reklama

Wrześniówkowe mamy

Czuję się wywołana więc jestem:-)

Co u Nas po staremu i oby tak zostało bo w sumie nie jest źle;-)
oglądałam dzisiaj pogodę długo terminową na długiiiiiii weekend i oczywiście wszędzie "przysłowiowe lato" a u Nas max 15 stopni wrrrr najlepiej by się wybrać gdzieś na południe, która mnie przyjmie;-)?
A tak na poważnie to jak na razie brak planów na weekend majowy.

Monia coś Ty tam w tym kompie oglądała że się aż zapalił;-):-Dbyło trzeba go tak nie rozgrzewać

Anecia
jak tam "muchomorek" mocna ją wysypało ??? Drapie się ???

Donuś jak jeździcie na rowerze ? Tzn macie młodą w siedzonku czy ona jedzie na swoim rowerku ???

Chciałam z Wami popiasać ale jest ciągle no mamo....mamo ...mamo.... i tyle z mojego pisania

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się i ja:-) dzisiał miałam jakiegos powera do pracy i wtprzątałam chtae na błysk a kuchnie to praktycznie wylizałam:-D a to za sprawą chęci wkomponowania nowego chlebaka:-D teraz wykąpałam wszystkie kwiatki i czekam aż obeschną i wrócą na swoje miejsce;-)
Nuśka no nareszcie:-) dobrze, ze u was wszystko ok bo już się zaczynałam martwić:sorry: Tuśke dość mocno wysypało, ale na szczęście jakoś łagodnie tą ospe przechodzi, już się nie drapie i połowa strupków już odpadła:tak: mam nadzieję, ze do soboty będzie już ok bo ja chce na działke:-) a i planujemy imininowego grilka dla M zrobić:tak:
Monia jak tam u alergologa?
Aga czekam na fotki z widokiem morza:-)

Ostatnia edycja:

Załączniki

• Unieście 150a.jpg
    Unieście 150a.jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 59
  • Unieście 124.jpg
    Unieście 124.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 39
  • Unieście 137.jpg
    Unieście 137.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 57
Fotki znad morza rewelacyjne ale faktycznie jakby kogoś brakowało...

A ja jednak nie zagłaskałam kotka... to ząbek. Pokruszył się i musieliśmy awaryjnie do dentystki iść. Na szczęście to nie była nasza pierwsza wizyta więc Omar wiedział co jest grane. Trochę popłakał ale ogólnie był dzielny.

Miłego dnia życzę.

S ma wolne od piatku,bo bylismy rozeznac sie za kredytem i na 99% bierzemy w PKO (mniej oddamy w porównaniu do Millenium).

Justyna z własnego doświadczenia mogę Ci napisać... uważaj na PKO... chociaż na początku wydaje się najlepszym wyjściem to co miesiąc mają jakieś podwyżki. Nam rata kredytu w ciągu roku wzrosła o 50%. Skonsultowaliśmy się z doradcą kredytowym, zmieniliśmy bank i nie dość że dobraliśmy dodatkowy kredyt na samochód, rata nasza zmalała do tej pierwotnej w PKO to po roku płaciliśmy prawie tyle samo co na początku. Uciekliśmy czym prędzej z tego xxx banku.

Witam
a więc tak laptop w naprawie i nie wiem co i jaki i kiedy bedzie gotowy ale wspaniaomyślny mężuś zniósł mi stacjonarny do salonu żebym miała kompa pod ręką:-)
jeśli chodzi o kredyt to my mamy hipoteczny w ing raty stałe i jesteśmy zadowoleni rate nawet mamy niższą niż na początku a jak wzrasta to nie więcej niż 50zł jak mają zmianę oprocentowania. Ale my ogólnie nie braliśmy za wielkiego kredytu ....no i oczywiscie mamy w złotówkach :tak:
D bedzie do 30kwietnia w domu bo ma L4 ma zapalenie oskrzeli:sorry:

hEJ HEJ
CO tam u Was???
Ja skończyłam sprzątać po obiedzie przygotowałam drugi na jurto i jeszcze mam ciasto w piekarniku o taka byłam dzisiaj pracowita:-)

ho p hop jest tu kto??
Monia będziecie mieli długi weekend:-)

Aga co tak oszczędnie z tymi fotkami???

Ostatnia edycja:
reklama
hejka!!!

informatyk zmienial mi operatora poczty w pracy i...nie moge dzis wejsc, bo nie znam hasla...

zimno sie dzis u nas zrobilo

polatalm wczoraj po galerii, bo chcialam upolowac Julitce kurtke wiosenna na wyprzedazy. ale zezloscilam sie, bo ja nie dam 90zl za jakies szmatki, ktore oferuja. to juz Julitka ma bluze grubsza, niz te kurteczki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry