstydzic za swoje dziecko! tym bardziej, ze ciagle tlumacze i wkladam do tej glowki.

przepraszam kobietki, ale nie poczytalam c u Was, bo az tak duzo czasu to dzis nie mam. mam nadzieje, zewszyscy zdrowi i nic zlego sie nie wydarzylo.

obiecuje zjawiac sie regularnie.

co wymyslilyscie na prezenty z okzaji Dnia Babci i Dziadka?

No Donus,bo juz myslalam,ze cos sie u Was dzieje:-)

Aneta my kupilismy czekoladki dla wszystkich. Mateusz w przedszkolu robi jakies upominki i babcie beda w przedszkolu na uroczystosci 25. A dla dziadka Janusza kupilismy takiego miska na szybe "uwaga wnuk w aucie" Byl tylko 1a dziadek na pewno go przyklei,a dziadek Jozek niekoniecznie;-)

nawet nie wiecie, jak milo, ze sie martwicie, ale nie pomyslcie, ze zniknelam z proznosci, zeby zobaczyc, czy tesknicei

;-) naprawde bylam tak wypompowana, ze nawet wieczorem nie mialam weny, zeby wlaczyc kompa

u nas zaczely sie dzis ferie. nie weim, wiec czy bedzie jakies spotkanie dla dziadkow. jak an razie nic nie wiadomo. ja chcialam zrobic jakies prezenty a P stwierdzil, ze przeciez to niby od Julitki, to nie moga byc drogie prezenty. musze wykombinowac jakies upominki: dziadkowi breloczek do kluczy z marka damochodu, a babci....????

musze zapalcci polisie TIRa i nie moge znalezc:zawstydzona/y:

milego wieczorku!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry