reklama

Wrześniówkowe mamy

Ja też czekałam z choinką na ksiedza;-) był w środę nawiasem mówiąc M sam z Tuśką go przyjmowal, bo ja w pracy:tak: ale wczoraj w ekspresowym tępie ją rozbierałam, bo mialam już dośc ciągle sypiących się igieł:wściekła/y:

reklama
Ja już w domku po wieczornym spacerku z psem;-) znowu u nas zima atakuje sypei od dwóch godzin i jak nie przestanie do do rana będzie śniegu po kolana:szok::wściekła/y: miłego wekendu kobitki:-)

witam sobotnio

opycham sie salatka na kolacje...

niunce krostki juz nie wyskakuja raczej, a najwznieszje, ze ja nie swedza i sie nie drapie. chociaz wyglada zalosnie bidulka

u nas wczoraj tez mocno poyspalo, ale dzis juz polowa stopniala.

Milej niedzieli!

Witam niedzielnie, wieczorowo;-) już po pracy i nareszcie wolne 2 dni:-) tym bardziej się cieszę, ze mam Tuśkę w domu:tak: i już umówiłyśmy się, ze we wtorek robimy pierogi:-D a no i chciałam tylko powiedzieć, że babcia czytaj moja mam doigrała się i Tuśka się do niej nie odzywa:szok:

witam

czkea mnie dzis raczej ciezki dziej, bo zastepuje E.

ale mielismy fajny weekend. jako ze niunka nie mogla wychodzic na dwor, to caly czas siedzielsimy w domu. w sobote to wiadomo, P na dworze, ja sprztalam, ale niedizleel mielsimy rodzinna, leniuchowata taka fajna. ja, co prawda, duzo stalam przy garach i zmywaniu, ale i tak bylo super!!!!

dzis i jutro niunka jeszcze u bbaci, ale juz w srode mam zamiar wziac wolne i posiedziec z nia w domku.

a no i chciałam tylko powiedzieć, że babcia czytaj moja mam doigrała się i Tuśka się do niej nie odzywa:szok:

o rety, to niezle babcia musiala zassluzyc, skoro dziecko sie obrazilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pewnie to zwiazane jest z Dniem Babci?

Witam i ja.
Nadal czekam na info................ byłam dziś w UP zawieźć następne dokumenty na inne stanowisko, ale wyników tej pierwszej jeszcze nie było.

Maja jest u babci od soboty i przyjedzie jutro, chociaż takie małe ferie sobie zrobiła, tzn z płaczem moją mamę ubłagała:sorry2: a że tata na emeryturze, więc we wtorek do razu na tańce ją przywiezie

Młody szczęśliwy, bo cała uwaga jest poświęcona jemu:sorry2: oj ten cycuś;-):-)

witam

czkea mnie dzis raczej ciezki dziej, bo zastepuje E.

ale mielismy fajny weekend. jako ze niunka nie mogla wychodzic na dwor, to caly czas siedzielsimy w domu. w sobote to wiadomo, P na dworze, ja sprztalam, ale niedizleel mielsimy rodzinna, leniuchowata taka fajna. ja, co prawda, duzo stalam przy garach i zmywaniu, ale i tak bylo super!!!!

dzis i jutro niunka jeszcze u bbaci, ale juz w srode mam zamiar wziac wolne i posiedziec z nia w domku.

o rety, to niezle babcia musiala zassluzyc, skoro dziecko sie obrazilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pewnie to zwiazane jest z Dniem Babci?
ja uwielbaiam takie dni:tak:

Aneta to nieźle babcia zaszalała:baffled:

Monia to rodzinka sie powiększa, a to u brata pewnie, bo byliście wczoraj na urodzinach. I jak wczorajsze przebieranki?

Ostatnia edycja:
Agulka tak u brata:)) mam nadzieję że w końcu będę chrzesną;-)termin na 14 września ma:-)
a przebieranki to szkoda gadac wyszło wkońcu że tylko moi byli przebrani:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry