reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Monia, ja najbardziej pamietam, ze Twoje dzieci mialy, bo nie raz czekalas na ospe i sie nie moglas doczekac-hahaha!

znowu jak dam emotikonke na koncu zdania, to nie moge zejsc enterem na dol, u was tez tak?

Milego popoludnia bbaeczki!

ja dzis sama. nie wiem, jak niunka wytzryma do konca tyg. u tesciowej, ale trudno, jakos musi...

Gabids co u Was? dzieciaczki zdrowe ?jak już zaglądasz to napisz coś więcej co u Was słychać i wogóle:-):-)
Donkat mi się nic nie dzieje jak wklejam te buźki wszystko mam ok:tak:a jak Julitka wyleczyłas jej już te owsiki?

Witam o poranku:-) oczywiście z kawką;-) za oknem szaro buro bleeeeeeeee dopijam kawkę i lecę z młodą odebrać zamówienie z tupperware, potem do dziadków bo mi babcia spodnie poskracała:-) i na zakupy no i będziemy robiły z Tuśką laurki dla dziadków:-) no i gulasz muszę zrobić bo moim się marzy placek po węgiersku:szok: no i wreszcie choinkę można rozebrać:tak:

witam

myslalam, ze bedzie troche luzuz w pracy,a tu ruch mam caly czas. inna sprawa, ze 1szef jest na urlopie, a 2 wpada na chwilke, wiec duzo roboty spada na mnie.

mysle, ze owsikow sie juz pozbylismy, bo Jultika nie narzeka na swiedzenia, aja jej szczegolnie nie podpytuje, bo wtedy bedzie mowila, ze ja swedzi.

Aneta, ale masz dzisiaj planow duzo.

ja po pracy tez jade na miasto i mam duzo zalatwien

Monia a dziekuje ze pytasz:-) u nas wszystko ok.Dzieciaczki nie choruja (odpukac)Jakos leci powolutku:-)
Styczen u nas to urodzinowy miesiac bo wszyscy poza Angelka obchodzimy wiec mamy troche atrakcji ale i wydatkow tez przez to a wiadomo jak to jest po swietach.

Wracam do sprzatania bo dzisiaj u nas koleda.I jeszcze jakies ciacho machne dla ksiedza a co:-D

reklama
Witam.

Ja siedzę i czekam czy zadzwonią by mogła znów akt sie uczyc tzn przyswajać, ale dzis nie dali znac, może się nie załapałam:eek:

U nas paskudnie na dworze, na plusie temperatura i deszcz pada, gdzieniegdize tylko kupki sniegu leżą a tak bleeeeeeeeeee

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry