Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)dzis wybrał zieloną plombę;-)my chodzimy prywatnie i zawsze za dzieci płaciłam 40zł za ząbek
a i ja od początku nie stosowałam nagród za dentystę dla nich wystarczyło i nadal wystarcza jak dostaną od pani dentystki naklejki albo notes a mateusz to zawsze chce pastę

Jakoś nie widzę potrzeby. Co jakiś czas zaglądam mu do buzi i widzę, że ma zdrowe ząbki. Myje 3-4 razy dziennie, mało słodyczy jada (raz w tygodniu), ale może w wakacje się wybierzemy.Majandra, a czemu jeszcze nie byliscie u dentysty?
to tak jak u nas, ale ja chodzę 2 razy w roku by przynajmniej się OSWOIŁ z gabinetem i sprzętamiJakoś nie widzę potrzeby. Co jakiś czas zaglądam mu do buzi i widzę, że ma zdrowe ząbki. Myje 3-4 razy dziennie, mało słodyczy jada (raz w tygodniu), ale może w wakacje się wybierzemy.
no i wychodzi zawsze zadowolony i dumny że ma zdrowe ząbki, bo Pani bardzo go chwali;-)
najgorzej boli gdy patrzy na to a nie czuje

, mówił że chłopiec w czoraj w przedszkolu też zwracał, pewnie podłapał cosik
Jakoś nie widzę potrzeby. Co jakiś czas zaglądam mu do buzi i widzę, że ma zdrowe ząbki. Myje 3-4 razy dziennie, mało słodyczy jada (raz w tygodniu), ale może w wakacje się wybierzemy.
Julitke to juz najbardziej boli, gdy zobaczy krew. ja wtedy od razu rozpoznaje inny rodzaj placzu, taki panicznyDonuś Adaśko też panikarznajgorzej boli gdy patrzy na to a nie czuje
My mielismy dziś akcję z rzyganiem, młody zafajtolił wszystko, mówił że chłopiec w czoraj w przedszkolu też zwracał, pewnie podłapał cosik
![]()
a czemu raz na rok? Dentystka mi mówiła, że dzieciom przysługuje bezpłatna wizyta z NFZ raz na pół rokuniby tak, ale wiesz, stomatologiem nie jestes, a czasami dzieci maja takie zabki, ze z zewnatrz nic nie widac, a w srodku...
ja mam wyrzuty sumienia, ze chodza za rzadko, bo tylko raz na rok.
Julitke to juz najbardziej boli, gdy zobaczy krew. ja wtedy od razu rozpoznaje inny rodzaj placzu, taki paniczny
zdrowka dla Adasia