reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam o poranku z kawką oczywiście;-) dziś kolejny dzień ogólnego zamieszania:szok: zaraz muszę jechać odebrać flavon potem muszę go zawieść wujkowi do pracy no i mamy dziś kontrole u okulisty:tak: po cichu marzę żeby już nie trzeba było zaklejać oczka, ale myślę, że to chyba jednak za szybko by było:sorry: zresztą nie ma co gdybać dzisiaj się okaże:tak:
Monia hop hop

reklama
Majandra ja mam rybcie z innego biotopu (Afryka,jezioro Malawi) i widze ze inaczej opiekuja sie potomstwem.Ale te Twoje pielegniczki tez bardzo mi sie podobaja:tak:
Anetasa kcukasy zaciskam zeby wszystko bylo dobrze z oczkami.

A moja niunka ma wizyte u okulisty 14 lutego.Robilismy niedawno testy u optyka i lekarz po badaniu w trojwymiarze mial lekkie watpliwosci wiec skierowal do okulisty na bardziej szczegolowe badania.

Witam
muszę się pochwalic bo ciesze się jak nie wiem co Ola dziś miała na nogach 1 raz narty takie prawdziwe nie takie plastikowe i poradziła sobie super i co najważniejsze spodobało jej się:-)a jeździc ma gdzie bo pod samym domem mamy górkę a narty sąsiad po dzieciach miał i pożyczył nam:-):-):-)mam nagrany filmik więc pewnie wrzucę sie pochwalic:zawstydzona/y:

Witam się o poranku:-) juz po kawce;-) u nas przymroziło, aż miło:-) ja tam się cieszę bo trochę tych bakterii może się wymrozi:dry: młoda dziś niestety znów z płaczem w przedszkolu:wściekła/y: M ją zawiózł przed 8 i byli jeszcze w nie ich sali:wściekła/y:
Monia czekam na relacje:tak: ja w przyszłą niedzielę się wybieram na Czarną Górę i kto wie może się odważe i spróbuje swoich sił:szok:

witam już po kawce zaraz zabieram się za porządki pokój po pokoju mam zamiar wszystko co nie potrzebne wyrzucic bo tylko się chomikuje niewiadomo po co.Dziś zawożę Olę na ferie do mamy do środy a od czwartku do soboty będzie u drugiej babci:rofl2:
Aneta próbuj próbuj z pewnością CI się spodoba:tak:ja mojego D nie umiem namówic zeby wybrac się w góry żeby chociaż raz w tym roku pojeździc na nartach:sorry2:

witam z pracy

fajnie bylo sobie posiedziec w domku

kurcze, dzis rano -18st!!! juz drzalam, ze mi samochod nie zapali

Julitka chyba przeyzwala pojscie do przedszkola po 2tyg. nieobecnosci, bo spala jakos niespokojnie i sie obudzila prze 6,00!!!!!! pewnie bedzie zmeczona i marudna po poludniu. a jak bylysmy w domu, to sypiala po 12godzin!!!

Witam
muszę się pochwalic bo ciesze się jak nie wiem co Ola dziś miała na nogach 1 raz narty takie prawdziwe nie takie plastikowe i poradziła sobie super i co najważniejsze spodobało jej się:-)a jeździc ma gdzie bo pod samym domem mamy górkę a narty sąsiad po dzieciach miał i pożyczył nam:-):-):-)mam nagrany filmik więc pewnie wrzucę sie pochwalic:zawstydzona/y:

spryciara, super!!

Aneta próbuj próbuj z pewnością CI się spodoba:tak:ja mojego D nie umiem namówic zeby wybrac się w góry żeby chociaż raz w tym roku pojeździc na nartach:sorry2:

ja wczoraj wlasnie przeprowadzilam z P rozmowe, ze chcialabym w weekend jechac w Gory Swietokrzyskie na narty, zeby Julitka sie pouczyla i ja tez bym chetnie sprobowalal. a P nie z abardzo cche, bo sie boi, ze sie polamiemy...

Agus, dzis mamy trzymac kciuki, czy jutro? cos mi sie zapamietalo, ze ok.30,01

reklama
Musze napisac grafik,ale tak zeby nikt nie mial co do niego zadnych watpliwosci. I wyczytalam,ze pracownik tygodniowo moze przepracowac 40h i nie wiecej niz 8 dziennie. Za przepracowana sobote przysluguje dzien wolny,bo nie ma u nas nadgodzin. Dobrze to zrozumialam?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry