Aneta ma córkę![]()
No przecież wiem
)Poza tym nie wspomnę że zanim ja dziś coś napisze to 2-3 inne posty wasze wpadają
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aneta ma córkę![]()
)Zapomniałam wcześniej napisać... wczoraj byli znajomi z synkiem. Omar z kolegą tak szaleli że zdemolowali cały pokój. Rzucali w ściany resorakami i zrobili dziury w miękkiej ścianie. Porozrzucali wszystkie zabawki, nakruszyli ciastkami. Bylyśmy wścieki bo ciągle upominaliśmy Omara a on nie słuchał. Ma teraz szlaban na TV i komputer do końca tygodnia. On się tak popisuje przed kolegami że wogóle nas nie słucha. Załamałam się tym wczoraj.

Przesadzili
moi w ferie pewnie pojada na kilka dni do babci ,u nas jak nadal będzie śnieg będą chodzic na górke no i kombinuje w 1 dzień wybrac się w góry żeby Ola mogła na natrach spróbowacno i ja oczywiście też
ale czy pojedziemy na pewno to nie wiem
my chodzimy na górkę mamy fajną zaraz za domem
dziad jeden nie chciało mu się odśnieżyć swojego
a co do ferii to młoda spędzi całe w domu no i u babci oczywiście;-) u nas zawsze są wtedy grupy mieszane, panie co chwile inna i młoda wyje i nie chce chodzić
a potem za nim zatrybi, że już wszystko ok i jest ze swoimi paniami w swojej sali to wyje kolejne dwa tygodnie
więc jak mam płacić za przedszkole i jeszcze słuchać wyci to wolę niech siedzi w domu;-)