reklama

Wrześniówkowe mamy

Majandra, zdrowka, cierpliwosci i powodzenia w przetrwaniu ciezzych chwil!

oj, glowa mnie boli dzis, chyba od wiatru. a wieje i zimno u nas!

kurcze, swieta za pasem, a ja jakos do tylu z porzadkami

reklama
donkat nie znasz Szona MakMiszona? Niemożliwe. Przecież wszyscy go znają (którzy maja małych chłopców w domu, więc jesteś usprawiedliwiona :-D) .
JA również nie znałam MakMiszona mimo że mam chłopca w domu:rofl2:dopiero jak wyszukałam w necie jak wygląda to skojarzyłam co to za autko
Auta II to był pierwszy (i jak na razie ostatni) film na którym Omar był w kinie :-D
Mateusz też 1 raz byl w kinie i również na Auta II
Witam o poranku:-)Aga kciukasy zaciśnięte:tak:MAJANDRA 100LAT:-)
Majandra, zdrowka, cierpliwosci i powodzenia w przetrwaniu ciezzych chwil!oj, glowa mnie boli dzis, chyba od wiatru. a wieje i zimno u nas!kurcze, swieta za pasem, a ja jakos do tylu z porzadkami
Majandra od nas również przyjmij najlepsze życzenia oby się spełniły twe najskrytsze marzenia
a
ja własnie wziełam się dziś za świąteczne porządki umyłam 3 okna firanki poprane poprasowane i powieszone ,pranie do prasowania czeka i na mnie patrzy jutro w planach kuchnia i łazienka:-)a dzieci własnie próbują uporządkowac swoje pokoje do świąt jeszcze kilkanascie razy pewnie to będą robic:-D

Witam o poranku:-) oczywiście z kawką ;-) chyba czas wziąć się powoli za świąteczne porządki;-) ale tak mi się nie chce, ze szok:szok: zwłaszcza teraz gdy pracuje co drugi dzień bo Aga na urlopie to na wszystko mi czasu brak:baffled:
Monia gadałaś z sąsiadką czy dalej się czaisz?;-)

hejka

Monia, tez bym chciala miec juz tyle zrobione na swieta!

a ja nawet jeszcze nie wiem, gdzie spedzimy swieta. jak zyla Mama, to wszystko bylo wiadomo, a teraz...brat nic nie mowi, obudzi sie pewnie w wielki piatek i bedzie zdziwiony,ze juz mamy inne plany...

Aga, jak tam?

Witam wieczorową porą:-) dzis piękna pogoda więc popołudnie spędziliśmy na działce, ale wcześniej zaraz po przedszkolu byliśmy kupić młodej nowy rowerek:-) mała zachwycona chyba go wtarga dziś na góre i bedzie z nim spać:-D wysprzątałam dziś całą altanke a M wkopywał płotki i już częsć uprawna oddzielona od rekreacyjnej:tak: grządki porobione i pierwsze roślinki posiane:-)ach jak ja już tęskniłam za działeczką;-)

a w porządku, nie załamujemy się:happy: Na razie jest co robić wokół domu to nerwa J w tym rozładowuje, a po niedzieli rozsyłamy/ roznosimy CV.

Aneta ja dziś też w ziemi siedziałam, ale w doniczkach........ dzieci jakiś czas temu kupili sobie małe ziarenka, Adaś mini pomidorki a Maja słonecznik, wszystko się przyjeło i teraz trzeba było rozsady zrobić no i mamy 20 krzaków pomidorów i 3 słonecznika.:-)

no tyo ekstra ja pomidory pewnie kupię już krzaczki:baffled: nie mam gdzie rozsad robić w ciepełku:sorry2: jednak nie ma jak swój dom;-)zaciskam kciukasy co by na cv się odzew zrobił:tak: swoją drogą to to ja mam teraz ewidentny przypadek ale od strony pracodawcy u siebie, bo szukaliśmy nowej pokojowej i normalnie masakra:szok: podań tysiące a wybrać nie ma w kim:sorry2:

witam

wczoraj kolezanka wyciagnela mnie i Julitke do krainy zabaw. w sumie, to bylam pierwszy raz w czyms tak ofromnym, ze my-mamy, spokojnie moglysmy z dziecmi po tych konstrukcjach chodzic, zjezdzac ze zjezdzalni itp itd. nie powiem, bo zmachalam sie troche:sorry:

w efekcie cale popoludnie zeszlo i nadal w domu nic nie zepchniete:zawstydzona/y:

dzis wieje jeszcze gorzej niz ostatnio. jak tu cos robic na podworku???

Agus, Anetka,
wy juz szalejecie na dzialkach. ja w zeszla sobote naladowalam ziemie na taczke, zeby sie nagrzala, ale caly ten tydzien nie maialm kiedy sie wziac za sianie kwiatuszkow. mam plan, zeby miec duzo, duzo, duoz kwiatkow na tarasie w tym roku. ciekawe, co bede mowila, jak przyjdzie suche lato i trzeb abedzie codziennie podlewac:szok:

mowilam wam, ze zginal nam kicius? nie ma go juz 2tyg.wiec stracilam andzieje, ze wroci:-(a taki fajny byl. Julitka z teksnoty ktoregos dnia zaczela sie bawic w kotka, udawala, ze je z jego miski, spi na jego miejscu...

Witam i ja z kawką oczywiście:-) pogoda sie zchrzaniła zimno brrrrrrrrrrrrr dobrze ze wczoraj wykorzystałam czas na działce;-) ale nic może jak bedzie zimno to będę siedziała w domu i chate posprzatam na święta;-):-D
Donkat zazdroszczę takiego wypadu do fikolandii;-) tez bym sobie chętnie zrobiła taki powrót do dzieciństwa:tak::-D

reklama
Monia gadałaś z sąsiadką czy dalej się czaisz?;-)
prawde mówiąc nie mam kiedy jej zagadac bo wogóle jej nie widzę :no:ale jeszcze mam dużo czasu więc luzik zagadam ją:tak:

hejka

Monia, tez bym chciala miec juz tyle zrobione na swieta!

a ja nawet jeszcze nie wiem, gdzie spedzimy swieta. jak zyla Mama, to wszystko bylo wiadomo, a teraz...brat nic nie mowi, obudzi sie pewnie w wielki piatek i bedzie zdziwiony,ze juz mamy inne plany...

Aga, jak tam?
a mi się wydaje że jestem do tyłu z robotą:baffled:dziś mam w planach cały dzień spędzic sprzatając wczoraj planu nie wykonałam bo do południa przedszkole dentysta i dopiero po 17 zabrałam się za sprzątanie a dziś mam luźniejszy dzień więc postaram się go wykorzystac:cool:
my w niedziele wielkanocną po obiadku jedziemy do teściów a w poniedziałek siedzimy w domku:tak:
w sobotę jedziemy zawieźc mamę do jej siostry do Piotrkowa Tryb. w niedziele wracamy a mama od środy zaczyna sanatorium będzie w Ciechocinku i ma stresa bo jedzie 1 raz :sorry:
widzę że wy juz kwiatuszki,pomidory i słoneczniki siejecie a ja jestem jak zwykle w tyle pograbiłam tylko trawę i nic więcej ale muszę się zmobilizowac i kupic jakies nasionka i pobawic się w ogrodnika może w tym roku bardziej mnie to wciągnie :sorry:
jutro jadę na cmentarz do taty bo ma rocznicę śmierci już 6 lat tak to zleciało a wydaje mi sie ze to było z kilka miesięcy temu :-(

a mam jeszcze pytanko ubiezpieczał ktoś auto przez internet? bo mbank i liberty direct mają ciekawą ofertę najtańszą jak dla nas i zastanawiamy sie tylko jak to wygląda w praktyce czy warto?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry