reklama

Wrześniówkowe mamy

witam
ja kawe moge o 23 wypic i iśc spac:eek:a piję mocną parzoną bez bukru i bez mleka:tak:
musze jechac z Olą na bilans wkońcu ale jest problem położyłam sobie tą kartkę z bilansem w kuchni i poplamiła sie tłuszczem i teraz wstyd mi z tym do lekarza jechac:zawstydzona/y::sorry2:

reklama
a ja jeszcze dziś kawy nie piłam zapomniałam ,nie miałam kiedy:eek:zrobię jak przyjdę z przedszkola
a z tym bilansem wymyśliłam że wejdę do szkolnej higienistki i spytam się czy na nowo mi go nie wypisze może akurat....
u was tez tak zimno i wieje a śniegu ani 1cm:wściekła/y:
u nas balik maja 19stycznia i mają byc przebrani za jakieś zwierzątko a my i stroju i pomysłu brak:sorry:

Witam.

Pogoda mnie dobija, jka wczoraj kładłam się spać koło północy to pieknie osiedle było przykryte białą kołderką i sypał puszysty śnieżek. Jak rano wstałam bleeeeeeeeeeeeeeee a po sniegu ani widu, ani słychu a na dodatek deszcz cały czas pada:wściekła/y:

Jadę po dzieci i od razu na tańce............. mam nadziję, że z ferie, które u nas się zaczynąją po weekendzie nie będzie zajęć:confused::sorry2:

Ale dzien do niczego,ale pocieszam sie,ze nie ja jedna tak sie czuje. Boli mnie glowa i taka senna jestem i niedodzialana...

Fajna? LISTONOSZKA 7 KOL. FILC JEDYNA NA ALLEGRO (2032485906) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. podoba mi sie i ta fioletowa i ta karmel z brazem
nawet fajna, :tak:zdecydowanie ładniejsza ta brąz z karmelem

Ja kombinuję jak zorganizować zabawowo w sobotę imprezę na 9 dziewczynek i wszystkie z I klasy:-) więc wiek taki sam.

Szukam też wzoru tortu:sorry2:

reklama
Witam o poranku:-) M robi kawkę a jw przyszłam się przywitać:-) i zastanawiam się czy się wziąć za robotę czy zaszyć z kawką w łóżeczku:nerd:
Justyna fajowe torebeczki:tak:
Aga Ty masz takie zdolności, w animowaniu zabaw dla dzieci,że dziewczyny napewno będą miały super zabawe:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry