Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mam job ( pn-pt od 7-15):-):-):-) i J też( pn-pt od 8-16 + auto firmowe)

wczoraj miałam luźne popołudnie bo młoda umówiła sie z przyjaciółka swoją i musiałam ją zawieść i gdyby nie to zimne wiatrzysko to pewnie bym się na działce zaszyła bo oczywiście po tym deszczu od nowa wszystko trzeba plewić

Wow Agulka rewelacja:-) GRATULUJE:-) Normalnie bym butle wina postawiła ale jutro do pracytak czy siak trzeba będzie to oblać;-) no i dawaj jakieś szczegóły:-)
SUPER:-):-):-):-)wkońcu słoneczko zaświeciło
dzień dobry:-)witam z kawką ;-)
Witam i ja z kawką oczywiście ;-) słoneczko za oknem pięknie świeci:-) więc mam nadzieję, że to wreszcie powoli zapowiada wzrost temperaturywczoraj miałam luźne popołudnie bo młoda umówiła sie z przyjaciółka swoją i musiałam ją zawieść i gdyby nie to zimne wiatrzysko to pewnie bym się na działce zaszyła bo oczywiście po tym deszczu od nowa wszystko trzeba plewić
Aga zdradź jakieś szczegóły plis:-)
Kawka i kanapeczka wiosenna, mniam mniam:-)
Aga... sssuuuuupppeeeerrrrr!!!!! Swietne godziny przy dzieciakach
witam
na wszystko mi brakuje czasu....
wczoraj bylam w koncu z Psotka u weterynarza. doznalam szoku. dlugo by opisyswac, podam tylko niektore pytania p.wterynarz: jaki ma kolor moczu? zaraz sprawdze po sutkach, czy nie ma urojonej ciazy; widzę,ze nie ma żółtaczki i blada też nie jest......
w efekcie zrobiona miala morfologie, na ktorej wyszla małopłytkowość, ale nie ma jeszcze anemii...miala podana kroplowke i mnostwo zastrzykow.
umeczylam sie tam z tym moim dzikusem niemiloseirnie a dzis powtorka
oprocz tego mialam jescze kilka innych przygod wczorajszego dnia.
wieczorem bylam wykonczona
Agus, ale swietne wiesci!!!!!!
podpisalam dzis umowe w przedszkolu na przyszly rok

wczoraj i dziś byłam na tj szkoleniu i dowiedziałam się kilka "fajnych" rzeczy o tej firmie......... plajta -jednym słowem mówiąc........... więc się nie pakuję w tarapaty
, przekręty, niepłacenie składek i to rzadnych
, w w ogóle NIEWYPŁACALOŚĆ i fikcja.