30Agulka
Wrześniowe mamy'07
Witam i ja .
U nas spoko, nic nowego
Zdrówka dla chorych , szczególnie dla płci męskiej;-)
Mój Adasko jakiś zaczyna być niewyraźny i to zazwyczaj sie zdarza kiedy mamy wziąc kolejną szczepionkę
Maja też kiepsko spała, ja z Adaskiem bo krzyczał i markotny jakis był........ ogólnie noc do bani.
Donuś Julitka jest ekstra:-) nam auto nie odmówiło posłuszeństwa przez te mrozy, a dzieci codziennie jak jeździmy z rana mówią do niego; kochane autko i je głaskają
Aneta narobiłas smaka na jabłecznik, daj kawałek
Majandra mój Adaśko tez juz chce wiosny, bo na rowerze chce jeździć
U nas spoko, nic nowego

Zdrówka dla chorych , szczególnie dla płci męskiej;-)
Mój Adasko jakiś zaczyna być niewyraźny i to zazwyczaj sie zdarza kiedy mamy wziąc kolejną szczepionkę

Maja też kiepsko spała, ja z Adaskiem bo krzyczał i markotny jakis był........ ogólnie noc do bani.
Donuś Julitka jest ekstra:-) nam auto nie odmówiło posłuszeństwa przez te mrozy, a dzieci codziennie jak jeździmy z rana mówią do niego; kochane autko i je głaskają

Aneta narobiłas smaka na jabłecznik, daj kawałek

Majandra mój Adaśko tez juz chce wiosny, bo na rowerze chce jeździć
wrzucę przepis bo łatwo się go robi i zawsze pyszny wychodzi
dzisja znowu bedzie marudna i spiaca
prezentacja do dupy 
wiecie, że dzisiaj chyba z tego wycieńczenia chorobą nie miał siły nawet załorzyć worka na śmieci do kosza i wszystkie papierki po słodyczach które wyżarł z Tuśki szafki poskładał mi na meblach w kuchni
ale nie byłam sama;-) bo Natala mówiła wierszyk dla dzidka i mój tato też uronił łezkę