reklama

Wrześniówkowe mamy

Anetasa ja nawet nie chce myslec co stalo sie tej dziewczynce:-(:-(:-(
A co do filmu to polecasz? U nas graja tylko sztos 2 wiec w ciemnosci bede musiala obejrzec po piracku:sorry2:

reklama
Mi w tej sprawie cos nie pasuje.Instynkt samozachowawczy podpowiada ze np.kiedy powaznie upada moje dziecko automatycznie chwytam za telefon i dzwonie po ratunek!

dla mnie to tez jest logiczne. przeciez nawet w przypadku zgonu staruszka wzywa sie pogotowie a nie pakuje od razu do trumny, a co moic przy dziecku. i coz to musialby byc za nieszczesliwy przypadek, zeby dziecko od razu zmarlo. jakos jak do tej ppry nie slychac bylo nigdzie o takiej smierci.
ta sprawa teraz bedzie drążona, az sie nie objawi prawda, bo tam za duzo niezgodnosci jest.
ci rodzice podobniez nalezeli do jakiejs sekty...

dokladnie.

tylko wkurza mnie to, ze ta dziewczyna wplatala w to emocjonalnie cala Polske. ludzie przezywali, dawali pieniadze na nagrode. a ilez poszlo pieniedzy naszych-podatnikow na prace policji i innych sluzb przez te 1,5tyg? to chyba tez sie liczy

Donuś Twoja seksualność mnie tu zbawiła;-)........ już niedługo weekend się zacznie

Na temat Madzi nic nie powiem, bo to niepojęte ......... jak ma taką matkę to chyba lepiej że jest wśród ANIOŁKÓW

Wczoraj Adaśko jak go odbierałam z przedszkola był blady jak papier, pojawiła się gorączka i nawet usnął około 17 ...... poszedł spac normalnie po 20 i wstał normalnie ale już bez gorączki ........... może to osłabienie organizmu po porzedniej nocy, bo prawie w ogóle nie spalismy, Adaś narzekał na bolące nóżki i dziąsła na końcu

Powinnam posprzątać czy coś porobić ale lenistwo mnie dopadło, zawiozłam dzieci i skoczyłam przez TV pod kocyk:baffled:, dopiero co wylazłam:szok:

Oj cos mi czasu ostatnio brak. S w srode zjechal na baze i wyslali go na urlop (kilku innych co byli w okolicy tez) ze wzgledu na mrozy i przy okazji robili cos przy samochodzie, teraz pojechal na zaladunek. Mlody cos kaszle znowu wiec zostawilam go w domu z tatusiem:sorry2:efekt jest taki,ze je sniadanie, pozniej dopiero obiad, caly dzien oglada bajki i wczoraj chodzil w krotkim rekawku,a wcale nie jest tak cieplo. Ach te chlopy... Ciezko sie wstaje o 5 i jedzie do pracy gdy na dworze -18

Co do sprawy Madzi to w szoku jestem. Kobieta albo jest tak wyrachowana,że ryczy i anemicznym glosikim mowi przed kamerami "oddajcie mi moje dzieciatko" albo cos jej sie w glowie poprzestawialo. Bardzo jestem ciekawa co sie wydarzylo...

reklama
Hej hej
Jak dzisiaj usłyszałam o tej małej to :baffled:się przeraziłam bo ta sprawa jest coraz bardziej zagmatwana tam musi chodzić o coś jeszcze to nie trzyma się całości........:-(:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry