reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
no faktycznie. a wcześniej nie rozmawialiście o przebraniu? Nie płakał, że nie miał stroju?

Rozmawialiśmy i uzgodniliśmy że nie będzie się przebierał :baffled:

Anetka... i co teraz będzie?

A ja się niedawno dowiedziałam że w Białymstoku zamknęli jedna z porodówek. Wykryli tam gronkowca. Na szczęście nie ta w której ja rodziłam.

Donus mi sie nic w tym linku co podajesz nie otwiera:no: ja teraz przy remoncie kupiłam piekarnik i zmywarke z amici i jak narazie jestem bardzo zadowolona:tak:
Iza no a co może być? Szef będzie musiał bulić za wszystkie tv w pensjonacie:wściekła/y:

Ja wpadłam tylko zameldowac że niespodzianka sie udał, córcia zaskoczona i wniebowzięta. teraz dziewczyny szaleją a przed chwilka bawiły się w chowanego z latarkami w ciemności.
Warto było dla tych słów: MAMUSIU KOCHAM CIE I BARDZO DZIĘKUJĘ:tak::-)

Aguś super, ze wszystko się udało, a najważniejsze, ze niespodzianka sie nie wydała:-) a dla takich słów warto żyć. No i 100 lat dla Majeczki!!!!!!!!!!:-)

Witam jestem czytam ale jakos nie pisze
Donkat nas też pewnie czeka weekend w domciu;-)bo D coś rozkłada a jutro tez kolędę mamy.A zakupiony piekarnik bardzo fajny
Aneta zdrówka dla Tuśki
jeśli chodzi o szkołę -przedszkole to my tzn Mateusz na 100%zostaje w przedszkolu po pierwsze że chodzi tam dopiero pierwszy rok a po drugie to jakoś go jeszcze nie widzę w szkole nie czyta ,nie zna wszystkich literek ,liczy tylko do 10 no i wogóle uważam że jeszcze ma czas.Ola znów jeśli chodzi o sprawy nauki radziła sobie świetnie ale znów emocjonalnie nie była gotowa i uważam że dobrze zrobiłam że posłałam ją jako 7 latkę. Jako 6 latka nie chciała słyszec o szkole a jak juz przyszedł czas na nią to była szczęśliwa.Z tego co wiem to bratowa posyła Olivię jako 6 latkę do szkoły ale ona do przedszkola chodzi od 3 roku życia i w przedszkolu już jej się nudzi ....
Agulka super że niespodzianka się udała
Mateusz ma w poniedziałek bal przebierańców i będzie albo BATMANEM albo STRAŻAKIEM;-)

Witam w słoneczny poranek z kubkiem kawy oczywiście;-) z Tuśką lepiej:tak: wczoraj gorączka nie wróciła:no: więc chyba udało nam się zdławić w zarodku tą zaraze. W zasadzie tylko katar się utrzymuje:baffled: mam nadzieję, ze nie powtórzy się przygoda z zeszłego roku czyli zapalenie ucha:sorry2:
MIŁEGO WEKENDU KOCHANE!!!!!!!!!!!

Hejka
Pisząc że piątek był dniem wariata miałam na mysli, że dom nie było ogarnięty, zakupy nie porobione a o 10 miałam rozmowę ws. pracy. Były test, a [potem rozmowa więc do 12 tam siedziałam. Ostateczna rozmowa z "najwyższym" w tygodniu..........Dziewczyny usneły po 01:30:szok: o 8 juz były na nogach:sorry2: teraz w coś się bawią, odbiór ma byc w południe więc jeszcze troszke i zaznam błogiej ciszy w domciu:tak::-)
Adasiek zadowolony u dziadków, bo : CZUJE SIE JAK KRÓL:-D, przyjedzie to uścisnam mojego małego, bo to pierwsza noc poza domem bez nas i bez Mai.

Zdrówka do Natalki, tfu, tfu...... a kysz:tak:

U nas pięknie zasypało śniegiem i nadal sypie

reklama
Witam z mroźnej krainy!!!

zima sie postarała i w ciagu dnia nadrobiła braki śniegu z poprzedniego czasu. Sypało u nas całą sobotę i odśnieżanie nic nie dawało. Ale za to widok z okna przecudny. :-)

Weekend mieliśmy spokojny, domowy. Faajnie. Wcoraj pojechałyśmy z sąsiadką i dziewczynkami do kina. Jestem dumna z Julitki, bo wzięła udziałał w konkursie (podczas animacji przed bajkami). Oczywiscie, gdy ją namawiałam w domu, czy samochodzie, to nie chciała. Natomiast Małgosia tak no i poszła, a Julitka jak to zobczyła, to zaczęła się kręcić na fotelu i nagle nikomu nic nie móiąc poszłą i ona. To jak an nią było baaardzo odważne posunięcie.
A potem leniuchowanie w domu.:-)

Anetka, a teraz Kuchnie - Classic 601GE3.43ZpTmYKDNA(XxL) Eco : Amica

Ja wpadłam tylko zameldowac że niespodzianka sie udał, córcia zaskoczona i wniebowzięta. teraz dziewczyny szaleją a przed chwilka bawiły się w chowanego z latarkami w ciemności.
Warto było dla tych słów: MAMUSIU KOCHAM CIE I BARDZO DZIĘKUJĘ:tak::-)

:-):-):-):-):-)
Kojarzę, że chyba kiedyś też zrobiłaś jej jakąś niespodziankę i te słowa padły....aaa, czy nie po tym, jak ją zabrałaś do dawnej klasy?

monia_l;9401273 Mateusz ma w poniedziałek bal przebierańców i będzie albo BATMANEM albo STRAŻAKIEM;-)[/QUOTE pisze:
udanego balu dla Mateuszka

Witam w słoneczny poranek z kubkiem kawy oczywiście;-) z Tuśką lepiej:tak: wczoraj gorączka nie wróciła:no: więc chyba udało nam się zdławić w zarodku tą zaraze. W zasadzie tylko katar się utrzymuje:baffled: mam nadzieję, ze nie powtórzy się przygoda z zeszłego roku czyli zapalenie ucha:sorry2:

zdrówka

Hejka

Adasiek zadowolony u dziadków, bo : CZUJE SIE JAK KRÓL:-D, przyjedzie to uścisnam mojego małego, bo to pierwsza noc poza domem bez nas i bez Mai.

No to Adaś już po inicjacji:-D:-D:-D:-DJulitki pierwsza nocka bez nas była jak miała roczek:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry