Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
JA również nie znałam MakMiszona mimo że mam chłopca w domudonkat nie znasz Szona MakMiszona? Niemożliwe. Przecież wszyscy go znają (którzy maja małych chłopców w domu, więc jesteś usprawiedliwiona) .
dopiero jak wyszukałam w necie jak wygląda to skojarzyłam co to za autkoMateusz też 1 raz byl w kinie i również na Auta IIAuta II to był pierwszy (i jak na razie ostatni) film na którym Omar był w kinie![]()
Witam o poranku:-)Aga kciukasy zaciśnięteMAJANDRA 100LAT:-)
Majandra od nas również przyjmij najlepsze życzenia oby się spełniły twe najskrytsze marzeniaMajandra, zdrowka, cierpliwosci i powodzenia w przetrwaniu ciezzych chwil!oj, glowa mnie boli dzis, chyba od wiatru. a wieje i zimno u nas!kurcze, swieta za pasem, a ja jakos do tylu z porzadkami

zwłaszcza teraz gdy pracuje co drugi dzień bo Aga na urlopie to na wszystko mi czasu brak
wysprzątałam dziś całą altanke a M wkopywał płotki i już częsć uprawna oddzielona od rekreacyjnej
grządki porobione i pierwsze roślinki posiane:-)ach jak ja już tęskniłam za działeczką;-)a w porządku, nie załamujemy sięAga, jak tam?
Na razie jest co robić wokół domu to nerwa J w tym rozładowuje, a po niedzieli rozsyłamy/ roznosimy CV.
nie mam gdzie rozsad robić w ciepełku
jednak nie ma jak swój dom;-)zaciskam kciukasy co by na cv się odzew zrobił
swoją drogą to to ja mam teraz ewidentny przypadek ale od strony pracodawcy u siebie, bo szukaliśmy nowej pokojowej i normalnie masakra
podań tysiące a wybrać nie ma w kim

prawde mówiąc nie mam kiedy jej zagadac bo wogóle jej nie widzęMonia gadałaś z sąsiadką czy dalej się czaisz?;-)
ale jeszcze mam dużo czasu więc luzik zagadam ją
a mi się wydaje że jestem do tyłu z robotąhejka
Monia, tez bym chciala miec juz tyle zrobione na swieta!
a ja nawet jeszcze nie wiem, gdzie spedzimy swieta. jak zyla Mama, to wszystko bylo wiadomo, a teraz...brat nic nie mowi, obudzi sie pewnie w wielki piatek i bedzie zdziwiony,ze juz mamy inne plany...
Aga, jak tam?
dziś mam w planach cały dzień spędzic sprzatając wczoraj planu nie wykonałam bo do południa przedszkole dentysta i dopiero po 17 zabrałam się za sprzątanie a dziś mam luźniejszy dzień więc postaram się go wykorzystac