reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam, ja juz po kawce.
U nas niby leciutki mrozik -3 ale piec co chwile sie zalacza.
Anetasa i jak oczki? trzeba nadal zaklejac? A powiedz jesli wiesz na czym polega badanie z uzyciem kropelek antropiny????(czy jakos tak) Dostalismy list ze mamy badanie 7 lutego a nie 14 jak mialo byc i mala bedzie miala zakraplane oczki i moze po tym slabo widziec.Poinformowali jeszcze ze mam zarezerwowac 2 godziny na ta wizyte:szok:

Ale mielismy fajowy weekend urodzinowy:-) Mam w domu 10-latka!Kiedy to zlecialo:szok::-D

reklama
Gabids, ja miałam kilka razy to badanie. Kropelki te rozszerzają źrenicę przez co słabo się widzi i dość długo wzrok wraca do poprzedniego stanu, dlatego te 2 godziny kazali zarezerwować. Choć ja dochodziłam do siebie po ok. pól godzinie, ale może dzieci więcej czasu potrzebują.

Dużo szczęścia, zdrowia, radości z życia i miłości dla Fabianka 10 latka :szok::-):tak:

Ostatnia edycja:
Majandra dziekuje w imieniu Fabiana:-)
Czyli te 2 godz. to nie dlugosc badania tylko czas na unormowanie sie normalnego widzenia? A czy to rozszerzanie zrenic boli? Czy czuje sie jakis dyskomfort? Sorki za te pytania ale chce uswiadomic niunke co moze ja czekac.

To witam i ja
Juz po testach.......... smiechu warte:eek: było nas 24osoby i 5 mają wybrać i w czwartek rozmowa, nielicze na to bo 3 osoby weszły do sali wykładowej z biura pośrednika no i one pierwsze wyszły z tego testu
7 lutego mam nastepny i też w PUP ;-) połowa ludzi mówiła, że tez tam będzie hihihihi

U nas teraz jest -14 a w domciu mam 23stopnie:tak::-)

Gabids, nie boli, po prostu dziwne uczucie, widzenie jak za mgłą, może troszkę w głowie się kręcić jak będzie chodzić, no i mocne światło może razić. To wszystko.

Agulka, hmm, to nadal kciuki trzymamy. :tak:

Dużo szczęścia, zdrowia, radości z życia i miłości dla Fabianka 10 latka :szok::-):tak:

:-):-)

To witam i ja
Juz po testach.......... smiechu warte:eek: było nas 24osoby i 5 mają wybrać i w czwartek rozmowa, nielicze na to bo 3 osoby weszły do sali wykładowej z biura pośrednika no i one pierwsze wyszły z tego testu

czyli 2 miejsca jeszcze sa wolne;-)

moja siostra wczoraj tez mlwila, ze podkrecila ogrzewanie, ale nie an maxa, bo zapowiadaja jeszcze wieksze mrozy, wiec zostawila sobie ciepelko na pozniej:-D:-D

Moja mama dzwoni wczoraj i mów że jej się chce już do nas przyjechać:sorry: myslę sobie... niecałe 2 tygodnie temu była i juz tęskni tak bardzo:eek: a ona: bo u Was tak cieplutko:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry