reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Monia, u mnie chlopaki maja chyba ubezpieczenie w Mbanku. cos mi sie kojarzy, ze jeszcze jakas kwote za paliwo im zwracaja. ooglnie nie slyszallam, zeby narzekali. ale za malo wiem, zeby polecac. chyba warunkiem jest to, ze trzeba miec tam konto.

Aneta, z tych zjezdzalni i rury to sama na poczatku balam sie zjezdzac:szok:

Monia ja nie pomogę:no: kompletnie się w sprawach ubezpieczeń nie rozeznaje:baffled:
Donkat wcale Ci się nie dziwię;-) ja pewnie też bym miała stracha ale bardzo bym chciała wybrac się w takie miejsce:tak: Muszę namówić mojego M na taka wyprawę tylko taka duża fikolandiia to najbliżej w Kobierzycach a to prawie pod Wrocławiem:sorry:

Julitka miala chec na te zjezdzalnie od samego poczatku, ale sie bala. pierwszy raz zjechalysmy razem. potem sie odwazyla i sie scigalysmy: ja na jednym slizgu, ona na drugim. ja hamowalam rekami, a Julitka na pelnym gazie:szok: oczywiscie zachwycona, ze wygrywala. w rurze od poczatku zjezdzala sama.
fajne jest takie miejsce, bo rodzice moga razem z dziecmi uczestniczyc w zabawach, a nie tylko patrzec.
czulam zmeczenie po tej gimnastyce:zawstydzona/y:

No wcale się nie dziwie bo to nizły aerobik;-) nie wiem jak ja dzisiaj wysiedzę tu do 22 wypiłam już 3 kawe i zasypiam. A za oknem ciapie deszcz brrrrrrrrrrr

Tak sie tylko zamelduje,bo spac mi sie okrutnie ostatnio i popoludnie w wiekszosci przesypiam:zawstydzona/y: ale okna mam umyte, firany zmienione, kuchnia mozna powiedziec,ze posprzatana, jutro machne pokoj,bo chlopakow nie bedzie i juz. Na kilka dni spokoj;-)

Luandzia witaj w gronie Pan po 30-tce:-D Jeszcze raz wszystkiego Najlepszego!

Dziewczyny wpadlam na chwileczke zlozyc Wam JUZ zyczonka bo raczej nie bede miala czasu na neta przed swietami.
Wesolych Swiat kochane.
Jutro moja mama przyjezdza:-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry