reklama

Wrześniówkowe mamy

Justyna, jak pracowałam w kiosku miałam zmiany nawet po 10 godzin, więc to jest raczej dopuszczalne, ale na pewno nie więcej niż 40 godzin tygodniowo i nie więcej niż 5 dni z rzędu.

reklama
Witam o poranku oczywiście z kawką;-) Tuśka dzisiaj znów płakała rano w przedszkolu:wściekła/y: bo nie ma Justynki. Jak zaczęłam jej tłumaczyć, że Justynka pewnie chora i, że jak ona choruje to Justynka też jest bez niej w przedszkolu to mi powiedziała, że ona nie chce jeść flavoniku bo przez niego nie choruje:szok::-D

witam z mroznej krainy

Justka,
podpytaj Nuske, ona jest chyba zorientowana w tej sprawie.

wczoraj tak zrobilam pop corn w mikrofali, ze przez caly wieczor nie moglam pozbyc sie dymu i smrodu, nawet rano czuc bylo spalenizne!!!!!!!!!!!

Julitka polowe grudnia nie byla w przedszkolu, wiec zapalcilam dzis tylko 103zl

Milego dzionka!

O matko:szok: ale Ci zazdroszczę takiej odpłatności za przedszkole:tak: u nas nawet jakby cały mieisiąc nie chodziła to bym tak czy siak zapłaciła niecałe 110zł:confused2:
Nuśka przesyłkę nadać tak jak ostatnio? Na ten sam adres?

U nas też -14:szok: właśnie umówiłam się z mamą i zaraz wyruszamy do lumpka bo dawno nie byłam a dzisiaj dostawa w jednym z lepszych i dobrze zaopatrzonych gdzie ciuszki na wagę;-) Może akurat coś się trafi;-) tylko na samą myśl o tym mrozie nie chce mi się wychodzić:eek: ale dziś auta nie mam to muszę ruszyć dupsko:sorry:

Ja przed mrozami miałam 20 teraz 18:szok::wściekła/y: trochę podkręciłam ogrzewanie ale bojam się, że dać na ful bo jak mi potem przyjdzie rozliczenie to się z rozumem nie pozbieram:wściekła/y: idę zrobić porządek u Tuśki w szafce z bielizną bo już sama nie wiem co tam jest:szok: a wczoraj udało mi się kupić młodej super ciepłe rajtuzki po 12,90:szok::-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry