Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Poczytam teraz o rybkach bo wlasnie pierwszy raz doswiadczam jak moje pielegnice inkubuja malenstwa w pyszczku.
Tak jakos nie mam weny ostatnio. Oczywiscie jestem na bierzaco.
Dzisiaj u mlodego byl dzien babci i dziadka. Kazde dziecko mialo kawalek wiersza do powiedzenia. Mateusz pieknie sie nauczyl,ale jak przyszla jego kolej to zaczal mowic, po czym podniosl wzrok i jak zobaczyl,ze wszyscy na niego patrza to tak sie zawstydzil,ze juz nic nie powiedzial. Przykro mi,bo wiem,ze potrafil, pani tez wiedziala,ze umie,a jedna dziewczynka zaczela sie z niego wysmiewac. Taka gowniara co 2 dni wczesniej ryczala,bo przyszla po nia nie ta osoba co mialaPani zachecala go,ale musiala sama przeczytac ten fragment, za to w domu powiedzial dziadkom.

niooooooooo i to 5 róznych ustawwitam
Agus, a teraz tez wkuwasz jakies ustawy? trzymam kciuki!!!

Mam te http://www.superakwarium.pl/pielegniczka-zolta-borella-id837.html Właśnie grzebanie w akwarium wystraszyło tamte pielęgniczki co pozjadały małe.Majandra mysle ze jeszcze inkubuje chociaz wczoraj sie martwilam bo widze ze samiec ciagle ma ochote na zaloty i gania bidule a mam tylko jedna samiczke tego gatunku.I jeszcze maz robil wczoraj podmianke wody i odkurzanie na salonach.Zobaczymy..
A jakie pyszczaki masz?Mbuna?