reklama

Wrześniówkowe mamy

witam

dzisja siedze z Julitka w domu. tesciowa rozlozylo, wiec dalam jej dzis troche wytchnienia. niech powoli dochodzi do siebie.

P wczoraj przejazdem nocowal w domu. wieczorem temp 38,7!!! dalaam mu cala garsc lekow i rano wstal jak mlody bog. oslabiony troche, ale bez goraczki przynajmniej.

u nas dzis piekne slonko.

pobuszuje troche po necie i biore sie za prasowanie i odkurzanie.

A teściowej i P życzę zdrówka.

dziekuje:tak:

:szok::szok::szok::szok: Przecież to jest obowiązek wychowawczyń. Nasze dzieci nie były na dworze tylko przez kilka dni jak dotąd, gdy były te największe mrozy (poniżej - 10).

u nas widocznie nie przestrzegaja tych zasad. mnie sie to nie podoba, ale widze, ze niektorzy rodzice sa zadowloeni. coz wiec bede walczyla. Julitka i tak biega na podworku kolo domu.

. Ja rzuciłam pracę, założyłam firmę i pomalutku ją buduję.

powodzenia!

reklama
Witam
Iza witaj miło że po tylu latach wróciłas i pisz jak najczęsciej:-)pozwoliłam sobie na obejrzenie blogu i śliczny chłopczyk z Omarka:tak:
u nas wszystko po staremu dziś słoneczko było ale juz gdzies się schowało za chmury. Mati dzis pierwszy raz w adidaskach był na dworze ale kórtki jeszcze zimowe ale jak będzie tak jak prognozują to będziemy mogli wyciągac wiosenne JUPI
Planujemy zmienic auto bo to nam za dużo paliwa żre :wściekła/y:dziś D pojechał do wrocławia jakieś zobaczyc ale Cicho sza bo to jeszcze nic pewnego ......wczoraj jak Oli powiedzieliśmy to bidulka się popłakała że te stare będziemy musieli sprzedac :eek:

a czy waszym dzieciom zdaża się posikac w nocy???bo mateuszowi często nawet za często i nie wiem jak go tego oduczyc bo on nic sobie z tego nie robi :no:

Monia, ale czy teraz to sikanie mateusza nie jest juz zwiazne z przeziebieniem, jak kiedys? jesli nie, no to jest chyba maly problem. moze nie dawaj mu duzo pic na noc zdarza mu sie to mniej wiecej o stalej porze, czy roznie? moglabys go wybudzac na siku.
Julitka nie sika w nocy. bardzo rzadko sie zdarza, ze sie obudzi i zawola siku, ale wiekszosc nocy przesypia bez sikania.

za autko trzymam kciuki!

Monia to jakby co z autkiem to stawiasz na Szpilkach;-) Moj juz dawno nie sika, nawet nie budzi sie w nocy,a pije duzo tuz przed zasnieciem,bo stawia sobie na komodzie szklanke z woda jak stara babcia. Od pewnego czasu folie z lozka juz wywalilam,a powinnam zrobic to juz dawno. Tak na wszelki wypadek mial. Syn mojej znajomej bardzo dluo sikal w lozko, chyba do 1 klasy i lekarka jakies tabletki zapisala,choc nie bardzo wiem jak to mialo dzialac.

Aneta pozeczkowa, beskidzka, bananowo-truskawkowa japonska, hiszpanka orzechowa, tiramisu... mniam mniam

to sikanie to nie z przeziembienia:no:wieczorem tzn w nocy jak idziemy spac to jest suchy a rano jak D idzie do pracy to zazwyczaj juz jest mokry....wysadziłam go dziś w nocy i rano wstał suchy będę tak robic co noc zobaczę może się poprawi:tak:a i muszę mu zrobic badanie moczu skierowanie mam juz w domu
a i chyba dziś stawiam na szpilkach:-)Darek wraca juz nowym autkiem do domu o takim
Renault Scenic 1.9DTi ALIZE 1998r KLIMA ALU, 1998r., 1900cm3, 98 KM - otomoto.pl

to sikanie to nie z przeziembienia:no:wieczorem tzn w nocy jak idziemy spac to jest suchy a rano jak D idzie do pracy to zazwyczaj juz jest mokry....wysadziłam go dziś w nocy i rano wstał suchy będę tak robic co noc zobaczę może się poprawi:tak:a i muszę mu zrobic badanie moczu skierowanie mam juz w domu
a i chyba dziś stawiam na szpilkach:-)Darek wraca juz nowym autkiem do domu o takim
Renault Scenic 1.9DTi ALIZE 1998r KLIMA ALU, 1998r., 1900cm3, 98 KM - otomoto.pl
Monia gratki autko, większe :tak: my też o takim myślelismy, ale powiedzilismy sobie że już nigdy więcej Renault:baffled:

Monia wysadzaj go dalej:tak:....... Adaś nie miał ceraty w nocy pod pupą odkąd skońćzył w pampery robić, przesypia całe noce a jak juz za dużo wypije wieczorem to w nocy wstaje , idzie do łazinki wysika sie i spowrotem do wyrka.......
U nas spoko, jako tako;-)

wino2222.jpgNo to stawiam:)

Witam o poranku:-) za oknem wiosna i aż chce się żyć pomimo, ze ja dziś w pracy;-) zaraz robie kawke może któraś chętna?
Monia gratuluje autka:-) i przepraszam za wczorajszą nieobecność:zawstydzona/y: ale wieczorem jechałam po mame do pracy, a jak wróciłam to już byli u nas znajomi, ale dzisiaj po pracy chętnie obleje Wasze nowe autko;-) co do sikania w nocy to ja już dawno zapomniałam o jakimkolwiek problemie w nocy:sorry2: co prawda młoda często się budzi w nocy ale sama śmiga do łazienki i spowrotem do wyrka:tak:

reklama
A ja już od rana mam sajgon w pracy:sorry2: odwykłam od zamieszania ale fajnie bo dzień szybko zleci;-) poza tym planujemy już święta bo poraz pierwszy mamy wielki nalot gości w tym czasie i to wszyscy chcą ze śniadaniami i obiadokolacjami:szok: nie wiem jak my to ogarniemy, ale zaczynam wątpić czy w związku z takim sajgonem uda sie wyjść chociaż 2 godziny szybciej z pracy:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry