reklama

Wrześniówkowe mamy

Gabids dzięki, że pytasz:-) z oczkami jest lepiej:tak: tzn okulistka powiedziała, że przy poprzednim badaniu młoda rozpoznawała obrazki do 3 rządku a teraz już do 6:-) nadal oczko mamy zaklejać i ćwiczyć gdy ma je zaklejone:tak: i w maju znów do kontroli no i jak nadal się będzie poprawiać to zmiana szkła:tak: a przy okazji 100lat dla Fabianka:-) spóźnione ale szczere:-)
Agulka 23 stopnie :szok: ja bym się już gotowała:-D ale może faktycznie na większej przestrzeni jest to inaczej odczuwalne:cool2:

Wróciłam już z lumpka:-) kupiłam młodej bluze, bluzeczkę i sweterek:tak: sobie bluze i dwie bluzeczki i dla M sweter i zapłaciłam 60zł:-D a i nie chwaliłam się, ze wreszcie udłao mi się przekonać M do kupna kinecta:-) moze teraz lepiej pójdzie mi to odchudzanie;-):-D
zazdroszę :hmm:

reklama
Agulka też by mi go pewnie nie kupił gdyby nie fakt, ze po pierwsze konsole już dawno do niego mamy, a po drugie miałam wymiane telefonu i wzięliśmy jakiś wypasiony, a ja chciałam najzwyklejszy. Efekt taki, ze tamtego sprzedał za 1100zł a mi kupił tego co chciałam za 400zł więc uparłam sie że za różnicę chce kinecta:tak: tak bym go pewnie jeszcze długo nie miała:no: dobra zabieram sie za jakąś robotę;-) bo słonko zaświciło i zwsząd kłaki na mnie patrzą:growl:

Bylismy dziś na wywiadówce.................. Boże dziewczyny jacy jesteśmy dumni z naszej córy........ Pani nie mogła skończyc o niej gadać, same superlatywy .......... szok......... jak ja kocham naszą córeczkę:tak::-):-):-)
Wspomne tylko , że jest najlepsza:sorry::-)

Aga trudno się dziwić, że jesteście dumni:-) super Wasza Majeczka naprawdę jest wyjątkowa:tak: mam nadzieję, ze kiedyś uda mi się usłyszeć chociaż połowę takich superlatyw na temat Tuśki;-)

Agulka super wyobrażam jak się cieszycie bo to jest fajne uczucie jak sie słyszy pochwały na swoje dziecko:-)
Aneta na 100% usłyszysz i to nie raz będziesz jeszcze bardzo dumna z córci:tak:
Gabids rano jakoś pominełam no więc teraz WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA FABIANKA:-)dużego chłopca masz już w domu jej jak ten czas leci........

Witam o poranku z kawką oczywiście:-) mrozów ciąg dalszy:wściekła/y: brrrrrrrrrrrrr muszę iść do piwnicy po zimniaki i jakoś zmobilizować się nie mogę:baffled: popijam kawkę i zalegam pod kocykiem;-) a jutro wybieram się do kina na "W ciemności" była któraś?Warto?

Anetasa na pewno warto,ten film ma nominacje do oskara.Ja tez chce go obejrzec:tak:

Gabids dzięki, że pytasz:-) z oczkami jest lepiej:tak: tzn okulistka powiedziała, że przy poprzednim badaniu młoda rozpoznawała obrazki do 3 rządku a teraz już do 6:-) nadal oczko mamy zaklejać i ćwiczyć gdy ma je zaklejone:tak: i w maju znów do kontroli no i jak nadal się będzie poprawiać to zmiana szkła:tak: a przy okazji 100lat dla Fabianka:-) spóźnione ale szczere:-)
Agulka 23 stopnie :szok: ja bym się już gotowała:-D ale może faktycznie na większej przestrzeni jest to inaczej odczuwalne:cool2:

Wróciłam już z lumpka:-) kupiłam młodej bluze, bluzeczkę i sweterek:tak: sobie bluze i dwie bluzeczki i dla M sweter i zapłaciłam 60zł:-D a i nie chwaliłam się, ze wreszcie udłao mi się przekonać M do kupna kinecta:-) moze teraz lepiej pójdzie mi to odchudzanie;-):-D
Dziekuje w imieniu Fabiana:-) A na kinect-a polecam ZUMBA:tak: Ogolnie Kinect to super sprawa.

Anetka, no to zakupy sie udaly:-)

ja poluje na spodni dla Julitki, bo podskoczyla wzrostem i juz wyrasta, ale nic nie bylo. ogoonie widze, ze od jakiegos czasu to kicha u nas z ciuszkami dla dzieci w jednej ciuchowni, ktora jest slawna z tego, ze ma osobny sklep dla dzieci.

wlasnie zjadlam przepyszne kanapki. przypomnial mi sie smak z dziecinstwa, a konkretnie smak bułek z poczestunku na choinkach w szkole. rok w rok byly takie same i rok w rok tak samo pyszne: bulka, szynka i ogorek konserwowy. i w dodatku w domu nidgy mi tak nie smakowaly jak w szkole na choince:-D:-D:-D
U nas zawssze byly paczki i zimny sok taki rozcienczany:baffled:

Bylismy dziś na wywiadówce.................. Boże dziewczyny jacy jesteśmy dumni z naszej córy........ Pani nie mogła skończyc o niej gadać, same superlatywy .......... szok......... jak ja kocham naszą córeczkę:tak::-):-):-)
Wspomne tylko , że jest najlepsza:sorry::-)
Super Agulka bardzo sie ciesze bo wiem jak musisz sie czuc dumna.Brawo dla Majeczki ale i dla Was rodzicow bo wy tez odwaliliscie kawal dobrej roboty zeby corcia byla najlepsza.Wiem cos o tym:tak:

My tez mamy troche sukcesow na koncie Fabiana ale o tym napisze pozniej bo na 10 lecimy do lekarza.Fabian wczoraj w szkole zostal uderzony w oko(przypadkowo).Dzisiaj oko jest bardzo czerwone i rano mial sporo ropy w nim.

Gabi, my tez mamy kinect i kupilismy Elmo dla Olafa. Super zabawa...
A na zrzucanie wagi to sobie zafundowalam fitness evolved 2012...ale chyba z 3 razy pocwiczylam...i lezy:laugh2::rofl2: Musz edupsko ruszyc

Ale tu dzisiaj tłumy:szok: ja dziś miałam dzień lenia:zawstydzona/y: miałam zrobić kluski a skończyło się na rozmrożonych kotletach mielonych:-D wreszcie odzyskałam autko więc jutro będę już mogła śmigać;-) chociaż porabiłam dzisiaj fotki ciuszkom i chciałabym jutro zabrać się za wystawianie;-) ciekawe co mi z tego wyjdzie:baffled: Laski chciałabym założyć sobie konto bankowe na necie ale takie bez rzadnych opłat i żebym kase mogła wybrać w bankomaci:nerd: znacie jakieś takieś;-)
Harsch
witaj po przerwie:-) co tam u Was?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry