Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
witam
ja kawe moge o 23 wypic i iśc spaca piję mocną parzoną bez bukru i bez mleka
musze jechac z Olą na bilans wkońcu ale jest problem położyłam sobie tą kartkę z bilansem w kuchni i poplamiła sie tłuszczem i teraz wstyd mi z tym do lekarza jechac
a ja jeszcze dziś kawy nie piłam zapomniałam ,nie miałam kiedyzrobię jak przyjdę z przedszkola
a z tym bilansem wymyśliłam że wejdę do szkolnej higienistki i spytam się czy na nowo mi go nie wypisze może akurat....
u was tez tak zimno i wieje a śniegu ani 1cm
u nas balik maja 19stycznia i mają byc przebrani za jakieś zwierzątko a my i stroju i pomysłu brak
Pogoda mnie dobija, jka wczoraj kładłam się spać koło północy to pieknie osiedle było przykryte białą kołderką i sypał puszysty śnieżek. Jak rano wstałam bleeeeeeeeeeeeeeee a po sniegu ani widu, ani słychu a na dodatek deszcz cały czas pada
Jadę po dzieci i od razu na tańce............. mam nadziję, że z ferie, które u nas się zaczynąją po weekendzie nie będzie zajęć
Witam o poranku:-) M robi kawkę a jw przyszłam się przywitać:-) i zastanawiam się czy się wziąć za robotę czy zaszyć z kawką w łóżeczku Justyna fajowe torebeczki Aga Ty masz takie zdolności, w animowaniu zabaw dla dzieci,że dziewczyny napewno będą miały super zabawe:-)