Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no własnie autokarowych nie organizowali![]()
no i cały przebieg wycieczki opowiadał z wypiekami na twarzy tak więc przeżycie było ogromneHej.
Szukam pracy :-(
Witam i ja
My mieliśmy wczoraj znowu awarię zębową. Omar nie mógł spać w nocy, jeść w dzień, ciągle go bolał ząbek. Ma już jeden wyleczony, drugi zatruty ale przez ostatnią chorobę nie mógł go zaleczyć w terminie. Byłam pewna że to ten, że już się coś z nim dzieje. Niestety okazało się że to inny, już prawie obumarł. Wczoraj udało nam sie wcisnąć między pacjentami. Dziś jesteśmy umówieni na leczenie tamtego przekładanego. Za tydzień kontrolna wizyta i decyzja co robić z tym obumierającym. A jeszcze kolejne 3 popsute do leczenia. Ja jestem załamana. Pomijam że na to leczenie wydajemy majątek (bo leczenie + nagroda za "dzielność") a to dopiero mleczne ząbki. Omar bardzo cierpi i nic z tym nie możemy już zrobić :-(
Donuś ze 40 krzaczków jest;-) a poziomek może z 15tylko cholera coś mi żre truskawki
normalnie wygląda na krzakach jakby ktoś ugryzł i zostawił
troche pojadłam truskawek ale zostawiłam dla dzieci zeby zebrały popołudniu i pojadły:-) poplewiłam i rozsadziłam wreszcie sałate
bo wczoraj popadało więc się mogłam za to wziąć;-) popołudniu musze polewić w truskawkach i będę miała na jakiś tydzień spokój;-) no i opryskać bo mszyca mi wlazła w szpinak, koperek i lubczyk
![]()
Antybiotyki co Ci jest? Ja też ostatnio miałam ostre zapalenie zatok paskudztwono dobra, to będę zaglądać jak się impreza będzie rozkręcaćmoi już śpią ( a przynajmniej leżą i jest cisza), u mnie piwko w lodówce ale nie mogę pić bo mam antybiotyki
![]()

O na "flecie" to nie śmiemy przeszkadzać;-)Ja jestem, ale jednocześnie uczę się grać na flecie, bo w sobotę zaliczenie mam![]()
powodzenia

Ja jestem, ale jednocześnie uczę się grać na flecie, bo w sobotę zaliczenie mam![]()