Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
podejrzewam że z przemęczenia;-)witam po dluzszym weekendzie
ale mislismy faaaajny czas!
P. byl w domu od srody. spedzilismy we troje cale 4dni. 2 dni praocwalismy na podowrku bardzo ostro, az padałam wieczorem. na meczu Rosja:Czechy to usnełam w koncu, bo juz nie dałam rady. ale jestesm zadowolona z efektów.
2 dni odpoczywalismy i bylo milutko.
mecze oczywiscie ogladalam. tylko jak ja teraz dam rade ogladac i tak codziennie chodzic pozno spac????????
Monia, skad takie zle samopoczucie? z pogody i dziwnego ciesnienia, czy z przemeczenia, czy moze....?
Monia, a masz może z zatokami problemy?

imperaz urodzinowa bardzo udana
na szczęście pogoda dopisała wiec nie musiałam wszystkich spraszać do domu tylko wszytsko poszło zgodnie z planem na działce;-)
ojć a my takie okropne, zamiast świętowac z Tobą to myslami byłyśmy na Euro;-)Witam się wieczorowo:-) chyba dziś szybko padnę bo byliśmy na basenie i oczy już mi się klejąimperaz urodzinowa bardzo udana
na szczęście pogoda dopisała wiec nie musiałam wszystkich spraszać do domu tylko wszytsko poszło zgodnie z planem na działce;-)
Monia jeśli taka sytuacja jeszcze raz się powtórzy koniecznie zrób badania![]()