Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mati dzis 3 razy po 1,5h na dworze
Super jest:-) a ja już jestem wymęczona że ledwo klawiaturę widzę
tak nas zasypało a jeszcze w tym roku nie jeździłam w taką pogodę i odwykłam
:-)
i wcale mnie to nie cieszy, bo na drogach okropnie
a ja oczywiście teraz co drugi dzień do pracy
najgorzej, ze w przedszkolu grupy mieszane więc Tuśka znowu nie chce chodzić i bidula okropnie płacze:-( musi jakoś przetrwać ten tydzień, ale w przyszłym ją zostawię w domu, bo i tak pracuje tylko w środę
nie mam sumienia jej męczyć tym bardziej, ze potem jak już wraca do swojej grupy to minimum kolejny tydzień jeszcze nie jest lekko za nim się oswoi i przyjmie za pewnik, że będzie w swojej sali i ze swoimi paniami
może źle robie ale nie mam ani siły ani ochoty patrzeć na jej zapłakane oczka:-(
zapomniałam wam napisac że tel wpadł mi dziś do muszli i mimo suszenia nie nadziałał........
Witam z rana
maiłam dziś wizytę u dentysty miec ale zadzwoniłam i odmówiłam bo jakoś mam stracha jechactak nas zasypało a jeszcze w tym roku nie jeździłam w taką pogodę i odwykłam

najgorzej, ze w przedszkolu grupy mieszane więc Tuśka znowu nie chce chodzić i bidula okropnie płacze:-( musi jakoś przetrwać ten tydzień, ale w przyszłym ją zostawię w domu, bo i tak pracuje tylko w środęnie mam sumienia jej męczyć tym bardziej, ze potem jak już wraca do swojej grupy to minimum kolejny tydzień jeszcze nie jest lekko za nim się oswoi i przyjmie za pewnik, że będzie w swojej sali i ze swoimi paniami
może źle robie ale nie mam ani siły ani ochoty patrzeć na jej zapłakane oczka:-(
najgorsze, że w przyszłym tygodniu jest bal karnawałowy czego też nie kumam skoro nie ma dzieci w przedszkolu to po co to robią
najśmieszniejsze, że Tuśka nie chce iść na bal
w zeszłym roku faktycznie wcale dobrze się nie bawiła
w sumie to jeśli sama zdecyduje, ze nie chce iśc to płakać nie będę
bo oczywiści zorganizowali ten bal w szkole która jest w pobliżu przedszkola i już widzę jak prowadzą te dzieciaki potem tam przebierają, a potem takie zgrzane na dwór znów wyprowadzają i z tego co słyszałam to po tych balach frekwencja o połowe spada bo wszyscy chorzy
już lepiej byłoby żeby każda grupa miała to u siebie w sali nawet przy magnetofonie
nic nie tracisz pytając;-)Sama już nie wiem co robićblokuje mnie tylko to, ze tato ma na głowie babcie i trochę głupio mi dorzucać jeszcze Tuśkę
ale może faktycznie z nim pogadam
może się zgodzi i dam sobie spokój z tym całym przedszkolem przez ferie
![]()