. Swoje musze myc praktycznie codziennie i suszyc na szczotce zeby jakos wygladaly. Pod koniec dnia juz sa oklaple. Chce sobie zakreci na duzych walkach, w zasadzie chodzi mi o to zeby byly podniesione od skory i nie proste. Oto cale moje wymagania. Mam nadzieje,ze nie bede miala pudla na glowie
QUOTE]
Justka, taka delikatna trwała moze Ci pomóc w codziennym układaniu włosów.
Ja jestem wielkim leniem, jeśli chodzi o fryzowanie się i teraz mma idealna fryzurę. Wiecie co ja z nimi robie?: umyję, rozczeszę i zostawiam wo samoczynnego wyschnięcia, a często też kładę się z wilgotnymi spać i wtedy są jeszce ładniejsze:-)
trzymajcie kciuki za moja teściową dzisiaj. Jedzie do Wrocławia na biopsje, bo wykryto u niej guzki na tarczycy i przyznam, ze już sie boję

moja mama znów ma problemy ze skaczącym ciśnieniem w niedziele źle się czuła cały dzień miała wysokie ciśnienie z kościoła jakas pani ją przyprowadziła a wieczorem pojechała z bratem na pogotowie musiała już mocno źle się czuć skoro sama zadzwoniła do brata że chce jechac na pogotowie:-(wczoraj była u lekarza i ma porobic badania i do laryngologa iśc sprawdzic czy to nie wina uszkodzonego błędnika a tabletek na to żadnych nie dostaje tylko na ciśnienie
dziewczyny co kupujecie na dzień babci i dziadka?
zdrówka dla mamy? jak się czuje?
Właśnie zaczynam myśleć o dniu babci..., ale jeszcze pomysłu nie mam
Mlody siedzi od pol godziny w gaciach i tak zdrowieje

wydaje dzis dziada do dziadkow i bede miala przeszlo 2 tygodnie blogiej ciszy...tyle,ze za jakies 2 dni juz bede tesknila
i/QUOTE]
czemu aż na 2 tygodnie???
Iza, naświetlanie małej przy oknie kojarzy mi się z "Moralnością Pani Dulskiej", jak uskuteczniali spacery po pokoju przy otwartym oknie;-)