donkat
Fanka BB :)
witam
dzisja siedze z Julitka w domu. tesciowa rozlozylo, wiec dalam jej dzis troche wytchnienia. niech powoli dochodzi do siebie.
P wczoraj przejazdem nocowal w domu. wieczorem temp 38,7!!! dalaam mu cala garsc lekow i rano wstal jak mlody bog. oslabiony troche, ale bez goraczki przynajmniej.
u nas dzis piekne slonko.
pobuszuje troche po necie i biore sie za prasowanie i odkurzanie.
dziekuje
u nas widocznie nie przestrzegaja tych zasad. mnie sie to nie podoba, ale widze, ze niektorzy rodzice sa zadowloeni. coz wiec bede walczyla. Julitka i tak biega na podworku kolo domu.
powodzenia!
dzisja siedze z Julitka w domu. tesciowa rozlozylo, wiec dalam jej dzis troche wytchnienia. niech powoli dochodzi do siebie.
P wczoraj przejazdem nocowal w domu. wieczorem temp 38,7!!! dalaam mu cala garsc lekow i rano wstal jak mlody bog. oslabiony troche, ale bez goraczki przynajmniej.
u nas dzis piekne slonko.
pobuszuje troche po necie i biore sie za prasowanie i odkurzanie.
A teściowej i P życzę zdrówka.
dziekuje

Przecież to jest obowiązek wychowawczyń. Nasze dzieci nie były na dworze tylko przez kilka dni jak dotąd, gdy były te największe mrozy (poniżej - 10).
u nas widocznie nie przestrzegaja tych zasad. mnie sie to nie podoba, ale widze, ze niektorzy rodzice sa zadowloeni. coz wiec bede walczyla. Julitka i tak biega na podworku kolo domu.
. Ja rzuciłam pracę, założyłam firmę i pomalutku ją buduję.
powodzenia!

dziś D pojechał do wrocławia jakieś zobaczyc ale Cicho sza bo to jeszcze nic pewnego ......wczoraj jak Oli powiedzieliśmy to bidulka się popłakała że te stare będziemy musieli sprzedac 

ale wieczorem jechałam po mame do pracy, a jak wróciłam to już byli u nas znajomi, ale dzisiaj po pracy chętnie obleje Wasze nowe autko;-) co do sikania w nocy to ja już dawno zapomniałam o jakimkolwiek problemie w nocy
co prawda młoda często się budzi w nocy ale sama śmiga do łazienki i spowrotem do wyrka