reklama

Wrześniówkowe mamy

Moja mama dzwoni wczoraj i mów że jej się chce już do nas przyjechać:sorry: myslę sobie... niecałe 2 tygodnie temu była i juz tęskni tak bardzo:eek: a ona: bo u Was tak cieplutko:-D

dobre!!!!

ale ja bym nie dala rady w 23st. wtedy nie mam czym oddychac i mi ciezko. ja lubie "cieply chlod". u nas zazwyczaj jest ok.20st, ale jak jest 18-19, to nie telepiemy sie.

Agulka nadal masz szanse:tak:

Co to sie dzieje,jakas anomalia zeby w lutym bylo -14:szok::-D:-D:-D

ogolnie nie jest to anomalia. ale co innego, gdy sie do tego zimna przyzwyczajamy stopniowo. a tej zimy, to bylo na +, apotem nagle wyskoczyly takie mrozy. a po drugie, to u mnie juz drugi dzien z redu rano bylo -18st.a ma byc jeszcze zimniej. zazwyczaj takie temp. bywaly noca, a w dzien sporo cieplej

reklama
W zeszla zime na wyspach temperatura spadla do -17 i napruszylo sniegu po kostki.Ale to byla panika,pozamykane szkoly,urzedy,biura.Ludzie nie potrafili wyjechac samochodami do pracy.Ogolnie jest przyjete ze jak sniegu napada powyzej 3cm i wciaz pruszy to musimy sluchac radia czy posylamy dzieci do szkoly:szok::-D:-D:-D czy nie

dobre!!!!

ale ja bym nie dala rady w 23st. wtedy nie mam czym oddychac i mi ciezko. ja lubie "cieply chlod". u nas zazwyczaj jest ok.20st, ale jak jest 18-19, to nie telepiemy sie.
te 23 stopnie nie jest tak az mocno odczuwalne, my mamy większą przestrzeń, ale jak jestm u mamy i tam jest te 23 stopnie to tez się duszę

W zeszla zime na wyspach temperatura spadla do -17 i napruszylo sniegu po kostki.Ale to byla panika,pozamykane szkoly,urzedy,biura.Ludzie nie potrafili wyjechac samochodami do pracy.Ogolnie jest przyjete ze jak sniegu napada powyzej 3cm i wciaz pruszy to musimy sluchac radia czy posylamy dzieci do szkoly:szok::-D:-D:-D czy nie
:-D:-D:-D:-D:-D

witam
u nas tez w domu średnio 22-23 stopnie częściej 22
u mnie porządków ciąg dalszy ale wziełam lapka do góry więc będę zaglądac;-)

Gabids dzięki, że pytasz:-) z oczkami jest lepiej:tak: tzn okulistka powiedziała, że przy poprzednim badaniu młoda rozpoznawała obrazki do 3 rządku a teraz już do 6:-) nadal oczko mamy zaklejać i ćwiczyć gdy ma je zaklejone:tak: i w maju znów do kontroli no i jak nadal się będzie poprawiać to zmiana szkła:tak: a przy okazji 100lat dla Fabianka:-) spóźnione ale szczere:-)
Agulka 23 stopnie :szok: ja bym się już gotowała:-D ale może faktycznie na większej przestrzeni jest to inaczej odczuwalne:cool2:

Wróciłam już z lumpka:-) kupiłam młodej bluze, bluzeczkę i sweterek:tak: sobie bluze i dwie bluzeczki i dla M sweter i zapłaciłam 60zł:-D a i nie chwaliłam się, ze wreszcie udłao mi się przekonać M do kupna kinecta:-) moze teraz lepiej pójdzie mi to odchudzanie;-):-D

Coś w tym musi być, bo my na ogół mamy 21 stopni, znajomi co mają 2 razy większe mieszkanie też tyle mają, a mam wrażenie jakby było u nich chłodniej.

byc moze tak jest.
jeszcze oczywiscie duzo zalezy od tego czy sie wietrzy, czy jest zaduch-czego nie znosze

:-D:-D:-D:-D:-D

u mnie porządków ciąg dalszy ale wziełam lapka do góry więc będę zaglądac;-)

Monia, czyli po porzadkach:-D:-D:-D

Anetka, no to zakupy sie udaly:-)

ja poluje na spodni dla Julitki, bo podskoczyla wzrostem i juz wyrasta, ale nic nie bylo. ogoonie widze, ze od jakiegos czasu to kicha u nas z ciuszkami dla dzieci w jednej ciuchowni, ktora jest slawna z tego, ze ma osobny sklep dla dzieci.

wlasnie zjadlam przepyszne kanapki. przypomnial mi sie smak z dziecinstwa, a konkretnie smak bułek z poczestunku na choinkach w szkole. rok w rok byly takie same i rok w rok tak samo pyszne: bulka, szynka i ogorek konserwowy. i w dodatku w domu nidgy mi tak nie smakowaly jak w szkole na choince:-D:-D:-D

reklama
Zmykam do czegoś:eek: brudy wychodzą z kosza i prosza się o pranie, jakis obiad trzeba zkleić, potem na 16 na tańce a na 17 na wywiadówkę półroczną ............ nie wiem jak mam to zrobić, co z młodym itp........ oj jak ja tak nie lubię

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry