reklama

Wrześniówkowe mamy

U mnie sypie śnieg:crazy: pogadałam z tatą i z teściową i ustaliliśmy że mam ją na zmiany im przywozić i nie puszczać do przedszkola:-) kamień z serca bo naprawdę na myśl o jej smutku i żalu samej mi się chce wyć:sorry: i z tej radości chyba też ją dzisiaj zabiorę szybciej, bo cały czas mam ją przed oczami zapłakaną:sorry:A wogóle to mam wrażenie, ze oni celowo te grupy mieszają, bo tak się dzieci wykruszają:baffled: przynajmniej wiem o trójce dziewczynek nie licząc Tuśki których rodzice mają ten sam problem i kombinują żeby ich wtedy nie dawać do przedszkola:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem tak głupia że szok................ kolejny raz aplikuje na stanowisko w Państwówce.......... i powiedzcie mi po co:crazy: znów scenariusz sie powtórzy a tylko nerwów się znów najem:wściekła/y:

Aga próbować trzeba a nóż za którymś razem się uda:tak: jak nie będziesz próbowała to sobie potem będziesz wyrzucać, ze może jednak by się udało a nie spróbowałaś:sorry:

ja popijam barszczyk czerwony do kanapek

u nas wczoraj dzieci mialy jeszcze zajecia u siebie ze swoimi paniami. moze dlatego, zeby sie zorientowac ile dzieci bedzie chodzilo w ferie,a potem polacza grupy?

witam i ja

kawki nie pilam, ale za to zjadlam 3 jajka w majonezie

Julitka od dzis tez nie musi chodzic do przedszkola, bo...ma ospe! bidulke porzadnie zsypalo. na szczescie wczoraj kolezanka dala mi super plyn, ktory mozna tez stosowac na blony sluzowe, a JUlitka na psitce tez ma krostki. podobniez lepszy do pudru w plynie (Agus,jednakwczoraj go kupilam;-)). posmarowalam ja na noc tym plynem i w ogole sie nie budzila ze swedzenia. nazywa sie Octenisept • Ulotka Octenisept - leki i suplementy diety, dawkowanie, skład, zastosowanie, opis - DOZ.pl i jest dobry podobniez tez na gojenie sie ran. ale chyba tylko moja niunka z grona wrzesniowek nie miala jeszcze ospy, prawda?

reklama
witam i ja
już dawno po kawce, obiadek się gotuje za oknem pięknie biało mroźnie:-)
Donkat mi się wydaje że jeszcze nie wszystkie wrześniaczki mieli ospę;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry