reklama

Wrześniówkowe mamy

witam w piękne upalne popołudnie:-)
od dziś mamy nowych sąsiadów tzn zwożą się ciekawe jacy będą:confused:
widziałam małą Zosię i znów myśli o opiece nad nią powróciły:baffled:nawet cos sąsiadce powiedziałam że chciaą bym bo pytała się czy nie znak\m kogoś kto chciał by....dziś Mati z Olą mają iśc tam do jej syna Radka(w wieku Mateusza) poskakac na trampolinie to może coś jeszcze zagadam;-)
jeśli chodzi o szkołe to ja posyłam Mateusza starym systemem :tak:
Carioca oj ja też bym chciała jeszcze maleństwo w domciu:-)

reklama
Witam
bardzo dziękuję za odpowiedzi w sprawie szkoły już mi lepiej bo się przestraszyłam że tylko ja tak chcę zrobić

My właśnie siedzimy i grilujemy mojego męża siostra idzie na urodziny i mamy dzisiaj troje dzieci na noc:rofl2::-)
A Wy niezla trase zrobiliscie Igorek jechał sam, czy w foteliku u ktoregos z Was? pewnie tez sie opalilas?

Donkat młody siedział na siedzonku na rowerze bo tak daleko nie dałby rady:-)

Ostatnia edycja:
dziewczyny no i zdecydowałam się od września będę opiekowac się małą Zosią:-)mimo przeszkód w godzinach przedszkola czuje że dam radę no i w sumie do odważnych świat należy jak bym nie spróbowała to pewnie3 bym żałowała:tak:

witam,

Monia, na poczatku bedzie Ci trudno wszystko zgrac, ale potem pewnie sie wdrozycie w rytm

wczoraj bylismy na wycieczce w W-wie, a jutro palnujemy grilla, ciekawe, czy pogoda pozwoli.

Donkat i jak grill udał się?
a my wczoraj wybraliśmy się na wycieczkę rowerową pierwszy raz jak jesteśmy małżeństwem. Swoich rowerów jeszcze nie posiadamy wiec Darek pożyczył od siostry i szwaga i wyruszyliśmy pojeździć z dziecmi po lesie:-)Było super nawet nie wiedziałąm że mamy takie super trasy w lesie na rowery jeżdziliśmy prawie 1,5 godziny ale młody po godzinie widac że już miał dośc , a Ola chciała jeżdzic jeszcze. Musimy koniecznie sobie kupic rowery:tak:

Donkat i jak grill udał się?
a my wczoraj wybraliśmy się na wycieczkę rowerową pierwszy raz jak jesteśmy małżeństwem. Swoich rowerów jeszcze nie posiadamy wiec Darek pożyczył od siostry i szwaga i wyruszyliśmy pojeździć z dziecmi po lesie:-)Było super nawet nie wiedziałąm że mamy takie super trasy w lesie na rowery jeżdziliśmy prawie 1,5 godziny ale młody po godzinie widac że już miał dośc , a Ola chciała jeżdzic jeszcze. Musimy koniecznie sobie kupic rowery:tak:

Monia
rowery to świetna sprawa bardzo polecam można zorganizować ciekawe wycieczki my ostatnio zrobiliśmy sobie wyprawę do Gdyni na rowerach (ok13km) tam tramwajem wodnym do Juraty później na rowerach na Hel było superr i powrót tak samo
zrobilismy na rowerze tego dnia w sumie 50 km:-)
U Was też na pewno jest wiele ciekawych miejsc tak więc Monia następny zakup to rowery polecam

Monia napatrzysz sie, napatrzysz i wiesz;-)

Mi tez marzy sie rower. Ogladalam ostatnio taki fajny,ale 800 to troche za duzo jak na chwile obecna.

"Weekend" sie udal, w niedziele pojechalismy pod Plock do rodzinki. We wtorek ok.22 wrocilismy do domu. Mlody mial 3latke do towarzystwa i super sie dogadywaly dzieciaki. W srode do pracy. S caly tydzien mial wolne. Opalilam sie co nieco, popilam, wypoczelam...na troche wystarczy.

Witam się powekendowo z kawką oczywiście;-) nam tez czas szybko minął pogrilowaliśmy, porobiłam co trzeba było na działce byłyśmy z dzieciakami na dmuchanym placu zabaw w Polanicy, trochę czasu spędziliśmy u mojej siostry ogólnie bardzi fajnie:tak: za to w pracy ogólny zapiernicz:wściekła/y: jeszcze w trakcie wekndu nam pokojowa zrezygnowała i musiałam jeździć sprzątać:wściekła/y: także masakra, ale za to jakaś konkretna premia wpadnie mam nadzieję;-)

Witam już po kawce;-)
Nuśka sporo km zrobiliście:szok::-)ale super takie rowerowe wycieczki ja jak w następny dzień dzieci syytałam czy jedziemy rowerami do lasu to jednogłośnie odpowiedzieli TAK!!!niestety rano szliśmy do kościoła a później na urodziny więc czasu na rowery juz zabrakło:sorry:

u nas cos pogoda się zepsuła jest tylko 9stopni i pochmurno:-(u Was też tak zimno???
dzieci mają naq ulicy koleżankę Ci sąsiedzi nowi co się wprowadzili mają córeczkę Laurę ma 3,5 latka w tym roku bedzie miała 4 :tak:a gada dużo ładniej niż mateusz :sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry