Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tesciowa powiedziala,ze ciemne okulary dostanieJustyna, to powiedz mu, żeby przy następnej takiej okazji patrzył cały czas na mikrofon:-)

o żesz ty orzeszku, ja bym chyba kuksańca tej dziewuszce dałaNooooo jak maniak bb sie martwi to faktycznie trzeba sie zameldowacHAHAHAHAHA
Tak jakos nie mam weny ostatnio. Oczywiscie jestem na bierzaco.
Dzisiaj u mlodego byl dzien babci i dziadka. Kazde dziecko mialo kawalek wiersza do powiedzenia. Mateusz pieknie sie nauczyl,ale jak przyszla jego kolej to zaczal mowic, po czym podniosl wzrok i jak zobaczyl,ze wszyscy na niego patrza to tak sie zawstydzil,ze juz nic nie powiedzial. Przykro mi,bo wiem,ze potrafil, pani tez wiedziala,ze umie,a jedna dziewczynka zaczela sie z niego wysmiewac. Taka gowniara co 2 dni wczesniej ryczala,bo przyszla po nia nie ta osoba co mialaPani zachecala go,ale musiala sama przeczytac ten fragment, za to w domu powiedzial dziadkom.
Aga trzymam! bo wiem jak zalezy Tobie akurat na tej robocie (godziny dogodne)
a tak na powaznie to szkoda tylko Mateuszka, a nastepnym razem niech sie odwróci od "widowni";-):-)O, to jest pomysł. Już sobie to wyobrażam.a nastepnym razem niech sie odwróci od "widowni";-):-)

Zwiazany z moja przyszla praca.Za tydzien zaczynam nastepny.Na razie nie chce sie chwalic co i jak zeby nie zapeszyc;-)napisze tylko ze jeszcze zostal mi rok moze rok i pol zeby zdobyc wszystkie kwalifikacje.Agulka, chyba przesilenie zimowe nas dopadło.A tak na serio, to ja na zamkniętym napiszę.
Gabids, co to za kurs.
ja już po spacerku z Mafim miałam sie szykować do wyrka a tu proszę niespodzianka:-)
a mówi akurat piękny wierszyk dla dziadka więc miło by był gdyby go jednak powiedziała;-) zastanawiam się tylko jak to będzie z moją mamą, bo mój mały uparciuch nadal się do niej nieodzywa
a co do zachowania dziewczynki to bez komantarza