Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na każdej wizycie faktycznie widać poprawę teraz jednak daliśmy trochę ciała bo częściej zapominaliśmy zakleić oczko niż o tym pamiętaliśmy
przyznałam sie pani doktor do tego bez bicia i ona przekonała Tuśkę, żeby zaklejać oczko do przedszkola a potem już bedzie miała z głowy popołudniu;-) wczoraj Tuska była pierwszy raz z plasterkiem i wywołała zachwyt u dzieci teraz wszystkie chcę takie kolorowe oczka;-)
umówiłam się z paniami że po obiadku może już sobie odkleić
i myslę, ze tak chyba będzie najlepiej;-)

a co do grzebania w ziemi to ja też zawsze mówiłam że się do tego nie nadakje i nie lubię;-) ale wszystko się zmieniło od kiedy mamy swoją działke;-) sama siebie chwilami nie poznaje

To ja też witam
niestety nadal z bólem gardła i zawalonymi zatokami o może znacie jakiś cudowny sposób na zawalone zatoki i zapchane uszy
Donkat Anecia pracowite dziewczyny z Was ja Was podziwiam nigdy nie lubiłam "grzebać w ziemi"![]()

Nuska, dnia mi brakuje na prace na podworku. siedzialabym tylko i grzebala w tej ziemi:-)
A Aneta tez kiedys mowila, ze nie wyobraza sobie siebie w takiej pracy i co....sama sie sobie teraz dziwi![]()

a tak jakośTo ja też witam
Aga ho ho co z Tobą ??? taka mało "mówna" się zrobiłaś, co u Ciebie jak się mieszka w domku ? jak z sąsiadami pewnie się już przyzwyczaiłaś jak sąsiedzi masz już jakiś ulubionych??? jakąś przyjaciółkę ???