reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam z kawką po weekendzie :-)
biegłam dziś rano i pod koniec biegu nie wiem co mi się porobiło normalnie zaczeło mi się robic słabo,chwyciła mnie ostra kolka i na wymioty mnie zbierało resztę drogi do domu już poszłam a nadal było mi słabo i zawroty w głowie miałam ale na szczęscie juz wszystko wróciło do normy i jest ok;-)
zapraszam na kawkę bądź herbatkę jak kto woli:-)

witam po dluzszym weekendzie

ale mislismy faaaajny czas!
P. byl w domu od srody. spedzilismy we troje cale 4dni. 2 dni praocwalismy na podowrku bardzo ostro, az padałam wieczorem. na meczu Rosja:Czechy to usnełam w koncu, bo juz nie dałam rady. ale jestesm zadowolona z efektów.
2 dni odpoczywalismy i bylo milutko.

mecze oczywiscie ogladalam. tylko jak ja teraz dam rade ogladac i tak codziennie chodzic pozno spac????????

Monia, skad takie zle samopoczucie? z pogody i dziwnego ciesnienia, czy z przemeczenia, czy moze....?

witam po dluzszym weekendzie

ale mislismy faaaajny czas!
P. byl w domu od srody. spedzilismy we troje cale 4dni. 2 dni praocwalismy na podowrku bardzo ostro, az padałam wieczorem. na meczu Rosja:Czechy to usnełam w koncu, bo juz nie dałam rady. ale jestesm zadowolona z efektów.
2 dni odpoczywalismy i bylo milutko.

mecze oczywiscie ogladalam. tylko jak ja teraz dam rade ogladac i tak codziennie chodzic pozno spac????????

Monia, skad takie zle samopoczucie? z pogody i dziwnego ciesnienia, czy z przemeczenia, czy moze....?
podejrzewam że z przemęczenia;-)

Witam się wieczorowo:-) chyba dziś szybko padnę bo byliśmy na basenie i oczy już mi się kleją:baffled: imperaz urodzinowa bardzo udana:tak: na szczęście pogoda dopisała wiec nie musiałam wszystkich spraszać do domu tylko wszytsko poszło zgodnie z planem na działce;-)
Monia jeśli taka sytuacja jeszcze raz się powtórzy koniecznie zrób badania:tak:

Witam się wieczorowo:-) chyba dziś szybko padnę bo byliśmy na basenie i oczy już mi się kleją:baffled: imperaz urodzinowa bardzo udana:tak: na szczęście pogoda dopisała wiec nie musiałam wszystkich spraszać do domu tylko wszytsko poszło zgodnie z planem na działce;-)
Monia jeśli taka sytuacja jeszcze raz się powtórzy koniecznie zrób badania:tak:
ojć a my takie okropne, zamiast świętowac z Tobą to myslami byłyśmy na Euro;-)

100 lat w miłości, zdrowiu, dużo kasy a mało problemów, uśmiechu i słonecznych dni

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry