reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam słoneczko pięknie świeci aż buzia sama się śmieje:)):-)
dziś mam zamiar chwycic się porządków domowych i myślę że uda mi się plan zrealizowac.
Ola dzis predzej zaczyna i prędzej kończy więc nie mam za wiele czasu bo po przedszkolu mają obiecane że pójdziemy na rowery. Wkońcu też udało mi się namówic koleżanke na bieganie i wczoraj biegałyśmy już wieczorkiem ok 30min...mamy zamiar biegac codziennie:tak:
Gabids zdrówka dla niuni życzę i oby obeszło się bez antybiotyku :tak:
Agulka ale żeś się rozpisała:sorry2:
Iza życzę aby sklep internotowy przynosił zyski:-)i jak juz przypomnisz sobie jak wkleja się linki to wklej namiary chętnie poprzeglądam :tak:
Dziewczyny gdzie wy się wogóle podziewacie????

Chyba mamy tego wirusa:baffled:
Fabian wstal z goraczka 38,4 wcisnelam w niego male sniadanko zeby podac ibuprofen i zostal wydelegowany do lozka.Niunka juz nie goraczkuje od wczoraj ale nie moze jesc bo jak mowi ma kolce w gardle.
Oby nas ze Stefankiem nie dorwalo.
Monia zazdroszcze tego biegania.Ja bardzo bym chciala ale tak trudno zaczac i sie zmobilizowac i nie mam z kim.Pamietam jak biegalam jako 20 latka i po kazdym treningu bylam taaaka szczesliwa.

U nas tez ladnie sloneczko swieci,choc wczoraj bardzo mocno wialo. Szkoda,ze nie moge sobie prania wywiesic na dwor...ale co tam, niedlugo jak wroce to bede wywieszac,bo wyschnie do wieczora.
Ruda daj linka do sklepiku, reklamuj sie,a co! przeciez jestes naszaa,a nie obcy spamowiec:-D

Monia Ty biegasz,a ja sobie rower kupie. Zawsze mi szkoda bylo kasy,a teraz z czystym sumieniem moge sobie kupic.

Nie pisalam Wam,ale sprzedano nasze dzialki. Nasze dzialki sa tak w zdluz calego podworka i dalej wchodza w spore pole. Zawsze to byla wlasnosc spoldzielni,a jak spoldzielnie kupilo SANO to ta dzialka byla wystawiona na sprzedaz. Gosciu laskawie powiedzial,ze mozemy je dzierzawic za kase,bo nic konkretnego tam nie zrobi,bo sa slupy z liniami wysokiego napiecia. W piatek ma byc zebranie w tej sprawie. Ale jak mam placic za dzialke i dodatkowo i tak placimy duzo za podlewanie, to ja dziekuje. Pewnie,ze szkoda,ale za rok jak bedziemy sie przeprowadzali to tez bedzie szkoda. Wiec co sie da wykopiemy i szwagierka wezmie sobie:baffled:

reklama
Witam i ja:-) za oknem słoneczko i cieplutko:-)już w róciłam z zakupów zaraz idę umyć balkon i wywale pranie niech schnie i biorę się za łazienke bo straszy:growl::szok::-D potem do kumpeli na kawke i po Tuśke do przedszkola.
Gabids zdrówka życzę:tak: co do przetrzymywania Tuśki to jeśli brała antybiotyk to trzymam ją tydzień i przez dwa podaje jeszcze probiotyk, a jeśli zwykłe przeziębienie to max 3 dni i spowrotem do przedszkola:tak:
Justka szkoda działki:baffled: ja już przebieram nogami, ze sezon można zacząć:-) w wekend byłam i już mi pięknie krokusy kwitną i tulipany wylazły:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry