reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam i ja .

U nas spoko, nic nowego:eek:

Zdrówka dla chorych , szczególnie dla płci męskiej;-)
Mój Adasko jakiś zaczyna być niewyraźny i to zazwyczaj sie zdarza kiedy mamy wziąc kolejną szczepionkę:wściekła/y:

Maja też kiepsko spała, ja z Adaskiem bo krzyczał i markotny jakis był........ ogólnie noc do bani.

Donuś Julitka jest ekstra:-) nam auto nie odmówiło posłuszeństwa przez te mrozy, a dzieci codziennie jak jeździmy z rana mówią do niego; kochane autko i je głaskają:-D

Aneta narobiłas smaka na jabłecznik, daj kawałek:happy:

Majandra mój Adaśko tez juz chce wiosny, bo na rowerze chce jeździć

reklama
Aga chętnie bym Ci podrzuciła, ale to na jutro dla Tuśki do przedszkola bo wreszcie mają dzień babci i dziadka;-) jutro bo dziś się chyba nie wyrobię:confused2: wrzucę przepis bo łatwo się go robi i zawsze pyszny wychodzi:tak:
Donuś hity u Ciebie jak i u mnie;-):-D i mamusi i córusi:tak:

Donuś hity u Ciebie jak i u mnie;-):-D i mamusi i córusi:tak:

wczoraj katowalam niunke Gotye, bo ciagle sluchalam i podspiewywalam, to juz mi zabronila spiewac i z duma mowila: my z tatusiem nie lubimy tej piosenki, tylko ty lubisz. my lubimy "u nosa":-D:-D

u nas nocka tez kijowa, bo niunka cos niespokojnie spala i wstalla razem ze mnaa obudzila sie juz wczesniej:szok: dzisja znowu bedzie marudna i spiaca

Czy u Was też sypie?:wściekła/y: Makabra na drogach:wściekła/y: jadac do Polanicy na prezentacje widziałam 2 stłuczki:szok::-( wracając kolejne 3:-( samą mną z 10 razy nieźle zarzucało:szok: ja chce wiosnę:sorry: prezentacja do dupy :wściekła/y: ale spodziewałam sie tego po cichu:eek: niby 100zł do przodu ale ogólnie ponad 3 godziny poświęconego czasu (nie liczę wcześniejszych przygotowań w domu:sorry:) i lipa
M nadal w stanie agonalnym nie wiem jak ja jutro z nim wytrzymam:confused2: ma 37 gorączki i twierdzi, że ma drgawki:szok: których jakoś ja nie mogę zaobserwować:szok::-D każdy obrót na łóżku wymaga wielkiego ojojojoooooooooooooojoj:szok::-D normalnie chyba się z przeziebienia na temten świat wybierze:eek::-D

Ostatnia edycja:
Kurna, dziewczyny, czy w chociaz jednym domu cala rodzina jest zdrowa?:baffled::baffled::baffled: Wpadlam sie zapytac o porade w sumie, bo u mnie dzieciaki juz od swiat (!) sa chore i co im przejdzie to wyjdziemy na dwor i od nowa. A przedtem ciagle 'w trasie'...

Gabi, bo u Ciebie to Robin Hood w lasach latal i lisy udomawial :)

Hello

U nas wiosna, sniegu ani widu, ani słychu, słonko i +3 stopnie:tak:

Aneta troche , ale tylko TROCHĘ zazdroszczę śniegu, bo u nas dzieci ani razu na sankach w tym roku nie były a sniegu było max 5cm

Pozdrawiam i trzymajcie jutro kciuki o 11:00 , pilsssssssssssssssssssss

Aga kciukasy zaciśniete:-)
Jestem w ogólnym nastroju wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mam dość:wściekła/y: M się tak nad osbą rozczula, ze masakra:szok: wszystko spadło na mnie dziecko, dom, pies, samochód i jeszcze jakieś pierdoły w jego firmie:wściekła/y: a on tylko kaszle i ma katar:wściekła/y: ja w takim stanie oprócz tego, ze pracuję normalnie to robię i całą reszte:crazy: wiecie, że dzisiaj chyba z tego wycieńczenia chorobą nie miał siły nawet załorzyć worka na śmieci do kosza i wszystkie papierki po słodyczach które wyżarł z Tuśki szafki poskładał mi na meblach w kuchni:wściekła/y: nie kłócę się tylko zagryzam zęby i przysięgam niech ja się tylko przeziębie a zemsta będzie słodka;-) jedyny pozytywny aspekt całego dnia to występ w przedszkolu dla babć i dziadków:-) ależ jestem z Tuśki dumna:-) no i oczywiście się poryczałam:zawstydzona/y: ale nie byłam sama;-) bo Natala mówiła wierszyk dla dzidka i mój tato też uronił łezkę:szok::-) był z niej straszny dumny niemal jak paw:-D

reklama
Wita i ja już z kawką oczywiście;-) odpoczywam dziś psychicznie od M w pracy;-) ale marzne:wściekła/y: mieliśmy jakąś awarie w nocy piec się wyłączył i zimno jak diabli. Już na szczęście wszystko ok ale za nim tu spowrotem się nagrzeje to trochę czasu minie:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry