reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
oj cichutko tu słabo cos tu się udzielamy ostatnio:sorry:
gdzie moderatorki:-p:sorry:
Gabids jak tam po wizycie księdza?jakie ciasto upieklas?

Ksiadz proboszcz....rewelacja! Posiedzial u nas prawie godzine,swietnie nam sie rozmawialo zupelnie jak z normalnym facetem a nie duchownym .Jestem pod wrazeniem bo poprzedni proboszcz i wikariusz byli okropni i strasznie konserwatywni.
I pochwale sie ze ksiadz zwerbowal mi syna i w niedziele po raz pierwszy sluzyl jako ministrant i to po calosci bo zostal wybrany na odprawienie calego serwisu przy ksiedzu w czasie mszy i stal z tacka przy komuni swietej.
PEKALAM Z DUMY! i to w dniu moich urodzin:-)

witam

zamowilam sobie koraliki i mam zamiar porobic sobie korale, wisiory...oj, dluuuga przerwe mialam w tym dłubniu i w koncu mnie natchnelo...

od jutro mam wolne. faaaajnie

wczoraj o malo bym nie ruszyla spod pracy, bo mi akumulator odmowil posluszenstwa. na szczescie zadzwonilam i kolega sie wrocil i pozyczyl mi pradu.

Gabids,
to ksiadz puscilFabianka na gleboka wode, bo zazwczyaj( w PL) to mlodsi ministranci sie poczatkowo przygladaja i w ten sposb nabieraja "doswiadczenia" a ci starsi sluza.

a ja mam totalny odwrot od kosciola...wstyd mi, ale za slaba jestm na chwile obecna, zeby to zmienic....

Witam.

Zadzwonili i zaprosili na kolejny etap - test ....... 31 stycznia o 9..... marne szanse,ale .........................:sorry:

Gabits jak pisze Donuska u nas trzeba zasłuzyć ( czyt. odstać swoje przy DUŻEJ ilości Mszy) by móc trzymac tą "patelnię";-)

Justa daj znaki życia;-)
Majandra też ................. co jest moderatorki:crazy::-)

Witam
Wlasnie wrocilam z kursu ktory dzisiaj ukonczylam i zajadam sie obiadkiem:-)
Agulka jakie marne szanse????? Skoro Cie wybrali do nastepnego etapu to masz ogromne szanse:tak:Kciukasy trzymane!
Donka ja to na bakier z kosciolemi i wiara bylam od wielu lat
a wszystko przez ten "personel naziemny" No male cos sie we mnie zmienilo sie od tamtej pamietnej wizyty duszpasterskiej i podejscia ksiedza:tak:

Poczytam teraz o rybkach bo wlasnie pierwszy raz doswiadczam jak moje pielegnice inkubuja malenstwa w pyszczku.

reklama
Co z Wami?????????????????

Nooooo jak maniak bb sie martwi to faktycznie trzeba sie zameldowac:-D

Tak jakos nie mam weny ostatnio. Oczywiscie jestem na bierzaco.
Dzisiaj u mlodego byl dzien babci i dziadka. Kazde dziecko mialo kawalek wiersza do powiedzenia. Mateusz pieknie sie nauczyl,ale jak przyszla jego kolej to zaczal mowic, po czym podniosl wzrok i jak zobaczyl,ze wszyscy na niego patrza to tak sie zawstydzil,ze juz nic nie powiedzial. Przykro mi,bo wiem,ze potrafil, pani tez wiedziala,ze umie,a jedna dziewczynka zaczela sie z niego wysmiewac. Taka gowniara co 2 dni wczesniej ryczala,bo przyszla po nia nie ta osoba co miala:wściekła/y: Pani zachecala go,ale musiala sama przeczytac ten fragment, za to w domu powiedzial dziadkom.

Aga trzymam! bo wiem jak zalezy Tobie akurat na tej robocie (godziny dogodne)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry