reklama

Wrześniówkowe mamy

Dzięki Aga;-) ale urodziny mam dopiero 21 tylko impreze przyśpieszyłam, bp potem już bym nie miała kiedy jej zrobić;-)
a to Twój suwaczek mnie zmylił, bo móiwłas że od urodzin nie będziesz palić:baffled: tak czy siak 100 lat;-)

Ja niedawno skończyłam placek piec bo w pracy J się dowiedzili o jego urodzinach i na jutro musiałam coś na szybkiego wykombinować;-)

W domciu mamy wirusówkę, napierw przez weekend Adasko zwracał a teraz leci mu z dołu.

reklama
Witajcie po długim weekendzie.
My wyjeżdżaliśmy do... Warszawy. Na szczęście strefę kibiców omijaliśmy z daleka, ale mecze oczywiście oglądaliśmy wszystkie. Dzieciaki się wyszalały, Omar był w siódmym niebie bo trafiliśmy do centrum sportowego gdzie grał w nogę, były zawody sportowe dla maluchów i mógł nagrać się ile dusza zapragnie. Chyba zostanie piłkarzem.
Pogoda o dziwo dopisała i było bardzo, bardzo miło.
Teraz wróciliśmy do rzeczywistości czyli ja do lekarza na badania, Omar do logopedy i dentysty :nerd: Wczoraj stwierdził, że uwielbia przedszkole! (bo zamiast leżakować panie pozwoliły iść mu do starszaków).
Życzę wam miłego dnia i dużo, dużo słonka.

witam

przez to EURO to sie nie wysypiam!!!!!!!!

wczoraj sie wyzyłam w ogrodku. juz szarawo bylo i malo co widzialam, ale jeszcze przesadzalam, plewilam. natchnienie mialam ogromne.

dzis u Julitki sa zajecia otawrte dal rodzicow, ale po raz pierwszy nie ide. zawsze chodzialm, czasami jako jedyny rodzic. ale zauwazylam, ze JUlitka zachowuje sie niegrzercznie przy mnie. lobuzuje. dzis wiec sobie odpuscilam

Dzięki Aga;-) ale urodziny mam dopiero 21 tylko impreze przyśpieszyłam, bp potem już bym nie miała kiedy jej zrobić;-)

tak wlasnie mi sie kojarzylo, ze impra miala byc wczesniej.
nowy suwaczek-zycze wytrwalosci:-)

Ja niedawno skończyłam placek piec bo w pracy J się dowiedzili o jego urodzinach i na jutro musiałam coś na szybkiego wykombinować;-)
.

na urodziny????? dziwne, bo zazwyczaj imieniny w tym wieku sie robi;-)

Omar był w siódmym niebie bo trafiliśmy do centrum sportowego gdzie grał w nogę, były zawody sportowe dla maluchów i mógł nagrać się ile dusza zapragnie. Chyba zostanie piłkarzem.
.

Julitka-jak na dziewczynke przystalo:-D-tez ma teraz szla an pilke nozna. mecz otwarcia ogladalismy u nas i byla jej kolezanka. w koncu znudzily sie ogladanie i poszly an podowrko. przyszly zmeczone, umorusane i pytamy: co robilyscie? Julitiak: gralysmy w pilke. ja: a kto wygral? Julitka: nikt, bo Małgosia byla sędzią!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:rofl2:

Witam się ja:-) Aga faktycznie miałam rzucać w swoje urodziny, ale tak mnie M wkurzył, bo zaczął się mądrzyć, że i tak nie dam rady, że to takie głupie gadanie, że od 21, że gdybym miała rzucić to nie czekałabym do urodzin, że połamałam wszystkie fajki, które miałam, umyłam popielniczke i powiedziałam, że mu udowodnie;-) nie jest łatwo zwłaszcza że przez tyle lat człowiek miał już swoje rytuały z tym związane, ale narazie daje rade;-) jak mnie już skręca to biore gume do żucia:-D

Aneta tooooooooooooooo wytrwałości życze i udowodnij chłopu, że to TYLKO chłop;-)
witam

przez to EURO to sie nie wysypiam!!!!!!!!

wczoraj sie wyzyłam w ogrodku. juz szarawo bylo i malo co widzialam, ale jeszcze przesadzalam, plewilam. natchnienie mialam ogromne.

dzis u Julitki sa zajecia otawrte dal rodzicow, ale po raz pierwszy nie ide. zawsze chodzialm, czasami jako jedyny rodzic. ale zauwazylam, ze JUlitka zachowuje sie niegrzercznie przy mnie. lobuzuje. dzis wiec sobie odpuscilam

tak wlasnie mi sie kojarzylo, ze impra miala byc wczesniej.
nowy suwaczek-zycze wytrwalosci:-)

na urodziny????? dziwne, bo zazwyczaj imieniny w tym wieku sie robi;-)

Julitka-jak na dziewczynke przystalo:-D-tez ma teraz szla an pilke nozna. mecz otwarcia ogladalismy u nas i byla jej kolezanka. w koncu znudzily sie ogladanie i poszly an podowrko. przyszly zmeczone, umorusane i pytamy: co robilyscie? Julitiak: gralysmy w pilke. ja: a kto wygral? Julitka: nikt, bo Małgosia byla sędzią!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:rofl2:
każdy powód dobry by ciacho zjesc;-) do imienin sie nie przyznaja i wtedy mają niby duzo pracy bo prócz ciacha zazwyczaj wołają jeszcze procent:-D

Miłego dnia życzę

ano macie, macie!!!!!:-):-)

Wszystkiego najlepszego dla J! Aby atmosfera w pracy była sympatyczna nie tylko przy okazji urodzin, aby w domu cały czas czekało na niego szczęscie i miłośc i mniej zmartwien :)
ano widzisz, pamiętna data;-)

Wam równiez życze samych słonecznych, szczęśliwych dni, oby troski i zmartwienia trzymały sie od Was z daleka.

P.S. Życzenia dalej przekażę:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry