reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam się oczywiście z kawką:-) ale na chwileczkę tylko, bo musze ogarnąć chate i do fryca lecę na 11:30:-) ciekae co mi zrobi na głowie:baffled::-D pogod do dupy aż się nic nie chce a tu święta zapasem z drugiej strony stwierdziłam, że nie ma co wariować przecież sprzątam cały rok w domu to nie widzę powodu żebym przed święatmi miała szaleć z porządkami:baffled:
Luandzia współczuje grypska i życzę szybkiego powrotu do zdrowia:tak:

Luandzia, zdrowka zycze:-)

ja mam kolejny etap choroby: mam strasznie sucho w gardle i mnie ciagle drapie i dusi:baffled:

pogod do dupy aż się nic nie chce a tu święta zapasem z drugiej strony stwierdziłam, że nie ma co wariować przecież sprzątam cały rok w domu to nie widzę powodu żebym przed święatmi miała szaleć z porządkami:baffled:

ja w koncu tez sobie tak tlumacze, tym bardziej, ze nie widze szans, zeby reszte okien pomyc, bo poogda straszna!!

kobietki, macie jakies fajne przepisy na marynate do mies do poeczenia? nie wiem teraz na ktorym watku szukac, bo tych jedzeniowych mamy kilka.
ja zawsze pieklam nacierjaac przyprawami, a teraz chcialabym cos zmienic.

Ostatnia edycja:
Justyna ten przepis jest boski aż chyba jutro skoczę do sklepu z rana po szyneczkę i też zrobię :tak:no i przejrzałam inne przepisy z tej stronki i są extra przepisy które z pewnością wypróbuję :-)

Luandzia zdrówka życzę:tak:

witam

wczoraj wykorzystalam P w domu i wytrzepal dywany. w pierwotnych planach mialam je od razu uprac, ale w taka poogde to sie nie zabieram. niestety nie wyprobuje jeszcze mojego nowego odkurzacza:-(

juz sie psychicznie nastawilam, ze dzis machne okna

Justka, dzieki za przepis. wczoraj znalalazlm na innej stronie, podobny. wlasnie rozmrazam mieso, zeby zdazylo sie pomoczyc w tej marynacie.

poweim Wam, ze od kiedy pieke ci jakis czas mieska, to bardzo rzadko kupujemy wedline. ja nie mam mozliwosci kupowac swieza wedline codziennie, a niestety ta sklepowa 3 dni w lodowce rzadko kiedy wytrzymuje. nawet ta drozsza, niby lepsza. zrazilismy sie bardzo.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry