reklama

Wrześniówkowe mamy

Brrrrrrrrrr jak zimno:wściekła/y: właśnie wróciłam z Mafim ze spaceru, ale nawet on teraz się nie cieszy na wyjście na dwór najchętniej to by chyba poprosił o kuwete:-D ide rozpakować paczuszki z przesyłkami z allegro:-) pod prysznic i wskakuje do łóżeczka:tak: dzisiaj moja szefowa poprosiła mnie o prezentacje 2w1:szok: żebym jakoś fajnie połączyła tupperware ze świeczuszkami:szok: chyba zrobie im kolacje przy świecach:-D a tak na poważnie to naprawdę nie wiem jak to ugryźć:baffled:
Nuśka witaj fajnie, ze jesteś bo miałam pisać do Ciebie ;-) strasznie Cię przepraszam ale to nie z mojej winy wszystkie miałyśmy w tym tygodniu rozdrabniacze w brakach:wściekła/y: takze dopiero we wtorek będę go miała:zawstydzona/y:

reklama
Witam się przedpołudniowo:-) za oknem piękne słonaczko, ale mróz trzyma okropny:wściekła/y: jak temperatura się nie podniesie to lipa z jutrzejszego wyjazdu w góry:sorry: zupka się gotuje, a ja się biorą za sprzątanie:tak: kurcze wystawiłam kilka rzeczy po Tuśce na allegro i niby obserwują ale nikt nie licytuje:wściekła/y:

dzień dobry

Anecia zupa ugotowana? Ja muszę w końcu się też wziąć za robotę ale mi się nie chce:zawstydzona/y:

Dziewczyny ja jestem ciągle w szoku chodzi o tą sprawę z małą Madzią obejrzałam przed chwilą w necie stary odcinek Uwagi jak poszukują Małej i :szok: same zobaczcie
Uwaga! TVN - Reportaże - Co stało się z małą Magdą?

strasznie dziwnie się to ogląda jak już wiadomo że mała nie żyje i co dziwne przecież pani K tez o tym wie a wypowiada się ..........................cała ta sprawa jest dziwna jak dla mnie to coś jeszcze z tego wyjdzie to musi być jeszcze bardziej skomplikowane

Nie ma juz co wyjasniac.Ta kobieta zabila Madzie,jedynie mozemy czekac na wyniki sekcji jakie dziecko ma obrazenia.Podobno ta Katarzyna miala ciezka depresje poporodowa i zaraz po urodzeniu nie chciala zajmowac sie dzieckiem.Do tego nie miala oparcia w rodzinie bo ciaza nie planowana i rodzice ani maz nie starali sie pomoc tej kobiecie a przeciez depresja po porodowa to dosc powszechne zjawisko.Oczywiscie to jej nie usprawiedliwia ale wiele wyjasnia dlaczego doszlo do tragedi.

Ja też myślę, że pozostało już czekać na wyniki sekcji:-( która z pewnością wyjaśni czy to był nieszczęśliwy wypadek czy jest jeszcze coś na rzeczy:sorry: chałupa ogarnięta, pranko zrobione tylko trzeba wyjąć z automatu:confused2: wróciłam z zakupów i kawki u rodziców no i mam dwójkę dzieci u siebie:tak: tzn Szymon przyjechał z nami od dziadków i bawią się z Tuśką w weterynarza:-)

witam

u nas dzis leniwa niedziela

wczoraj bylismy u znajomych i wrocilam mocno zakrecona. czuje sie dobrze, ale nic mi sie nie chce. ide sie kapac.

Milej niedziei!

reklama
Parze kawke...hop hop

W sobote dostalam wyplate i tak... Moj maz, ktory slynie z tego,ze ma gest powiedzial,ze jak poplace rachunki (1180) to reszta moja na przehulanie (60 lekarz, 68 leki mlodego, 25 leki S, 60 chemia) no to zostalo mi,ze szok:szok:

Mlodemu nie przeszedl kaszel, powiedzialabym,ze zrobilo sie gorzej,bo zaczal mocno w nocy kaszlec i w sobote podjechalismy do pani doktor. Lekko szmera i gardelo sie rozej)bi brzydkie. Powiedzialam co bral wczesniej i jak dlugo juz tak kaszle wiec dala lekki antybiotyk na 4 dni, jesli nie przejdzie to bedzie powtorka. Przed praca wywoze go do babci,a pozniej 2 tyg. ferii i tez ma byc u babci. Aleeee laaabbbbaaaa bedzie,musze odetchnac choc 2 dni,bo mlody przechodzi sam siebie w wyzwiskach, biciu, krzykach(darciu pyska rac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry