donkat
Fanka BB :)
a czemu raz na rok? Dentystka mi mówiła, że dzieciom przysługuje bezpłatna wizyta z NFZ raz na pół roku![]()
ano temu, ze mam "pod górkę" do dentystki

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a czemu raz na rok? Dentystka mi mówiła, że dzieciom przysługuje bezpłatna wizyta z NFZ raz na pół roku![]()

Widze,ze temat dentysty,a my wczoraj bylismy umowic sie na 1 Mateusza. Od dobrego roku namawialam go i w koncu sam powiedzial "mamo, a ja kiedy pojde do dontysty?" wiec czym predzej poszlismy razem umowic sie. Pan doktor pokazal fotel i swiatlo i rybki i idziemy we wtorek. Moim zdaniem ma zdrowe zabki,ale sinieje mu jedyna na gorze,bo jak byl mniejszy to 2 razy walnal sie. Wiec zrobimy przeglad i zalakujemy jesli wszystko bedzie ok. Dzieci maja zadarmo tez fluoryzacje chyba 1 na pol roku do 7 roku zycia. Jak jest z lakowaniem to nie wiem,bo idziemy prywatnie
na drugą część nadstawiania moich startych zębów a ja idę jutro na czterogodzinną wizytęna drugą część nadstawiania moich startych zębów
witam
u nas pogoda wkońcu się poprawia może nie jest idealnie ciepło ale chociaż nie pada a to już jest cos
witam,
wczoraj mialam pracowite popoludnie, ale wieczor zrobilam sobie milutki: napalilam w domku i urzadzilam sobie zapachowa kąpiel....
badzcie dzis wesole, dobrze nastawione do zycia, bo w zwiazku z tym spotkaniem Wenus i slonca podobniez ma sprzyjac szczescie i dobra energia tym, ktorzy dzis tacy beda....tak mi siostra przetlumaczyla... szkoda, ze dzwonila w tej sprawie wczoraj o 22,30, jak ja juz zasypialam...

ok dla mnie może być taka i coraz cieplejsza, ale nie nadążam z tym jak mam dzieci ubierać

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaano temu, ze mam "pod górkę" do dentystki![]()

a Wy jedziecie do tych owadów???????????