reklama

Wrześniówkowe mamy

oj cichutko tu słabo cos tu się udzielamy ostatnio:sorry:
gdzie moderatorki:-p:sorry:
Gabids jak tam po wizycie księdza?jakie ciasto upiekłas?
Agulka ucz się ucz bo nauka to potęgi klucz :-p
Donkat jak Julitka znosi ospę?odwiedzasz ją u teściowej czy przez ten czas wogóle sie nie widzicie?
dziewczyny co z wami gdzie się podziewacie?co kupiliście na dzień babci dziadka?
ja Olę jak co roku nauczyłam wierszyka tzn. kilka razy jej przeczytałam a ona juz ładnie mówi :-)Mati tez przy niej się urywka nauczył:tak:

reklama
witam

pogoda u nas jak wlistopadzie, czy marcu. przez to pomimo duzej ilosci snu chodze jakas niedorobiona

Agus, zadzwonili?

Donkat jak Julitka znosi ospę?odwiedzasz ją u teściowej czy przez ten czas wogóle sie nie widzicie?
dziewczyny co z wami gdzie się podziewacie?co kupiliście na dzień babci dziadka?
ja Olę jak co roku nauczyłam wierszyka tzn. kilka razy jej przeczytałam a ona juz ładnie mówi :-)Mati tez przy niej się urywka nauczył:tak:

Monia, mialam wczoraj odwiedzic JUlitke, ale przemyslalam i...jednak nie pojechaalalm, bo bylo pewne, ze bedzie chciala ze mna wracac i bedzie placz. dzis juz przyjedzie do domku.
podobniez jeszcze jje wyskakuja krostki. uwazam, ze w ogole mocno ja wysypalo. popoludniami miewa goraczke. kupilam jej wczoraj ejszcze jakis inny lyn na szybkie gojenie sie krostek. tanszy od tego, co pisalam, a rownie skuteczny i nie szczypie.

wymyslilam prezent dla dziadkow. uwazam, ze fajny: kupilam im w sklepie z kawa i herbata po 20dag oryginalnej kawy smakowej. tzn dla tesciowej smakowa wzielam, a tesc jest dziwny pod wzgledem smakow, wiec kupilam mu orygialna brazylijska.
pani ladnie zapakowala. mysle, ze beda zadowoleni.

Dzis wyjatkowo na 12 jade,bo zamienilam sie z Goska zeby mlodego do przedszkola zawiezc na bal. Wczoraj mialam wolne,bo w poniedzialek wieczorem zmarla babcia S, ta co guza na plucu miala. Mlody byl super grzeczny, zadawal pytania...niektore rozbrajajace:-Da ja mialam pretekst zeby kupic sobie kiecke. Taka troche mini czarna prosta,a z przodu szeroki pas w zdluz ze "skory"
U nas tez snieg znikl, bloto jest gdzie tylko mozliwe wiec kicha. To tak na pocieche dla Agi:-p I jak? Telefon byl??
Donus podobno im dziecko starsze tym mocniej wysypuje ospa. Mlody mial 16m jak mial ospe,a Mikolaj 3 lata starszy mial podobno 3 razy wiecej kropek

witam się i ja:-) już po kawce oczywiście:tak: muszę Wam powiedzieć, ze jakoś ostatnio strasznie szybko czas mi leci w pracy i ten tydzień co drugi dzień nawet nie wiem kiedy zleciał:-) jeszcze dziś i w niedzielę i znów wszystko wróci do normy:tak: wczoraj miałam u siebie pierwsze spotkanie z flavonu i juz wiem, ze nastęny zestaw będę mieć dużo taniej:-) ale dalej sumiennie wrzucam po 4,50 dziennie do skarbonki;-)
Donkat ja Cie podziwiam:sorry2: ja bym nie wytrzymała bez Tuśki:sorry2: a co do prezentu dla dziadków to jednak doszłam do wniosku, że nic nie będę kupować:szok: Natalka przyszykuje przy mojej pomocy laurki, a wczoraj robiłyśmy kolorowe bukieciki wykorzystywałyśmy kolorowe serwetki, patyczki do szaszłyków, klej i taśmę klejącą:tak: mam nadzieję, ze dziadki docenią wysiłek jaki Tuśka w to włożyła i będą sie bardziej cieszyć niż z czekoladek czy kalendarza:baffled:

Witam.
Ja pewnie tez bym bez dzieci długo nie wytrzymała, ale kto wie, jakby siła wyższa mnie do tego zmusiła:sorry2:

Oczywiście nie dzwonili, ale mam nadal mam nadzieje, bo jeszcze na stronie nie wstawili listy kandydatów, a że takie są procedury więc czekam i co chwilkę odświeżam tą stronę:crazy:

U nas wiosna, bazie już się pokazały i pąki na drzewach:baffled:

juz mi sie cche do domu...

Justka, smuto z powodu babci. chyba fajna byla, prawda?

;-)
Donkat ja Cie podziwiam:sorry2: ja bym nie wytrzymała bez Tuśki:sorry2:

tez mi smuuutno! ale coz poczac.
to tez jeste kwiestia przzywczajenia. Natalka nocowala kiedys poza domem? Jultiika juz nie raz. teraz, co prawda, najdluzej. ale na szczescie ja wczoraj wrocialm bardzo pozno do domu, wiec tego nie odczulam, a dzis juz bedzie mala niunieczka.

Witam.

U nas wiosna, bazie już się pokazały i pąki na drzewach:baffled:

nic dobrego z tego nie wyniknie

witam
a u nas sypie śniegiem i to dośc mocno:tak::-)
byłam w mieście za prezentami dla babć i zaległym prezentem gwiazdkowym dla mamy....naszukałam się nachodziłam i w końcu kupiłam:-)no więc mamie wyczaiłam w biedronce super kuferek na kosmetyki a że za jakis czas będzie jechac do sanatorium więc na pewno się przyda no i do środka dokupiłam kosmetyki typu krem, piling,mleczko,perfumik byc może bo taki sobie zażyczyła i inne drobne kosmetyki to prezent gwiazdkowy:-) a na dzień babci kupiłam czekoladki i mydełka z płatków róży:tak:
dziś już jedziemy do mojej mamy na dzień babci jutro do teściów a wieczorem idziemy na zabawe karnawałową wogóle weekend mamy zalatany jak nigdy bo w niedzielę jedziemy jeszcze na 5urodziny Olivki:)

Donkat Tuśka od urodzenia cycuś mamusi nawet niechce słyszeć o spaniu gdzieś bez mamusi:szok::-D ale wiem że przyjdzie taki moment, ze w końcu zniknie mi na dzień , potem dwa, a potem na jeszcze dłużej:sorry2: narazie jednak sobie tego nie wyobrażam:zawstydzona/y:
Monia fajne prezenciki:-) a dla mamy zaległy gwiazdkowy rewelacja:-) faktycznie Wam sie szalony wykend zapowiada:szok: u mnie też pada śnieg, ale wszystko się topi bo oczywiście na plusie:tak:

reklama
P jest na Slasku i mowi, ze tak posypalo, ze nie mogl ruszyc.
u nas brzydko, bo prawie wszystko stopnialo i ciapa jest

planuje zrobic salatke dzis i w koncu naprzytulac sie z biedroneczka-Juliteczka :)

rozebralam choikne wpracy,a wdomu jeszcze stoi, bo ksiedza nie bylo. t zn chodzil juz w naszych okolicach, ale nie bralam wolnego. chyba bedzie mozna zlosic, zeby przyszedl w innym terminie. a jesli nie, to trudno. jakos przestalo mi na tym zalezec.

Monia, wkoncu bedzie NIE nudny weekend! fajnie, ze macie zabae. wybawcie sie za wszystkie czasy!
mnie chodzi po glowie, zeby pojsc na jakas zabawe ostattkowa, bo zaloba nam sie skonczyla, wiec mozna sie troche poruszac. ciekawe, co P na to, pwnie bez entuzjazmu

Milego weekendu!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry