Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

za oknem pruszy leciutko snieg.I tak w tej pizamie obiad ugotowalam,ogarnelam domek i teraz film ogladamy.Pozniej bedzie drzemka a co
Nie chciałam krakać, ale właśnie u Maćka na odwrót. Zaczyna w końcu lepiej jeść. W przedszkolu zjada całe obiady, w domu też nie jest źle.Czy Wasze dzieci też zrobiły sie niejadki............ szlak mnie trafia, bo sterczę przy garach pół dnia i staram się dawać to co lubia a wymyslająwczoraj na obiad makaron z ketchupem
a na kolację pół kubka kakao, w między czasie nic
![]()
wydaje mi sie, że w tej sprawie jest jeszcze drugie dno, bo po pierwsze każda kochająca matka w takiej sytuacji dzwoni po pogotowie, a po drugie trzeba cała ta historia, która przez tyle czasu pociskała policji, że niby ją uderzono, a potem zabrano dziecko była sprytnie przemyślana przynajmniej jak dla mnie
wydaje mi się, ze to jeszcze nie koniec tej sprawy i prawda będzie wyglądała zupełnie inaczej
tym bardziej, że z tego co usłyszałam ciała dziecka nie znaleziono w miejscu wskazanym przez matkę, tylko była małej kurteczka