reklama

Wrześniówkowe mamy

mysle, ze to ptaki podgryzaja truskawki. trzebaby je nauczyc, zeby zjadly jedna do konca, a nie kazdej po kawalku;-)

ja mam mnostwo mszycy na kwiatkach i krzewach i P sie zbiera z opryskiem...

reklama
Donuś jak ja bym miała czekać aż mój M się zabierze za oprysk to by mi ta mszyca wszystko zjadła;-):-D dlatego zrobie to dzisiaj sama:tak: nie pomyślałam o ptakach ale faktycznie może to być ich robota:eek: muszę wymyśleć jakiegoś stracha i postawić na grządce to może się odczepią;-)

Ja jakos nie moglam uchowac truskawek. Co roku wypadalo mi kilka krzaczkow,a niby nic pod nimi nie siedzialo. Jesienia sadzilam nowe, w innych miejscach i nic. Co do stracha to nasze wroble siedzialy na nich tak sie baly:-D

Na nasiadowe ja osobiscie proponuje czwartek( Hotel 52 i Szpilki) w piatek u mnie roznie,bo czesto S zjezdza i wtedy juz lipa

witam

wczorajsze popoludnie spedziluysmy w gosciach, a jakas taka zmeczona jestem...chyba dzisiejsza pogoda tak dziala

Ok, moze byc i czwartek. ktora godzina?????? proponuje ok.20.00, bo Julitka juz pojdzie spac, ja sie wykąpie i będe wolna. jak u Was z godzina?

Majandra, co tam? mam nadzieje, ze napisalas na zamknietym

reklama
Ja jakos nie moglam uchowac truskawek. Co roku wypadalo mi kilka krzaczkow,a niby nic pod nimi nie siedzialo. Jesienia sadzilam nowe, w innych miejscach i nic. Co do stracha to nasze wroble siedzialy na nich tak sie baly:-D

Na nasiadowe ja osobiscie proponuje czwartek( Hotel 52 i Szpilki) w piatek u mnie roznie,bo czesto S zjezdza i wtedy juz lipa
szpilki już nie lecą w zeszły czwartek był ostatni odcinek;-)mi czwartek tam pasuje tak jak i pon wt śr pt i inne dni ale nie wiem czy o 20 dam radę bo jak jest ładna pogoda to my długo na dworze siedzimy:tak:
męczy mnie alergia:-(:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry