reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam o poranku jeszcze bez kawki, ale zaraz sobie zrobię;-) któraś chętna? Wczoraj jednak nie pojechaliśmy w góry:no: niemal cały dzień było ok -15 więc trzeba było zrezygnować, a po drugie mieliśmy jechać z moją siostrą a młody znów się rozchorował:-( wybrałyśmy sie z Tuśką na spacer ale dałyśmy rade niespełna 30 minut na tym mrozie wytrzymać:confused2:

reklama
witam

kobietki ja pije kawke, wiec dziekuje za towarzystwo:-)

jestem dzis jakas niedo*****. nie wypoczelam nic w ten weekend.

dzis znow na pieszo. wczoraj samochod rno odpalil, ale jako ze stal caly dzien bez jezdzenia, to dzis juz zaslabl, a w nocy mroz byl spory

Mlodemu nie przeszedl kaszel, powiedzialabym,ze zrobilo sie gorzej,bo zaczal mocno w nocy kaszlec i w sobote podjechalismy do musze odetchnac choc 2 dni,bo mlody przechodzi sam siebie w wyzwiskach, biciu, krzykach(darciu pyska rac

a skad takie zachowanie? z przedszkola?

Witam i ja u nas pieknie bialutko w sobote napadalo az milo:-) a dzisiaj po naszym ogrodzie krecil sie lisek..biednie wygladal,zostawilam mu nalesnika(pomysl mlodej) i cale jajko moze wroci po nie.

Wczoraj niunka skonczyla antybiotyk i wcale nie ma poprawy:no: Nadal odkasluje flegma....zastanawiam sie czy aby ta diagnoza ze to zapalenie oskrzeli to bardziej wrozenie z fusow bylo.Dzisiaj mamy kolejna wizyte, zobaczymy co tym razem lekarz wymysli..:eek:

Ostatnia edycja:
Gabids... Jaka stara taka.... nie wiesz,ze lisy nie podchodza do ludzi tak,ze mozna je zobaczyc? No chyba,ze sa chore, przewaznie maja wscieklizne. I jeszcze piszesz,ze biednie wygladal. Nie dokarmiaj go

Wiecie jaki spokoj w domu?

Justyna wyobrażam sobie;-)
A w Kłodzku ciepłownia ma jakąs awarie:wściekła/y: grzejniki ledwo ciepłe w domu a u moich rodziców już ud rana zimne:wściekła/y: załatwiliśmy grzejnik elektryczny, ale mam nadzieję, ze szybko to naprawią, bo jak nie to będę prosiła szefa o pokój w pensjonacie, bo przecież nie wysiedzimy w zimnicy:-(

Justyna spoko ,wyspy sa calkowicie wolne od wscieklizny i ta choroba tutaj nie istnieje tak ze moge spokojnie dokarmiac liska:cool2: Moja znajoma z innej dzielnicy dokarmia juz ponad 5 lat i nic jej nie zrobil.Oczywiscie nie zamierzam go glaskac czy dotykac ale bede go akceptowac jesli zamieszka na moim ogrodzie.Co zrobic to nasza wina (wszystkich ludzi) ze zabieramy im ich miejsce do zycia budujac nowe osiedla.Gdzie one maja sie podziac?????

Witam i ja:-) jabłecznik się piecze, a ja szykuję się do popołudniowej prezentacji;-) M w domu bo ma gorączke, katar i ogołnie stan agonalny:szok::-D:szok: u nas sporo napadało ale przynajmniej cieplej na dworze:tak:

reklama
witam

u nas tak deliaktnie cos niby pruszylo, ale nie widac za bardzo. za to czuc, ze ejst cieplej.
moj samochod tez to odczul i zapalil:-D

kurcze, ale mi sie cche tsnczyc! a P nie chce sie nigdzie wybrac na tance.
mam ostatnio szal na piosenke Gotye - Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra) - official video - YouTube
a Julitka sie nauczyla juz slow MICHAEL TELO' Ai Se Eu Te Pego [OFFICIAL VIDEO HD].wmv - YouTube. usmialam sie z niej, bo kiedys mowila: mama, ja juz umiem piosenke "u nosa, u nosa". puscisz mi ja? ja pytam: a jaka to piosenka bo nie znam. polska? Julitka: tak, polska, bo przeciez mowia: u nosa, u nosa. ja: corcoi nie wiem jaka, zaspiewaj mi troche, jak ja znasz. Julitka: u no sa asim wocze me mata...:-D:-D:-D:-D

Aneta, jak chlop zaziebiony, to faktycznie stan agonalny. zdrowka zycze!

Justka, a kaleson;-) nie nosisz? ja nienawidze rajstop pod spodnaimi, ale w te mrozy zaczelam nosic. duzo cieplej w dupsko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry