reklama

Wrześniówkowe mamy

Ja mialam Inteligo a maz Mbank i bylismy zadowoleni.

Gabi, my tez mamy kinect i kupilismy Elmo dla Olafa. Super zabawa...
A na zrzucanie wagi to sobie zafundowalam fitness evolved 2012...ale chyba z 3 razy pocwiczylam...i lezy:laugh2::rofl2: Musz edupsko ruszyc
u mnie tak samo pocwicze pare razy i koniec ale ZUMBA wciagnela mnie na dluzej:tak:

Dzisiaj caly dzien spedzilam na lataniu do i z przychodni - moje dzieci dostaly dzisiaj po antybiotyku:-( Fabian na oko a Angelina wrocila z przedszkola nie wyrazna i okazalo sie ze ma zapalenie oskrzeli
:szok: co prawda pokaslywala troche od paru dni ale bez goraczki.Qrcze jakie te chorobska sa podstepne.

reklama
Gabids współczuję lataniny do przychodni:-(Zdrówka dla dzieci oby oczko Fabianka szybko doszło do siebie no i zapalenie oskrzeli niech sobie od was idzie.........

Mloda jest szczesliwa ze moze w domu posiedziec ale Fabian....zalamany.Jutro ma proby przed koncertem na rynku a wieczorem wazna msza w kosciele.

Witam pierwsza.:-)

Gabids
, dużo zdrowia dla dzieciaczków. Kurde, Maciek też już pokasłuje od jakiegoś czasu i nie byłam z nim u lekarza, tylko na własną rękę go leczę :sorry::eek::zawstydzona/y:

Witam jako druga;-) jeszcze bez kawki ale ekspres już burczy:-) mrozów ciąg dalszy a ponoć dzisiaj ma być najgorzej w nocy:szok: Zamierzam się dzisiaj zabrać za wystawianie rzeczy na allegro:tak: ciekawe co mi z tego wyjdzie:eek:

Gabids zdrówka dla dzieciaków:tak: już powiedziałam M, że wraz z kinectem poproszę o zumbe;-)
Majandra osłuchaj go dla pewności:tak: ja już po Szymku wiem że nie wolno lekceważyć i leczyć na własną rękę:no: bo nawet u dzieci może być zapalenie płuc bez gorączki:wściekła/y:

Dzien Dobry,
Wstalam z bolem gardla i cos mnie w kolanach lamie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No wlasnie u mnie uspilo czujnosc to ze Angela nie miala goraczki tylko ten kaszel a tu bach oskrzela:szok: A tak na marginesie to dostala pierwszy raz w zyciu antybiotyk.

Co dzisiaj na obiad robicie?

Ja mam mielone;-) i zamiast zabrać się za robotę to poszłam do koleżanki na kawkę;-) muszę zaraz umyć łepetyne i ogarnąć chcate z grubsza bo popołudniu do kina:-) no i może jak czasu starczy to faktycznie wezmę się za allegro:tak:

witam

mróóóóóóóóóóóóóóózzz.....
rozmawialam rano z kontrahentem z Sopotu i mowil, ze u nich tylko -12st, a u mnie rano bylo -22!!!
Nuska,Carioca jedziemy do Was!
niby ta noc miala byc najzimniejsza, a tu mowia, ze kolejna

ja chcialam zrobic Psotce przysluge i zamknelam ja na noc w garazu, zeby miala cieplo. rano otwieram drzwi i zamarlam!!!!!!!! pogryzla worki ze smieciami!!!!! dzis bedzie spala w budzie, jak nie umie docenic mojego dobrego serca

No wlasnie u mnie uspilo czujnosc to ze Angela nie miala goraczki tylko ten kaszel a tu bach oskrzela:szok: A tak na marginesie to dostala pierwszy raz w zyciu antybiotyk.

Co dzisiaj na obiad robicie?

Julitka tez miala raz takie zapalenie oskrzeli. poszlam na odczepnego do lekarki, a ona zdziwiona, ze tak pozno, bo juz sa oskrzela zaatakowane.
pierwszy antybiotyk-Anglelka sie jeszcze dluzej uchowala, niz Julitka-gratuluje

ja mam dzis pieczarkowa na obiad.

reklama
Witam i ja.

Nie zadzwonili, ale to było oczywiste, teraz 7 nastepny test.

Polecam Zumbę w czystym sercem.

Gabits zdrówka dla dzieci.

Adasko jutro ma bal w przedszkolu a Maja w szkole 15lutego

Donuś
u nas rano przed 8 było -22

Ja na obiad robię placek po wegiersku.

Pytanko:
Czy Wasze dzieci też zrobiły sie niejadki............ szlak mnie trafia, bo sterczę przy garach pół dnia i staram się dawać to co lubia a wymyslają:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wczoraj na obiad makaron z ketchupem:szok: a na kolację pół kubka kakao, w między czasie nic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry