Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i już umówiłyśmy się, ze we wtorek robimy pierogi
a no i chciałam tylko powiedzieć, że babcia czytaj moja mam doigrała się i Tuśka się do niej nie odzywa
a no i chciałam tylko powiedzieć, że babcia czytaj moja mam doigrała się i Tuśka się do niej nie odzywa![]()
a że tata na emeryturze, więc we wtorek do razu na tańce ją przywiezie
oj ten cycuś;-):-)ja uwielbaiam takie dniwitam
czkea mnie dzis raczej ciezki dziej, bo zastepuje E.
ale mielismy fajny weekend. jako ze niunka nie mogla wychodzic na dwor, to caly czas siedzielsimy w domu. w sobote to wiadomo, P na dworze, ja sprztalam, ale niedizleel mielsimy rodzinna, leniuchowata taka fajna. ja, co prawda, duzo stalam przy garach i zmywaniu, ale i tak bylo super!!!!
dzis i jutro niunka jeszcze u bbaci, ale juz w srode mam zamiar wziac wolne i posiedziec z nia w domku.
o rety, to niezle babcia musiala zassluzyc, skoro dziecko sie obrazilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pewnie to zwiazane jest z Dniem Babci?

no to nie ładnie.......... jak impreza miała być w przebraniach to powinni się goscie dostosowaćAgulka tak u brata) mam nadzieję że w końcu będę chrzesną;-)termin na 14 września ma:-)
a przebieranki to szkoda gadac wyszło wkońcu że tylko moi byli przebrani![]()