reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Nooooo jak maniak bb sie martwi to faktycznie trzeba sie zameldowac:-DHAHAHAHAHA

Tak jakos nie mam weny ostatnio. Oczywiscie jestem na bierzaco.
Dzisiaj u mlodego byl dzien babci i dziadka. Kazde dziecko mialo kawalek wiersza do powiedzenia. Mateusz pieknie sie nauczyl,ale jak przyszla jego kolej to zaczal mowic, po czym podniosl wzrok i jak zobaczyl,ze wszyscy na niego patrza to tak sie zawstydzil,ze juz nic nie powiedzial. Przykro mi,bo wiem,ze potrafil, pani tez wiedziala,ze umie,a jedna dziewczynka zaczela sie z niego wysmiewac. Taka gowniara co 2 dni wczesniej ryczala,bo przyszla po nia nie ta osoba co miala:wściekła/y: Pani zachecala go,ale musiala sama przeczytac ten fragment, za to w domu powiedzial dziadkom.

Aga trzymam! bo wiem jak zalezy Tobie akurat na tej robocie (godziny dogodne)
o żesz ty orzeszku, ja bym chyba kuksańca tej dziewuszce dała:wściekła/y: a tak na powaznie to szkoda tylko Mateuszka, a nastepnym razem niech sie odwróci od "widowni";-):-)

Agulka, chyba przesilenie zimowe nas dopadło. :-D:-pA tak na serio, to ja na zamkniętym napiszę.
Gabids, co to za kurs.
Zwiazany z moja przyszla praca.Za tydzien zaczynam nastepny.Na razie nie chce sie chwalic co i jak zeby nie zapeszyc;-)napisze tylko ze jeszcze zostal mi rok moze rok i pol zeby zdobyc wszystkie kwalifikacje.

Ok. Ale jak tylko się uda z tą pracą, szybciutko się pochwal.:tak::-)

Wiecie, że jak chcę Was zacytować to zawsze się mylę i klikam EDYTUJ :-D:-D:-D Raz chyba kogoś niechcący wyedytowałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

To zależy. W tygodniu Maciek śpi tak od 20 do 6, czyli 10 godzin, ale w weekend lub tak jak teraz kilka dni w domu siedzi, bo ma katar i kaszel to do 7-7:30 śpi.

ed: ja nie powinnam odpowiadać, bo Maciek to nie wrześniak :-D:-p

Ostatnia edycja:
reklama
O widzę, że jakiś wieczorny zlot się zrobił:-D ja już po spacerku z Mafim miałam sie szykować do wyrka a tu proszę niespodzianka:-)
Justka szkoda, ze się Mati tak zawstydził, ale powiem szczerze, ze obawiam się, ze z Tuśką też tak będzie:baffled: a mówi akurat piękny wierszyk dla dziadka więc miło by był gdyby go jednak powiedziała;-) zastanawiam się tylko jak to będzie z moją mamą, bo mój mały uparciuch nadal się do niej nieodzywa:szok: a co do zachowania dziewczynki to bez komantarza:wściekła/y:
Gabids Tuśka jak chodzi do przedszkola to śpi od 21 do 7 czyli jak Maciek 10 godzin, ale jak teraz jest dłuzej w domu to nawet do 8:30 pośpi:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry