reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Oj u nas tez jesien, zimno w domu:wściekła/y: Widze,ze temat dentysty,a my wczoraj bylismy umowic sie na 1 Mateusza. Od dobrego roku namawialam go i w koncu sam powiedzial "mamo, a ja kiedy pojde do dontysty?" wiec czym predzej poszlismy razem umowic sie. Pan doktor pokazal fotel i swiatlo i rybki i idziemy we wtorek. Moim zdaniem ma zdrowe zabki,ale sinieje mu jedyna na gorze,bo jak byl mniejszy to 2 razy walnal sie. Wiec zrobimy przeglad i zalakujemy jesli wszystko bedzie ok. Dzieci maja zadarmo tez fluoryzacje chyba 1 na pol roku do 7 roku zycia. Jak jest z lakowaniem to nie wiem,bo idziemy prywatnie

Cześć dziewczyny ja u dentysty byłam z dziewczynami do kontroli w sobotę i na szczęście nie mają żadnych ubytków , dentystka zaleciła nam też by myć dziewczynką zęby pastą dla dorosłych ponieważ w Polsce woda nie jest fluoryzowana pasty mam nakładać oczywiście troszeczkę no i muszą to wypluć co bardzo lubią robić :)
na następną kontrole mamy przyjść za 3-4 miesiące
a ja idę jutro na czterogodzinną wizytę :cool: na drugą część nadstawiania moich startych zębów
poza tym u nas okropna pogoda pada i pada wczoraj zamontowaliśmy plac zabaw dla dzieci i nawet nie miały okazji się pobawić

witam,

wczoraj mialam pracowite popoludnie, ale wieczor zrobilam sobie milutki: napalilam w domku i urzadzilam sobie zapachowa kąpiel....

badzcie dzis wesole, dobrze nastawione do zycia, bo w zwiazku z tym spotkaniem Wenus i slonca podobniez ma sprzyjac szczescie i dobra energia tym, ktorzy dzis tacy beda....tak mi siostra przetlumaczyla... szkoda, ze dzwonila w tej sprawie wczoraj o 22,30, jak ja juz zasypialam...

jeszcze dzis male zakupki po poludniu i...jutro odpoczynek.

jakie macie plany na dluzszy weekend?

a ja idę jutro na czterogodzinną wizytę :cool: na drugą część nadstawiania moich startych zębów

boli?

witam
u nas pogoda wkońcu się poprawia może nie jest idealnie ciepło ale chociaż nie pada a to już jest cos

u nas tez slonko wyjrzalo, choc jeszcze rzesko jest.
podobniez ma byc coraz cieplej w koncu...

witam,

wczoraj mialam pracowite popoludnie, ale wieczor zrobilam sobie milutki: napalilam w domku i urzadzilam sobie zapachowa kąpiel....

badzcie dzis wesole, dobrze nastawione do zycia, bo w zwiazku z tym spotkaniem Wenus i slonca podobniez ma sprzyjac szczescie i dobra energia tym, ktorzy dzis tacy beda....tak mi siostra przetlumaczyla... szkoda, ze dzwonila w tej sprawie wczoraj o 22,30, jak ja juz zasypialam...

Zazdroszczę tej kąpieli, ja mam brodzik i prysznic :baffled:
A ja dziś z rana zadzwoniłam do firmy kurierskiej obstawić kuriera, pani z którą rozmawiałam dzielnie winę zwaliła na magazyn, ale i tak pewnie nic w mojej sprawie nie zrobi więc chwilowo nie jestem wesoła ale idzie ku lepszemu.
My wyjeżdżamy na weekend, może w końcu uda się wybrać do Zoo do którego już 2 lata sie wybieramy.

Witam.
U nas pogoda nie wiadomo jaka, zapowiadali zimno czyli 16 stopni i deszcze a tu dupa........ młodego ubrałam "cieplej" a na dworze słońce w większości i 20 stopni:baffled: ok dla mnie może być taka i coraz cieplejsza, ale nie nadążam z tym jak mam dzieci ubierać:crazy::crazy::crazy:
ano temu, ze mam "pod górkę" do dentystki:zawstydzona/y:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-D:-D:-D

W marketach masakra, jakby conajmniej na 4 dni zamykali sklepy, ludzi tłumy i wózki pełne:confused:

Donus my nic nie planujemy:no: a Wy jedziecie do tych owadów???????????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry