reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniówkowe mamy

Iza ale z Aiszy mały, słodki, śmieszek:-)

Dzień babci i dziadka udany, młoda ładnie recytowała i tańczyła ze swoim ukochanym;-) Wikusiem jak mówi:-D ale mnie zaskoczyła po wszystkim, bo powiedziała, ze jeszcze do dziadka Janka musimy pojechać świeczuszke mu zaświecić, bo on napewno dzisiaj na nią patrzył jak występowała. ledwo powstrzymałam się od płaczu.

reklama
Aneta az wzruszyłam się, mądrą córeczkę masz:tak:
Dzisiaj Mateusz jechal od dziadków do szwagierki na ferie i też wjechaliśmy ze światełkami i miotełką do dziadków/pradziadków i Mateusz odmiatał grób prababci (tylko ją znał) i mówi : babcia cieszy sie,że ładnie jej grób odśnieżyłem:-D

Izka nie mogę się napatrzeć na Aisze, jest cudna i taka inna od naszych dzieci (nie zrozum mnie źle:zawstydzona/y:)

Donus S jakos sie kula, w zeszlym tygodniu cały czas jeździł na dole,aż po granicę, 2 tygodnie temu po dalekich mazurach i tylko mnie wkurzał,że tyle śniegu,aż doczekałam się cudnej zimy, jupiiii

Miałam obcykany w kuchni sufit obniżony na środku,ale teraz wyszła kwestia rury od okapu do komina wentylacyjnego i będę musiała zmienić na obniżenie dookoła i rurę puścić w suficie,ale trzeba będzie wyżej przekuć wlot do komina,bo teraz musiałabym obniżyć aż o 30cm wrrrr

Justka fajne masz problemy;-) nie zrozum mnie źle ale zazdraszczam takiego planowania, zmienianai planów, dostosowywania do możliwości;-) ach jak ja lubie wszelkiego typu remonty itp:-D

Justka fajne masz problemy;-) nie zrozum mnie źle ale zazdraszczam takiego planowania, zmienianai planów, dostosowywania do możliwości;-) ach jak ja lubie wszelkiego typu remonty itp:-D
Aneta przybij piątkę:tak: na szczęście (;-)) Majuśka wymysl;iła że chce mieć odnowiony pokój na Komunię więc się jeszcze wykarzę w tym roku co do zmian:-D

Witam. Własnie czekam na dziadków, maja byc moi rodzice i teciowa, to pierwszy raz kiedy udało sie ściągnąć "wszystkich" na taka uroczystość razem:tak:

Witam,

u nas trochę przystopowało ze śniegiem. Za to mróz ma byc coraz większy:crazy:

Co robicie z dziećmi w ferie? dajecie do przedszkola. ja stwierdziłam, że zrobię Julitce tydzień wolnego. Będzie u babci.

Myslę co tu zrobić na Walentynki, zeby było jakoś fajnie, bo ostatnio wiecznie przygnębieni problemami mieliśmy ten dzień jak każdy inny.

Mam świetny budzik dla Julitki: wpuszczam rano kota. Nic tak dobrze nie działa:-D:rofl2:. A kitek-cwaniak też się już nauczył i jak tylko rano wyjdę odśnieżyć, czy powiesić pranie, to już czeka pod drzwiami:tak:

Iza, najsłodsze jest zdjęcie u tatusia na ramionach:-):-)

mnie zaskoczyła po wszystkim, bo powiedziała, ze jeszcze do dziadka Janka musimy pojechać świeczuszke mu zaświecić, bo on napewno dzisiaj na nią patrzył jak występowała. ledwo powstrzymałam się od płaczu.

:tak::tak::tak:

QUOTE=anetasa;9444667]Justka fajne masz problemy;-) nie zrozum mnie źle ale zazdraszczam takiego planowania, zmienianai planów, dostosowywania do możliwości;-) ach jak ja lubie wszelkiego typu remonty itp:-D[/QUOTE]

ja teeeeż!:tak:

Aneta przybij piątkę:tak: na szczęście (;-)) Majuśka wymysl;iła że chce mieć odnowiony pokój na Komunię więc się jeszcze wykarzę w tym roku co do zmian:-D

Aguś, Tobie to się chyba nudzi;-)Ledwo po przeprowadzce a ciągle jakieś zmiany...

Witam i ja

Anetka, mądrego masz synka

Justyś co geny to geny. Omar nam "wyblakł" bo tez urodzil się czarny, Aśka na szczęście jest jeszcze czarna. Oczka ma czarne jak tatuś i wogóle wszystkie moje dzieci to tatusia podobne. Dobrze że przyjęłam nazwisko męża to chociaż to mamy wspólne (i kredyt :-p).
Justyś ja też ci zazdroszczę. Nie ogę się doczekac jakiegoś remontu. Gram w totka żeby móc rodzicom dom odnowić i ciągle nic. Mają przynajmniej trochę tych metrów bo u mnie to bym nie poszalała.

Aguś to dzieci będą miały radochę mając wszystkich dziadków.

Witam z poranną kawką
czytam was ale jakos na pisanie brakowało weny ;-)
Aneta ,Justyna dzieci są madre na swój sposób i czesto zrobią ,powiedza coś czego nawet byśmy się nie spodziewały,My też wczoraj bylismy na grobie u taty i dzieci dzielnie odsnieżały dziadkowi grób:tak:
Jeśli chodzi o remonty ,zmiany to też uwielbiam:tak::-)
Iza śliczna ta twoja córeczka:-)
Donkat jak tam dajesz radę z odśnieżaniem?dalej u Was pada?
u nas też pięknie biało i ja się cieszę a dzieci jeszcze bardziej bo codziennie korzystają i chodzą na górkę na sanki:-)a mamy się fajnie bo mamy górkę pod samym domem i daleko nie muszą chodzic.A co mnie najbardziej dziwi to to że z całej naszej ulicy tylko moje dzieci wychodzą codziennie na śnieg a innych ani widu ani słychu:baffled:

Donuś, Omar na ferie chodzi do przedszkola, jest 4 dzieci z grupy. Wczoraj tak się fajnie bawili że nie zdążył do ubikacji :zawstydzona/y:

Na walentynki w tym roku nic nie będę robić. Zawsze ja szykuję jakąś wyjątkową kolację a od chłopaków dostaję prezent (W zeszłym roku zrobiłam ze 4 ulubione dania a na stół rozsypałam malowane serduszka).

Zapomniałam wcześniej napisać... wczoraj byli znajomi z synkiem. Omar z kolegą tak szaleli że zdemolowali cały pokój. Rzucali w ściany resorakami i zrobili dziury w miękkiej ścianie. Porozrzucali wszystkie zabawki, nakruszyli ciastkami. Bylyśmy wścieki bo ciągle upominaliśmy Omara a on nie słuchał. Ma teraz szlaban na TV i komputer do końca tygodnia. On się tak popisuje przed kolegami że wogóle nas nie słucha. Załamałam się tym wczoraj.

reklama
moi w ferie pewnie pojada na kilka dni do babci ,u nas jak nadal będzie śnieg będą chodzic na górke no i kombinuje w 1 dzień wybrac się w góry żeby Ola mogła na natrach spróbowac :tak:no i ja oczywiście też :-pale czy pojedziemy na pewno to nie wiem

Do góry