reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Monia biegnij do dentysty.Zrobia przeswietlenie i bedzie wiadomo ktorego zeba leczyc.

Angelka rozciela sobie dzisiaj dolna warge:-(Skakala i wariowala ta moja kozka mala i sie stalo:-(Krwi duzo bylo i powaznie to wygladalo.Na szczescie jestem swiezo po kursie pierwszej pomocy pediatrycznej wiec podeszlam do sprawy bardzo opanowana a nie jak kiedys panika i szybka jazda na pogotowie.
Grunt to dobrze zaopatrzona apteczka:tak:
A wlasnie dziewczyny zachecam Was do przejrzenia apteczek i uzupelnienia brakujacych rzeczy.Nigdy nie znamy dnia ani godziny przy naszych malych szogunach.

hejka!

ja juz dawno po kawce, ale i tak jakas niedorobiona dzis ejstem. chyba druga bedzie potrzeban

Monia, jak ząb?

wybieram sie po poludniu z Julitka na zakupy butowo-kurtkowe. mam nadzieje, ze znajdziemy cos ciekawego w dostepnych cenach

Heej
Zaglądam zaglądam napisać nic nie mogę.
gabids jak Angelka się miewa? Taki kurs to rewelacyjna rzecz. Ja wpadłabym w panikę na 100%, zresztą już nie raz to zrobiłam :) Raz gdy mały dostał drgawek gorączkowych totalnie nie wiedziałam co robić. To było straszne. Drugim razem gdy zakrztusił się kawałkiem jabłka, na szczęście mąż był bliżej i zareagował bardzo dobrze.

Miałam się pochwalić firmą...
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
to link do allegro bo nad stroną jeszcze pracujemy.

Pochwale się jeszcze czymś co już nie będzie aż takim spamowaniem :)
Od półtora roku prowadzę blog kulinarny, gdzie gotuję, próbuje i eksperymentuję. Wszystkie przepisy są sprawdzone i godne polecenia. Tych, które mi nie wyszły nie publikuję. Więc zapraszam
Kuchnia Izy

Donkat ząb dziś ok :) a jak zakupy kurtkowo bucikowe?
a ja mam dylemat sąsiadka w styczniu urodziła malutką Zosię i od września musi wrócić do pracy z powodu kasy i będzie szukac opiekunki i ja sie napaliłam i chętnie bym się podjeła opieki nad małą Zosią:)D już powoli przekonuje D widzi że mi zależy teraz trzeba by zagadac sąsiadkę tylko jak? oj głupia napaliłam się jak niewiem:-D:happy::baffled::rofl2:cały czas o ty myślę i zakochałam się w małej Zosi jak ją dziś ujrzałam a widziałam ją 1 raz

Ostatnia edycja:
Witam o poranku:-) kawka sie robi, ale pewnie długo nie posiedzą bo mnie zaraz M wygryzie:wściekła/y: wczoraj miałam taki młyn w pracy tzn szefa niemal cały dzień na głowie:sorry: a nie lubię tak tzn nie jestem przyzwyczajona:no: rano sie wkurzyłam bo M wczoraj zapomniał młodej kurtki w przedszkolu a miała akurat z nexta:sorry: i na trzęsących nogach szłam dziś rano do szatni na szczeście była:tak:
Monia wogóle się nie czaj tylko normalnie do niej zagadaj, ze słyszałaś że szuka opiekunki i już;-) i pośpiesz sie bo Ci jeszcze z przed nosa taką okazje ktoś inny zwinie;-)
Donkat ja zakupy? Ja ostatnio jak szukałam półbutów dla młodej to myślałam, ze wyjde z siebie i stane obok:szok:

witam kobietki

ostatni dzien tygodnia-lubie to!

slonko u nas.cieplo sie zapowiada. ja dzis w koncu zrzucilam kurtke zimowa i przeszlam na wiosenna

zakupy-porazka! umeczylam sie, jka cholera. nachodzilysmy sie, goraca tam jak w piekle. Julitka ciagnela do kulek.
butki jej kupilam, ale nie bylo wielkiego wyboru. nie wiem, czy tylko ja odnosze takie wrazenie, ze rozmiar 27-28-29 jest taki, ze bardzo malo butow jest. nawet tenisowek. albo sa do 25 albo od 30, a posrednich jak na lekarstwo.
przespalam jakies wyprzedaze ubraniowe. mialam nadzieje kupic sobie jakas kurtke zimowa z przeceny, ale juz tylko wiosenne kolekcje. kurtki Julitce tez nie kupilam, bo nie dam 150zl za cienka szmatke.
mialam wielka chec na butki dla mnie,ale juz nie zdazylam poprzymierzac.
ja na takie zakupy musze sie wybrac sama! moze dzis mi sie uda.

Monia,
Ty to masz pociag do dzieci, nie ma co. boje sie, ze uprowadzisz te Zosie;-):-)
podpytaj sasiadke, jesli masz znia dobre stosunki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry