• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam.
Czwartek tez mi pasuje ale sporo po 20.
Majuska pojechał dzis na wycieczke szkolną, pierwszy raz bez rodziców:happy: przeżywała i zasnąc nie mogła wczoraj :szok:. Adaśko ją żegnał na placu przed szkołą to tak ą kochał że puścić nie chciał:-)
Jutro z okazji dnia dziecka w szkole nie ma lekcji i mają WOLNE,

Aguś to w przedszkolu nie mieli organizowanych żadnych wycieczek, ze pierwszy raz dopiero teraz?:confused2: u Tuśki jutro w przedszkolu jest organizowana zabawa dla dzieciaków coś tam z morzem i kazali przebrać dzieci w tematyke z tym związaną:szok: najpierw się śmiałam że ubiore ją na żółto i każe udawać piasek;-):-D ale w końcu wymyśliłam, ze obszyje jej sukienkę w bibułkowe łuski i zrobie opaske na głowe i będzie rybką;-) i od wczoraj walcze z tą kiecką:zawstydzona/y:

Aguś to w przedszkolu nie mieli organizowanych żadnych wycieczek, ze pierwszy raz dopiero teraz?:confused2: u Tuśki jutro w przedszkolu jest organizowana zabawa dla dzieciaków coś tam z morzem i kazali przebrać dzieci w tematyke z tym związaną:szok: najpierw się śmiałam że ubiore ją na żółto i każe udawać piasek;-):-D ale w końcu wymyśliłam, ze obszyje jej sukienkę w bibułkowe łuski i zrobie opaske na głowe i będzie rybką;-) i od wczoraj walcze z tą kiecką:zawstydzona/y:
no własnie autokarowych nie organizowali:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

witam i ja

po kawce juz, ale jakos nie moge sie otrzezwic

wczoraj w koncu kupilam prezenty na dzien dziecka

juz nie moge sie doczekac, az znow zrobie bigosik z młodej kapustki-kolega ma mi dzis kupic i bede po poludniu pichcic...

Aga, daleko jada na te wycieczke???

u Julitki jutro z okazji Dnia dz. jest spartakiada

No to faktycznie szkoda, że nic nie organizowali takiego. Tuśka była już na jednej wycieczce w zeszłym roku, a teraz jadą 13 czerwca:tak:
Donuś ale mi smaka narobiłaś bigosikiem;-)

witam i ja

po kawce juz, ale jakos nie moge sie otrzezwic

wczoraj w koncu kupilam prezenty na dzien dziecka

juz nie moge sie doczekac, az znow zrobie bigosik z młodej kapustki-kolega ma mi dzis kupic i bede po poludniu pichcic...

Aga, daleko jada na te wycieczke???

u Julitki jutro z okazji Dnia dz. jest spartakiada

nie aż tak:-D:-D:-D ale wyjechali o 8 a wrócą o 18 więc dla dzieci radocha, jadą do zamku do Bytowa potem do Mc Donalds a potem do małego zoo

HOTEL ZAMEK, Byt

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry