reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
O kurcze Monia to faktycznie przerąbane:wściekła/y: może podejdź do dyrektorki i pogadaj:sorry: a nóż coś się uda załatwić:sorry2:

Witam się wekendowo:-) piękna pogoda za oknem więc wreszcie poszaleje na działce:-) zaraz się zbieramy jeszcze po jakieś drobne zakupy po drodze i do roboty. Wczoraj miałam meksyk w pracy i jeszcze mi się zwaliła kontrola z urzędu marszałkowskiego:wściekła/y: oczywiście było powiadomienie, ale szefowa nawet koperty nie otworzyła więc nic nie wiedzieliśmy:wściekła/y:

MIŁEGO WEKENDU BABECZKI KOCHANE!:-)

Witam witam
Co tu tak pusto wszystkie weekend-ują
My dzisiaj zrobiliśmy na rowerze 30 kilometrów (Anecia byliśmy na Rewie a Igor mówi o tu mieszka moja koleżanka i pokazał Wasz pensjonat:-))

Dziewczyny ja to mam pytani do Was wszystkich jak dajecie dzieci do szkoły tzn. Do pierwszej klasy jako 6-latki czy 7-latki???
Bo ja chcę dać młodego
od września 2012 do grupy starszaków w przedszkolu
wrzesień 2013 do "zerówki"
wrzesień 2014 do pierwszej klasy
czyli starym systemem a co Wy o tym myślicie jak zaplanowałyście to wszystko???

Monia ale lipa u was z tym przedszkolem co dziwne godziny:baffled:

Aniecia
i jak kontrola ??? kurcze nie chciałabym takiej "niespodziewajki"

Justyna i jak rozwiązałaś wolne w cukierni wszyscy zadowoleni???

Donkat jak ogródek skończony??? Jak wyprawa niedzielna młoda dała radę ???

Majandra
hop hop jak tam szkoła praca??? Dajesz radę ?

hejka Bebonki!
Nuśka - daję Stasia starym systemem, ze wzgedu na Bibi. Logistycznie będę miała łatwiej- dzieciaki będą w szkole rok po roku, w przedszkolu dłużej. Zwłaszcza że zerówka u nas jest w przedszkolu, czyli Stasiek w przedszkolu jeszcze dwa lata, będzie wtedy dużo łatwiej. A wlaśnie - Bibi dostała sie do przedszkola. Szok... moja maleńka niedługo będzie już przedszkolakiem... Wogóle to znów mnie ciśnie na maleństwo :szok:

witam po milutkim weekendzie

ale fajnie spedzilismy czas. pogrillowalismy, pospacwerowalismy, poszlismy na Sw. Krzyz, oaplilam sie...

Donkat jak ogródek skończony??? Jak wyprawa niedzielna młoda dała radę ???

Nuska,
ja daje Julitke starym systemem. troche ze wzgledu na moja wygode, a troche na to, ze nie sadze,aby Julitka juz emocjonalnie dorosla do zerowki.

a wycieczka nam sie udala i to baaardzo. poszlismy my i moja brat z Wiktorkiem(rowiesnik Julitki) i Kamilek. drżałam, jak te maluchy dojda, bo to sie idzie caly czas pod gore przez las, ale dzielnie ali rade i na sam szczyt doszli sami na nozkach!!!
Julitka byla zachwycona muzeum przyrodniczym i juz prosila, ze chce jescze tam isc. bylam z niej naprawde dumna.:-):-)

A Wy niezla trase zrobiliscie Igorek jechał sam, czy w foteliku u ktoregos z Was? pewnie tez sie opalilas?

Wogóle to znów mnie ciśnie na maleństwo :szok:

:szok::szok:a mnie nadal nic a nic:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
załamka: zostawilam u brata w plecaku wczoraj portfel. pieniadze mi nie sa potrzebne, ale...mam tam dokumenty, prawo jazdy!!!!!! bratowa mi dzis wysle poczta i na srode bede miala, a do tego momentu jestem uziemiona w domu:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry