Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no faktycznie. a wcześniej nie rozmawialiście o przebraniu? Nie płakał, że nie miał stroju?

wczoraj gorączka nie wróciła
więc chyba udało nam się zdławić w zarodku tą zaraze. W zasadzie tylko katar się utrzymuje
mam nadzieję, ze nie powtórzy się przygoda z zeszłego roku czyli zapalenie ucha
o 8 juz były na nogach
teraz w coś się bawią, odbiór ma byc w południe więc jeszcze troszke i zaznam błogiej ciszy w domciu
:-)
, przyjedzie to uścisnam mojego małego, bo to pierwsza noc poza domem bez nas i bez Mai.
Ja wpadłam tylko zameldowac że niespodzianka sie udał, córcia zaskoczona i wniebowzięta. teraz dziewczyny szaleją a przed chwilka bawiły się w chowanego z latarkami w ciemności.
Warto było dla tych słów: MAMUSIU KOCHAM CIE I BARDZO DZIĘKUJĘ:-)
monia_l;9401273 Mateusz ma w poniedziałek bal przebierańców i będzie albo BATMANEM albo STRAŻAKIEM;-)[/QUOTE pisze:udanego balu dla Mateuszka
Witam w słoneczny poranek z kubkiem kawy oczywiście;-) z Tuśką lepiejwczoraj gorączka nie wróciła
więc chyba udało nam się zdławić w zarodku tą zaraze. W zasadzie tylko katar się utrzymuje
mam nadzieję, ze nie powtórzy się przygoda z zeszłego roku czyli zapalenie ucha
![]()
zdrówka
Hejka
Adasiek zadowolony u dziadków, bo : CZUJE SIE JAK KRÓL, przyjedzie to uścisnam mojego małego, bo to pierwsza noc poza domem bez nas i bez Mai.
No to Adaś już po inicjacjiJulitki pierwsza nocka bez nas była jak miała roczek
![]()