Czuję się wywołana więc jestem:-)
Co u Nas po staremu i oby tak zostało bo w sumie nie jest źle;-)
oglądałam dzisiaj pogodę długo terminową na długiiiiiii weekend i oczywiście wszędzie "przysłowiowe lato" a u Nas max 15 stopni wrrrr najlepiej by się wybrać gdzieś na południe, która mnie przyjmie;-)?
A tak na poważnie to jak na razie brak planów na weekend majowy.
Monia coś Ty tam w tym kompie oglądała że się aż zapalił;-)
było trzeba go tak nie rozgrzewać
Anecia jak tam "muchomorek" mocna ją wysypało ??? Drapie się ???
Donuś jak jeździcie na rowerze ? Tzn macie młodą w siedzonku czy ona jedzie na swoim rowerku ???
Chciałam z Wami popiasać ale jest ciągle no mamo....mamo ...mamo.... i tyle z mojego pisania
Co u Nas po staremu i oby tak zostało bo w sumie nie jest źle;-)
oglądałam dzisiaj pogodę długo terminową na długiiiiiii weekend i oczywiście wszędzie "przysłowiowe lato" a u Nas max 15 stopni wrrrr najlepiej by się wybrać gdzieś na południe, która mnie przyjmie;-)?
A tak na poważnie to jak na razie brak planów na weekend majowy.
Monia coś Ty tam w tym kompie oglądała że się aż zapalił;-)
było trzeba go tak nie rozgrzewać Anecia jak tam "muchomorek" mocna ją wysypało ??? Drapie się ???
Donuś jak jeździcie na rowerze ? Tzn macie młodą w siedzonku czy ona jedzie na swoim rowerku ???
Chciałam z Wami popiasać ale jest ciągle no mamo....mamo ...mamo.... i tyle z mojego pisania
Ostatnia edycja:
Tuśke dość mocno wysypało, ale na szczęście jakoś łagodnie tą ospe przechodzi, już się nie drapie i połowa strupków już odpadła
mam nadzieję, ze do soboty będzie już ok bo ja chce na działke:-) a i planujemy imininowego grilka dla M zrobić