reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

Teoretycznie jestem przygotowana. Omar dziś cały dzień przytulał się do mnie, całował i powtarzał że mnie kocha. Wie już że przez kilka dni mnie nie będzie i że wrócę z dzidzią. Kochany starszak. Mam nadzieję że się nie pozabijają z tatusiem :-D bo ostatnio ich ulubione zajęcie to okładanie się czym popadnie, co mnie strasznie denerwuje :baffled:

reklama
Iza trzymam kciuki żeby jutro wszystko przebiegło sprawnie i bez żadnych komplikacji ;-)
Zuzi bardzo podobało się na zajęciach Helenka też się załapała przy okazji i Pani prowadząca powiedziała ,że mogą chodzić razem:-)

Strasznie jestem zła bo znowu nie mam dziewczynek ,dzisiaj mialam cały dzień zajęcia a W się rozchorowała (rano miał prawie 40 stopni) więc poprosiłam tatę żeby je zabrał do kina a ja postaram się zerwać wcześniej z zajęć , ale oczywiście tata wziął je do siebie i zostaną tam na noc a jutro zawiozą je do przedszkola. Jakoś nie lubię jak zbyt często nie ma ich w domu :wściekła/y: ,ostatnio chorowałam a W miał bardzo dużo pracy więc często były poza domem. Poza tym nie lubię jak są u moich rodziców bo tam nikt się nimi nie zajmuje ,oczywiście nie dzieje się im krzywda ale tak się plątają bezsensu.

Dzień dobry, ostatnią noc postanowiłam przespać :-D
Omar w sobotę pojechał do dziadków i wczoraj na obiad wrócił. U teściów robi co chce i oni sa cali dla niego. Bawią się z nim i szaleją, za to moi rodzice zajęci swoimi zajęciami są zawsze a Omar przed TV. Przed posiłkami obowiązkowo słodycze.

Trzymajcie sie dziewczyny, odezwę się za jakiś czas...

Witam,

złapało mnie gardło. wczoraj sie leczyłam domowymi sposobami i nawet pomogło.
kurcze, dostałam info z przychodni, żeby dziś przyjść na drugą część szczepionki. Ale nie doczytałam, że trzeba się zapisać telefonicznie. Próbowałam dziś rano, ale bez skutku. Trudno, dostane ochrzan w przychodni, ale będę musiała umówić ja na kiedy indziej.

Jutro mam pogrzeb szwagra P. ojca. potem jeszcze zebranie w przedszkolu. oj, ciężki będzie dzień.

Milutki mieliśmy weekend. Monia ;-)-domowy. Fajniutko było.:-)

Jaką macie temperaturę w domu?

czemu pytasz? u nas jest różnie, w zależności od pory dnia, ale tak mniej wiecej 18-21st.

OTE=luandzia1;9296173]

Strasznie jestem zła bo znowu nie mam dziewczynek ,dzisiaj mialam cały dzień zajęcia a W się rozchorowała (rano miał prawie 40 stopni) więc poprosiłam tatę żeby je zabrał do kina a ja postaram się zerwać wcześniej z zajęć , ale oczywiście tata wziął je do siebie i zostaną tam na noc a jutro zawiozą je do przedszkola. Jakoś nie lubię jak zbyt często nie ma ich w domu :wściekła/y: ,ostatnio chorowałam a W miał bardzo dużo pracy więc często były poza domem. Poza tym nie lubię jak są u moich rodziców bo tam nikt się nimi nie zajmuje ,oczywiście nie dzieje się im krzywda ale tak się plątają bezsensu.[/QUOTE]

Ania,
jak poszukiwania pracy?
JUlitka lubi byc u reśció, ale jest poodbnie. Cały dzień bajki, może czasem rysowanie, bo teściowa ma swoje obowiązki.

Iza, powodzenia!! oby juz jak najszybciej i bez komplikacji malutka gwiazdeczka przyszłą na świat
:-):-):-)

ja, po wymarznięciu się w pracy, to w domu staram się mieć ciepło i dla nas to jest akurat temperatura, bo my ogólnie zmarzliuchami nie jestśmy.

dziś mam zamiar przenieść się do małej kanciapki w pracy, w której będzie mi cieeepło!!! co prawda, troche na odludziu i komp będzie naprzeciwko drzwi, ale jakos dam radę. Wole to, niż telepanie się z zimna do maja!

reklama
Witam
Iza trzymam kciuki aby szybko i bezproblemowo poszło no i czekamy na wiadomośc
u nas w domu jest ok 21-22 st niekiedy zdarzy się 23 ale ja jestem na tym punkcie uczulona i staram sie żeby temp nie przekraczała 22
Wczoraj Szymonka mojego oczywiście wynosiłam kochaniutki jest miałam mu zrobic zdjęcie specjalnie aparat przed ich przyjazdem wyjęłam i nie zrobiłam bo zapomniałam
auto wkońcu mamy naprawione i dzis korzystam że jeszcze nie mam Zosi więc zapierzam wybrac się do ciucholandu w poszukiwaniach spodni na śnieg dla Oli
na roraty nadal dzielnie chodzimy dzieci mają obiecane od babci że jesli będą chodzic do końca to dostana po aniołku:-)a nie wiem czy pisałam Ola ostatnio wygrała na roratach książkę
jeśli chodzi o prezenty gwiazdkowe to wszystkie co pokazjecie są fajniutkie my Oli mamy zamiar kupic lalkę z bajki Barbie księżniczka i piosenkarka bo o niej marzy i ciągle śpiewa piosenki z tej bajki
Lalka Barbie - Księżniczka Tori /2w1/ - "Barbie Księżniczka i Piosenkarka" - Mattel - X8747 cena 109.00 PLN
a Mateuszowi jeszcze nie wiem co kupic:no:

Do góry